Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Cruiser tulajdonosok ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10911 hozzászólás a témában

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás
Na tessék, például...

You can never have "enough" bikes.

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 hozzászólás
Amiért berakom ide ezt a linket , az egy új elektromos 11 fokozatu agyváltó , érdekes , kéne !!!
Alfine Di2
.....az élet megy tovább, csak kétkeréken !

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 hozzászólás
Kedves Urak és Hölgyek!

Én leírtam a lehetõségeket a többi rajtatok múlik.Teljesen flexibilis vagyok az idõponttal kapcsolatban.Gondoltam kössük össze a westernfarmi programmal, de ha nektek nem jó, tõlem ki is hagyhatjuk az ahhoz való kötõdést.

üdv Monyec

davenef

davenef

vendég

• fórumtag
  • 180 hozzászólás
Most akkor mikor lesz a buli Oroszlányban?
Az alábbi leendõ résztvevõk is láthatóan elbizonytalanodtak a dátumot illetõen:

Feltöltött kép
happy cruisin'
davenef

Tibo79

Tibo79

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 hozzászólás

Ezek szerint ilyet nem csináltál;):
AH-64 APACHE CRASH IN AFGHANISTAN - YouTube

Te jó szagú málnabokor .... hallod az ilyen még az enyémmel durva lenne, nemhogy így 1:1 -ben ...... beszarás :(

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 hozzászólás

Vettem... :) és egyben elmondanám túl vagyok a berepülésen... nem vágtam földhöz... :) tehát a jövõ héten egyeztetünk egy idõpontot... ;)

Ezek szerint ilyet nem csináltál;):
AH-64 APACHE CRASH IN AFGHANISTAN - YouTube

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 hozzászólás

Kedves Imikém eddig te a Cseh2-t nézted?Ne szervezz mér rá a május 4,5,6...... programra !
Breki is azt mondta, péntek reggel elballag a lánya utánna autóba be és jönnek a talira Oroszlányba.
Még 1x mindenkit szeretettel várunk!

üdv Monyec

:).Szia Laller.

Az a helyzet, hogy TV-t nem nézek, mert csak lehangolna a sok negatív hír. Ritkán a Nat.Geo-t, meg a Discovery-t. Legutóbb a Verdák 2-t láttam az utódaimmal. (ennyit a tévézési szokásaimról.:D)

A Május 18-20 nekem is jó (bármelyik hónapban)
Nem jó: jun 1-3, 24-30, aug. 11, szept. 9., de valamennyire alakíthatók ezek is.

Szép napot kívánok Mindenkinek.

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

Csá!

Férfi nincs?

Csá, nincs: D.

nemtom007

nemtom007

vendég

• fórumtag
  • 213 hozzászólás

Na teljes a K ossz!
Most beszéltem Brekivel.15.-én amit ti beszéltetek az oszt blokkba én nem hallottam.Beszéltem a Western farmos haverommal és azt mondja vagy elõtte vagy utána egy héttel kellene csinálni, mert juni 9. amerikaiautós western tali T-MOTOR-SIDECAR.COM Henrix westernfarm Ha közel van egymáshoz az nem jó.
Na fiúk, akkor mikor legyen?

Nekem még mindig a 18-20.-i hétvége jó!

nemtom007

nemtom007

vendég

• fórumtag
  • 213 hozzászólás

Nõi Schwinn Csepel cruiser váz, képen látható cuccokkal. « cruiser « VÁROSI / CRUISER « Kategóriák tallózása

Csá!

Férfi nincs?

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás
Nõi Schwinn Csepel cruiser váz, képen látható cuccokkal. « cruiser « VÁROSI / CRUISER « Kategóriák tallózása

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 hozzászólás
Na teljes a K ossz!
Most beszéltem Brekivel.15.-én amit ti beszéltetek az oszt blokkba én nem hallottam.Beszéltem a Western farmos haverommal és azt mondja vagy elõtte vagy utána egy héttel kellene csinálni, mert juni 9. amerikaiautós western tali T-MOTOR-SIDECAR.COM Henrix westernfarm Ha közel van egymáshoz az nem jó.
Na fiúk, akkor mikor legyen?

breki-

breki-

törzsvendég

• fórumtag
  • 407 hozzászólás

Kedves Imikém eddig te a Cseh2-t nézted?Ne szervezz mér rá a május 4,5,6...... programra !
Breki is azt mondta, péntek reggel elballag a lánya utánna autóba be és jönnek a talira Oroszlányba.

üdv Monyec

Lali!

Valamit félreértés van!
Azt mondtam hogy tervezik a péntekre való áthelyezést de ez nem történt meg.( Nem a lányom ballag, hanem a fiam barátnõje)
Részünkrõl az a hétvége nem jó.

Bocs ha valami kavarodást okoz.
" Mindenhez van jogom hát játszom, fentrõl gyereknek, lentrõl embernek látszom."

Green Brain

Green Brain

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás

Rendicsek ;)

És közben megérkezett ez is :
Feltöltött kép

Ez nagyon kafa!
Don't walk!

zolner

zolner

törzsvendég

• fórumtag
  • 378 hozzászólás

Feltöltött kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül

Közben felraktam a vadrácsot, amit Zolner kolléga intézett nekem, ezúton is köszönöm.
Így már elég romboló-kinézete van.
A lámpa a csomagok megvilágítására szolgál.:D

Jó kis vas :)

zolner

zolner

törzsvendég

• fórumtag
  • 378 hozzászólás

üdv Monyec

Lali ezek szerint eddig jól titkoltad, nem csak én voltam bizonytalan ezek szerint az idõponttal kapcsolatban :)

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 hozzászólás

üdv Monyec

Akkor mégsem 18-20. ????

nemtom007

nemtom007

vendég

• fórumtag
  • 213 hozzászólás

Nem is tudtam,hogy maradt az idõpont végül. :))

Én sem tudtam :-)

Most ez már bizti Laller??

MRWHITE

MRWHITE

törzsvendég

• fórumtag
  • 463 hozzászólás

üdv Monyec

Nem is tudtam,hogy maradt az idõpont végül. :))

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 hozzászólás

üdv Monyec

Szép reggelt Mindenkinek!
Kicsit irigy vagyok a keleti blokkra, mert ott mindig történik valami.:)
Múlt hétvégén Baján voltam, ott is nagy a cruiser-forgalom. Csak a Te.co elõtt vagy 8 db-ot számoltam.
Az össznépi találkozót meg össze kellene már hozni, mert van pár söröm, aminek hamarosan lejár a szavatossága.:)
Fix programom: Május 6- Tisza tó körbetekerés (remélem, jó idõ lesz). Ha valaki arra jár, meghívom egy sörre (nem lejártra):D