Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Cruiser tulajdonosok ide!

- - - - -

• Please log in to reply
10911 replies to this topic

Tibo79

Tibo79

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 posts

Én az alsót választanám.Õt fesd a bringára :D

Én ha lehetne Õ-t magam mellé festeném :) .... egy életre .... ;)

Tibo79

Tibo79

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 posts

Flying Sue, fehér alapon :D ?
A sárvédõ dupla füles ?
Ha az, akkor a vilanyak aljához rögzítsd ! Csak oda !
A mélyedés nem jó, mert hozzáér az elsõ villarúdhoz ?
Eredetileg merevvillás a váz ?

Flying Daise !!! fehér váz, de Daise alatt világos szürke... így gondoltam... mi baj vele?
Sárvédõ dupla füles... nem is szeretném ezt módosítani, mert így stabil, mert ugye rövid és nem pálcás. Villanyakra raknám, de úgy ahogy mondod a springer elsõ villarúdjához odaér... :( és igen eredetileg merev villás a váz... tipp? mit lehet kezdeni vele mester?

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 posts
Én az alsót választanám.Õt fesd a bringára :D

Srácok!
Megkaptam az alkatrészeket a Felthez. Viszont kicsit tanácstalan vagyok... mi kerüljön a vázra? a pinup girl vagy maradjak az eredeti verziónál?

Feltöltött kép

Feltöltött kép

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Köszönöm mindenkinek! Eldõlt ... hagyom magam befolyásolni ... bár annyira nem megerõltetõ... :)

Viszont ma akadt egy kis gond. Springer kontra gyári rövid sárvédõ kettõs annyira nem kompatibiliti :S a sárvédõt át kellene alakítani, mert a gyári mélyedés elég rövid....

Flying Sue, fehér alapon :D ?
A sárvédõ dupla füles ?
Ha az, akkor a vilanyak aljához rögzítsd ! Csak oda !
A mélyedés nem jó, mert hozzáér az elsõ villarúdhoz ?
Eredetileg merevvillás a váz ?

You can never have "enough" bikes.

Tibo79

Tibo79

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 posts
Köszönöm mindenkinek! Eldõlt ... hagyom magam befolyásolni ... bár annyira nem megerõltetõ... :)

Viszont ma akadt egy kis gond. Springer kontra gyári rövid sárvédõ kettõs annyira nem kompatibiliti :S a sárvédõt át kellene alakítani, mert a gyári mélyedés elég rövid....

Green Brain

Green Brain

vendég

• fórumtag
  • 191 posts
"Srácok!
Megkaptam az alkatrészeket a Felthez. Viszont kicsit tanácstalan vagyok... mi kerüljön a vázra? a pinup girl vagy maradjak az eredeti verziónál?"

Flying Sue!

Minden jót!
Don't walk!

MRWHITE

MRWHITE

törzsvendég

• fórumtag
  • 463 posts

Srácok!
Megkaptam az alkatrészeket a Felthez. Viszont kicsit tanácstalan vagyok... mi kerüljön a vázra? a pinup girl vagy maradjak az eredeti verziónál?

Én is a csajra szavazok.

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 posts

Srácok!

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Nekem a "repülõ Sue" jön be !!!
.....az élet megy tovább, csak kétkeréken !

Tibo79

Tibo79

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 posts
Srácok!

Feltöltött kép

Feltöltött kép

balint75

balint75

vendég

• fórumtag
  • 244 posts
Feltöltött képLevettem a matricákat a felnirõl.

http://pics.coldline...0319-ZrmyEt.jpg
http://pics.coldline...0319-42yBNP.jpg

breki-

breki-

törzsvendég

• fórumtag
  • 407 posts

Vettem... :) és egyben elmondanám túl vagyok a berepülésen... nem vágtam földhöz... :) tehát a jövõ héten egyeztetünk egy idõpontot... ;)

GRATULA!!!

És megdumáljuk, hogy mikor,hol, stb.
" Mindenhez van jogom hát játszom, fentrõl gyereknek, lentrõl embernek látszom."

Tibo79

Tibo79

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 posts

Engem sem kihagyni!!!!!!!!

Vettem... :) és egyben elmondanám túl vagyok a berepülésen... nem vágtam földhöz... :) tehát a jövõ héten egyeztetünk egy idõpontot... ;)

breki-

breki-

törzsvendég

• fórumtag
  • 407 posts

Csabikám látom izgat a kérdés... :) Sajna meg kellett bontani, így egy kicsit hosszabb a folyamat mivel mechanikai beállítás is kell. Remélem a hétvégén tudok már vele repülni, de ha úgy látom, hogy elég jól megy szólok neked is és kimegyünk megreptetni.... ;) Viszek majd repcsit meg kocsit is... :)

Engem sem kihagyni!!!!!!!!
" Mindenhez van jogom hát játszom, fentrõl gyereknek, lentrõl embernek látszom."

Green Brain

Green Brain

vendég

• fórumtag
  • 191 posts
Sziasztok!

Áprilisi Critical Mass alkalmából lesz újabb tali? Ha igen, akkor ismét Budapest, vagy esetleg máshol?

Üdv,
Minden jót!
Don't walk!

Tibo79

Tibo79

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 posts

Oké-oké , meggyõztél megyek:D:D:D

Kész... ma berepülés... szoríts mert ha balfasz leszek összetöröm és nem lesz mit megnézni :D

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 posts

Csabikám látom izgat a kérdés... :) Sajna meg kellett bontani, így egy kicsit hosszabb a folyamat mivel mechanikai beállítás is kell. Remélem a hétvégén tudok már vele repülni, de ha úgy látom, hogy elég jól megy szólok neked is és kimegyünk megreptetni.... ;) Viszek majd repcsit meg kocsit is... :)

Oké-oké , meggyõztél megyek:D:D:D

Tibo79

Tibo79

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 posts

Tibi a helikoptert sikerült beállítani ??

MRWHITE

MRWHITE

törzsvendég

• fórumtag
  • 463 posts

Egy pár fotó már a Facebook oldalon látható:
Üdvözlünk a Facebookon - jelentkezz be, regisztrálj vagy csak tudj meg többet róla!

Még egy újabb Basman? :) Látom jól bemelegítettetek.

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 posts

ezmég belefér a cruiser be
Feltöltött kép
ja tudom már nem elég ives

Dehogynem íves , az ülés na az igen :D;)

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,496 posts
ezmég belefér a cruiser be?
Feltöltött kép
ja tudom már nem elég ives
Ha reku akkor lompi bike:)
képek