Jelentkezz be Regisztrálj
Cruiser tulajdonosok ide!
Írta 2012. augusztus 08. - 12:58
Bár már beszéltünk róla, az elsõ "szavazni valót" javaslom: marhalábszár pörkölt!
Írta 2012. augusztus 08. - 10:28
0630/433-35-01 Horváth Róbert
annyit tegyél meg, hogy hivatkozz rám ( Madár Tibor ) és a cruiser találkozóra... egyszerûbb ha ti hívjátok... de nagyon szívesen segítek...
Amikor megláttam a nevet, azt hittem elírtad a számom. Aztán rájöttem, hogy a szám és a név is stimmel, csak épp az a Horváth Róbert nem én vagyok...
De vicces
Írta 2012. augusztus 08. - 10:27
Jaj bocs ezt benéztem. Hívom a tulajt!0630/433-35-01 Horváth Róbert
annyit tegyél meg, hogy hivatkozz rám ( Madár Tibor ) és a cruiser találkozóra... egyszerûbb ha ti hívjátok... de nagyon szívesen segítek...
Köszi
You can never have "enough" bikes.
Írta 2012. augusztus 08. - 08:35
0630/433-35-01 Horváth Róbert
Köszönöm szépen! A miénket lefoglaltam.
davenef
Írta 2012. augusztus 07. - 22:44
Sziasztok !
Többen kérdeztétek , hogy mennyi hely lenne a szoboszlói talira a Rózsakert apartmanházban ....
A helyzet a következõ: 6 Szoba van amik elvileg 2 ágyasak, de van köztük olyan ami pótágyazható....
A 6 szobából 4 konyhás is ... ez elvileg drágább, de megkapjuk a konyhás szobákat is 3000 plusz IFA (ez azt hiszem 410 Ft ) per fõ/éj áron...
Akit érdekel kérem jelezze idõben....
aki még nem látta itt a link amin megnézhetitek de én minden évben ide járok.. igényes hely: Rózsakert Apartmanház Hajdúszoboszló - Szallas.hu
Üdv: Tibó
Tibó !
Még egy szobát foglalj már le légy oly' kedves, Fodor Zsolt + 1 fõ részére.
Ha lehetséges, minél tovább tartasd már a helyeket, próbálok mindenkit riadóztatni mielõbb !
Vagy ha én hívom a tulajt, és rád hivatkozok, meg az "eseményre", az is jó ???
Köszönöm szépen a segítséged !
A program elsõ része:
Pénteken bográcsban készült vacsorával fogunk várni mindenkit, a bográcsbavaló megszavazható !
Este laza levezetõ kör a városban, fagyizás, sörözés, igény szerint.
Javasolt idõben érkezni, hogy a a kaja meleg, a sör hideg legyen !
Megírhatjátok, mikor érkeztek, aki vonattal jön, az állomáson tudjuk fogadni, az autósoknak megadom a koordinátákat.
Csõ
Írta 2012. augusztus 07. - 13:57
Írta 2012. augusztus 07. - 13:55
Írta 2012. augusztus 07. - 13:36
Sziasztok !
Többen kérdeztétek , hogy mennyi hely lenne a szoboszlói talira a Rózsakert apartmanházban ....
A helyzet a következõ: 6 Szoba van amik elvileg 2 ágyasak, de van köztük olyan ami pótágyazható....
A 6 szobából 4 konyhás is ... ez elvileg drágább, de megkapjuk a konyhás szobákat is 3000 plusz IFA (ez azt hiszem 410 Ft ) per fõ/éj áron...
aki még nem látta itt a link amin megnézhetitek de én minden évben ide járok.. igényes hely: Rózsakert Apartmanház Hajdúszoboszló - Szallas.hu
Köszi az infót! Ha jól értem, akkor mehet Rajtad keresztül a foglalás. Akkor ezúton szeretnék lefoglalni 1 db kétágyas szobát két fõre (jómagam,+ az 5 éves Fiam), viszont mi már egy nappal elõtte, azaz csütörtökön napközben megérkeznénk, tehát három éjszakáról lenne szó. Ha gondolod, add meg a tulajnak a számomat 06-20-771-55-82 (vagy add meg az övét) és ledumáljuk a részleteket.
Köszi a segítséget!
Andris
davenef
Írta 2012. augusztus 07. - 13:15
Sziasztok !
Megerõsítem: az IFA valóban 410 Ft/fõ/éj, 18 éves kortól fizetendõ.
Írta 2012. augusztus 07. - 11:54
Írta 2012. augusztus 07. - 08:31
Ha valakinek kellene még szállás, akkor szóljatok, mert szállodában dolgozom, meg vannak még magánszálláshelyes ismerõseim is.
Persze csak akkor, ha a Rózsakert betelt, vagy épp másra van igény.
Robi
Írta 2012. augusztus 06. - 20:37
Rózsakert Panzió ... holnap egyeztetek vele és megírom mi is a helyzet pontosan. Ez közel van hozzád viszonylag.... És nem mellesleg igényes a hely...
Itt találtok képeket: Rózsakert Apartmanház Hajdúszoboszló - Szallas.hu
Ez lehet, minket is érdekelne. Várom a részleteket, köszi!
davenef
Írta 2012. augusztus 06. - 16:41
Az apartman kb mennyire van a tett helyszínétõl?
5perce!
Írta 2012. augusztus 06. - 16:36
Rózsakert Panzió ... holnap egyeztetek vele és megírom mi is a helyzet pontosan. Ez közel van hozzád viszonylag.... És nem mellesleg igényes a hely...
Az apartman kb mennyire van a tett helyszínétõl?
Írta 2012. augusztus 05. - 18:41
Ez jó, örülök a segítségnek! Melyik hely az ?
Írta 2012. augusztus 05. - 13:28
Én azt hiszem a barátomék panziójában leszek... ez a központban van... ha valakit érdekel... ott én is tudok még helyet...
Ez jó, örülök a segítségnek! Melyik hely az ?
Írta 2012. augusztus 04. - 14:26
Írta 2012. augusztus 04. - 12:58
Halihó azt kérdezném milyen szállás lehetõségek vannak?
Bármilyen igényt megpróbálok kielégíteni. Lesz sátrazás, magánszálláshely, panzió, hotel. Bármi... Mit szeretnél ?
Írta 2012. augusztus 04. - 12:22
Halihó azt kérdezném milyen szállás lehetõségek vannak?Brain, 1fõ
MrWhite,MrsWhite,JrWhite 3fõ
berketamas min. 1fõ
Fodor Zsolt + 1 vagy 2 fõ Kiskunhalas
Tibó
Pickup Imi
Davenef&Nimród
Zolner
Kariv
le chief
Balboa
Vegacs+1 fõ
Írta 2012. augusztus 03. - 20:52
Lasssan gyülekeznek az alkatrészek.......Én sajnos most fejeztem be,jövõhéttõl munka. Neked mi van a Basman projekttel?