Én az alsót választanám.Õt fesd a bringára
Én ha lehetne Õ-t magam mellé festeném .... egy életre ....
Én az alsót választanám.Õt fesd a bringára
Flying Sue, fehér alapon ?
A sárvédõ dupla füles ?
Ha az, akkor a vilanyak aljához rögzítsd ! Csak oda !
A mélyedés nem jó, mert hozzáér az elsõ villarúdhoz ?
Eredetileg merevvillás a váz ?
Srácok!
Megkaptam az alkatrészeket a Felthez. Viszont kicsit tanácstalan vagyok... mi kerüljön a vázra? a pinup girl vagy maradjak az eredeti verziónál?
Köszönöm mindenkinek! Eldõlt ... hagyom magam befolyásolni ... bár annyira nem megerõltetõ...
Viszont ma akadt egy kis gond. Springer kontra gyári rövid sárvédõ kettõs annyira nem kompatibiliti :S a sárvédõt át kellene alakítani, mert a gyári mélyedés elég rövid....
You can never have "enough" bikes.
Srácok!
Megkaptam az alkatrészeket a Felthez. Viszont kicsit tanácstalan vagyok... mi kerüljön a vázra? a pinup girl vagy maradjak az eredeti verziónál?
Nekem a "repülõ Sue" jön be !!!Srácok!
Vettem... és egyben elmondanám túl vagyok a berepülésen... nem vágtam földhöz... tehát a jövõ héten egyeztetünk egy idõpontot...
Engem sem kihagyni!!!!!!!!
Csabikám látom izgat a kérdés... Sajna meg kellett bontani, így egy kicsit hosszabb a folyamat mivel mechanikai beállítás is kell. Remélem a hétvégén tudok már vele repülni, de ha úgy látom, hogy elég jól megy szólok neked is és kimegyünk megreptetni.... Viszek majd repcsit meg kocsit is...
Oké-oké , meggyõztél megyek:D:D:D
Csabikám látom izgat a kérdés... Sajna meg kellett bontani, így egy kicsit hosszabb a folyamat mivel mechanikai beállítás is kell. Remélem a hétvégén tudok már vele repülni, de ha úgy látom, hogy elég jól megy szólok neked is és kimegyünk megreptetni.... Viszek majd repcsit meg kocsit is...
Tibi a helikoptert sikerült beállítani ??
Egy pár fotó már a Facebook oldalon látható:
Üdvözlünk a Facebookon - jelentkezz be, regisztrálj vagy csak tudj meg többet róla!
Dehogynem íves , az ülés na az igen ;)ezmég belefér a cruiser be
ja tudom már nem elég ives