Jelentkezz be Regisztrálj
Cruiser tulajdonosok ide!
Írta 2012. március 22. - 10:01
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
Közben felraktam a vadrácsot, amit Zolner kolléga intézett nekem, ezúton is köszönöm.
Így már elég romboló-kinézete van.
A lámpa a csomagok megvilágítására szolgál.
Írta 2012. március 22. - 09:56
Kicsit irigy vagyok a keleti blokkra, mert ott mindig történik valami.
Múlt hétvégén Baján voltam, ott is nagy a cruiser-forgalom. Csak a Te.co elõtt vagy 8 db-ot számoltam.
Az össznépi találkozót meg össze kellene már hozni, mert van pár söröm, aminek hamarosan lejár a szavatossága.
Fix programom: Május 6- Tisza tó körbetekerés (remélem, jó idõ lesz). Ha valaki arra jár, meghívom egy sörre (nem lejártra)
Írta 2012. március 22. - 09:28
Konkrétan reggel lehet írni... déltõl esélytelen......
Ki korán kel , aranyat lel !!
Írta 2012. március 22. - 08:59
Írta 2012. március 21. - 19:59
Írta 2012. március 21. - 10:42
kellene...
priviben, ha van...?
thx.
Írta 2012. március 21. - 10:38
Srácok!
Megkaptam az alkatrészeket a Felthez. Viszont kicsit tanácstalan vagyok... mi kerüljön a vázra? a pinup girl vagy maradjak az eredeti verziónál?
pin-up.
mindenképp.
Írta 2012. március 21. - 10:05
Írta 2012. március 20. - 19:37
Írta 2012. március 20. - 19:02
Írta 2012. március 20. - 17:03
Rendicsek
És közben megérkezett ez is :
Huha ez durva.Én a bent springer villámat ráadásul meg tám-csapágyaztam,ahogy Csabi is javasolja.
Írta 2012. március 20. - 16:49
Írta 2012. március 20. - 16:42
Rendicsek
Azta de állat ,ez milyen ülés , Felt ???
Írta 2012. március 20. - 16:39
Semmi bajazzal !
Tapasztalt kollégámnak teljesen igaza van, a springer elsõ rúdjait kivülre raknám, és, ha kell, összébbnyomnám a sárvédõt, ahol kell.
Milyen springer kerül bele ?
A két szakember véleményét csak megerõsíteni tudom, viszont kiegészíteném annyival hogyha az elsõ rudat kívûlre helyezted (alul-felül) ,és még mindíg hozzáér a sárvédõhöz , akkor rakjál a két rúd közé (a felfogatásoknál felül , és a tengelynél alul) 1-1 alátétet távtartóként . Üdv.
Rendicsek
Írta 2012. március 20. - 16:28
A két szakember véleményét csak megerõsíteni tudom, viszont kiegészíteném annyival hogyha az elsõ rudat kívûlre helyezted (alul-felül) ,és még mindíg hozzáér a sárvédõhöz , akkor rakjál a két rúd közé (a felfogatásoknál felül , és a tengelynél alul) 1-1 alátétet távtartóként . Üdv.Semmi bajazzal !
Tapasztalt kollégámnak teljesen igaza van, a springer elsõ rúdjait kivülre raknám, és, ha kell, összébbnyomnám a sárvédõt, ahol kell.
Írta 2012. március 20. - 16:23
Semmi bajazzal !
Minden gyári, így a springer is Felt...
Bocsi, hogy beleszólok cseréld meg a pálcákat a springeren minimális nyomorgatás a sárvédõn és elfér.A Kobrán nekem elég volt a nyomorgatás.
Viccelsz? miért lenne baj? SÕT azért írtam, hogy segítsetek Köszi neked és Karesznak is... nekem is ez volt a tippem, csak gondoltam nem alakítok, de ezek szerint ez bevált szokás... Neki is látok....
Írta 2012. március 20. - 15:51
Flying Daise !!! fehér váz, de Daise alatt világos szürke... így gondoltam... mi baj vele?
Sárvédõ dupla füles... nem is szeretném ezt módosítani, mert így stabil, mert ugye rövid és nem pálcás. Villanyakra raknám, de úgy ahogy mondod a springer elsõ villarúdjához odaér... és igen eredetileg merev villás a váz... tipp? mit lehet kezdeni vele mester?
Semmi bajazzal !
You can never have "enough" bikes.
Írta 2012. március 20. - 13:12
Flying Daise !!! fehér váz, de Daise alatt világos szürke... így gondoltam... mi baj vele?
Sárvédõ dupla füles... nem is szeretném ezt módosítani, mert így stabil, mert ugye rövid és nem pálcás. Villanyakra raknám, de úgy ahogy mondod a springer elsõ villarúdjához odaér... és igen eredetileg merev villás a váz... tipp? mit lehet kezdeni vele mester?
Bocsi, hogy beleszólok cseréld meg a pálcákat a springeren minimális nyomorgatás a sárvédõn és elfér.A Kobrán nekem elég volt a nyomorgatás.