És ilyen nincs-e valakinek otthon a polcon fölöslegesbe ? Átvenném ...
Jelentkezz be Regisztrálj
Cruiser tulajdonosok ide!
Írta 2012. augusztus 16. - 14:24
Írta 2012. augusztus 16. - 14:23
Sajnálom . A bringád jól néz ki, írhatnál róla, fotókkal, és természetesen magadról!
Köszönöm, amint kész az elsõ villa, teszek fel képeket, leírást, a festést meg sem várom .
Ma vettem észre a mûhely falán egy bobbert, annak a villája nagyon megtetszett, uh. valami hasonlót még ma megpróbálok összehozni.
Vasárnap mikor lesz vége a programnak, mert talán akkor el tudnánk nézni, úgyis hiányzik egy kis túra:)
Igaz 154 km, de felét megtesszük vonattal
Írta 2012. augusztus 16. - 11:27
Sajnos, késõn értesültem errõl a találkozóról, és az a hétvégém már foglalt
Sajnálom . A bringád jól néz ki, írhatnál róla, fotókkal, és természetesen magadról!
You can never have "enough" bikes.
Írta 2012. augusztus 15. - 22:40
gyere el a talinkra, rengeteg ötletet gyûjthetsz!
Sajnos, késõn értesültem errõl a találkozóról, és az a hétvégém már foglalt
Írta 2012. augusztus 15. - 22:24
Sziasztok!
Villa keresés közben akadtam erre a fórumra (hála Istennek).
Van egy fél kész állapotban lévõ birngám ( több is... ), amibe kellene egy villa, mert a mostani valahogy nem tetszik.
Íme a jelenlegi helyzet:
Sajnos képem sincs most jobb.
Szóval ha bárkinek van valamilyen ötlete azt szívesen fogadom, mindegy mennyire elvetemült. Az se baj ha saját kezûleg kell megcsinálni, sõt annak örülnék a legjobban
gyere el a talinkra, rengeteg ötletet gyûjthetsz!
Írta 2012. augusztus 15. - 22:17
Villa keresés közben akadtam erre a fórumra (hála Istennek).
Van egy fél kész állapotban lévõ birngám ( több is... ), amibe kellene egy villa, mert a mostani valahogy nem tetszik.
Íme a jelenlegi helyzet:
Sajnos képem sincs most jobb.
Szóval ha bárkinek van valamilyen ötlete azt szívesen fogadom, mindegy mennyire elvetemült. Az se baj ha saját kezûleg kell megcsinálni, sõt annak örülnék a legjobban
Írta 2012. augusztus 15. - 19:06
Bakker , nem jött össze a külföldi beszerzés ?
Hát sajna nem,csak 1 alkatrész hiányzik.
Írta 2012. augusztus 15. - 17:21
Írta 2012. augusztus 15. - 16:33
Offset lánckereket tud valaki gyorsan prezentálni nekem?
Bakker , nem jött össze a külföldi beszerzés ?
Írta 2012. augusztus 15. - 10:39
Írta 2012. augusztus 13. - 16:21
Az tuti !
Viszont az is, hogy rá sem ül majd soha ! Megy a piacra az is !
Egy jó Automatic-os Puch kempingbringa engem is érdekelne, Zolner, légyszii' ! És nem fixes...
Jó kis tacskó kormánnyal szerelve a camping,úgy az igazi!
Zolner!
Meg van bizony!Ráadásul egy antikváriumban pihen!Esküszöm anno gondolkodtam hogy befüzessek egy fixi agyat a campingbe,csak kicsit alacsony a hajtómûház,és macerás lenne:)
Írta 2012. augusztus 13. - 12:53
Karesz!De jó!Helyben van,és fixit is beszámol:)!Nemsokára fixibõl egy csomó lesz itt is nálunk.Szép színesek,csili villi,és kontrás aggyal :)Ezt is megértük.
Elõ kell vennem a campinget amit Zolnertõl kaptam,azzal fogok virítani!
Az tuti !
Viszont az is, hogy rá sem ül majd soha ! Megy a piacra az is !
Egy jó Automatic-os Puch kempingbringa engem is érdekelne, Zolner, légyszii' ! És nem fixes...
Írta 2012. augusztus 13. - 12:22
Karesz!De jó!Helyben van,és fixit is beszámol:)!Nemsokára fixibõl egy csomó lesz itt is nálunk.Szép színesek,csili villi,és kontrás aggyal :)Ezt is megértük.
Legalább megvan még , tudtam én hogy jó helyre kerül, látod kaptál egy 20 collos fixit
Írta 2012. augusztus 13. - 10:03
Annyit nagyon megér !!!
Gyakorlatilag mindent lehet róla tudni: Ki gyártotta, hol, mikor, mennyiért adta el, kinek, mikor. És hogy most nem érdemes megvenni !
Írta 2012. augusztus 13. - 06:38
Annyit nagyon megér !!!
Gyakorlatilag mindent lehet róla tudni: Ki gyártotta, hol, mikor, mennyiért adta el, kinek, mikor. És hogy most nem érdemes megvenni !
Miért nem mi az oka?Bõvebb infót kérek akár privátban is.
Írta 2012. augusztus 12. - 21:51
Annyit nagyon megér !!!Nagyon szép egyedi Cruiser « cruiser « VÁROSI / CRUISER « Kategóriák tallózása Ehhez mit szóltok?