Nekem bejön régóta gondolkodom egy ilyesmin !ezt láttátok?
banánüléses cruiser « RETRO / VETERÁN « Kategóriák tallózása
Jelentkezz be Regisztrálj
Cruiser tulajdonosok ide!
Írta 2012. augusztus 17. - 18:52
Írta 2012. augusztus 17. - 14:50
Írta 2012. augusztus 17. - 14:46
Írta 2012. augusztus 17. - 14:32
Sziasztok!
Ilyen vagy ehhez hasonló váltókart keresek. Maradt valakinek eladó?
Azt hiszem nekem van, csak nem tudom hol. Az ehhez hasonló mit takar?
Estére megkeresem, ha megvan még.
Írta 2012. augusztus 17. - 14:32
Írta 2012. augusztus 17. - 14:30
Szerintem gyertek végig vonattal, nem biztonságos az országút !
Bringázni meg lehet itt, együtt is !!!
Nem is tudtunk volna, mert olyan szakaszok vannak ahova biciklivel nem szabad felmenni.
Befejeztem az elsõ villát, még ma töltök fel képeket meg akkor leírást.
Csak elõbb bekötöm az összes vezetéket.
Új lámpa kell az új villához, sárvédõt nem tudok rá tenni, uh . most gondolkodom hogy hátulról is leszedem,
és nem tudom hova tenni a lakattartó/hangszóródobozt.
Írta 2012. augusztus 17. - 14:30
Ilyen vagy ehhez hasonló váltókart keresek. Maradt valakinek eladó?
Írta 2012. augusztus 16. - 23:05
Bringával érkeznénk mi is csak az út egy részét mennénk vonattal, a fáradságra való tekintettel.
Mindez attól függ, hogy sikerül a szombati egri éjszaka.
Ha legközelebb találkozó helyre lenne szükség, tudom ajánlani Recsket.
Van a városunknak ott egy tábora ( nem a Recski kényszermunka tábor), nem egy 5csillagos hely, de van egy nagyon nagy elõnye.
Azt tényleg csak biciklivel lehet megközelíteni Na jó nem, de nagyon tömegközlekedéssel nem.
Ráadásul közelbe van sok látnivaló, azaz lehet hova tekerni.
Na de ez csak most így kicsúszott, mert mi is megyünk hamarosan, csak legyenek készen a bringák
Szerintem gyertek végig vonattal, nem biztonságos az országút !
Bringázni meg lehet itt, együtt is !!!
You can never have "enough" bikes.
Írta 2012. augusztus 16. - 21:20
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Úgy nem éri!
Eddig mindenki a találkozókra bringával érkezett! :-)
Bringával érkeznénk mi is csak az út egy részét mennénk vonattal, a fáradságra való tekintettel.
Mindez attól függ, hogy sikerül a szombati egri éjszaka.
Ha legközelebb találkozó helyre lenne szükség, tudom ajánlani Recsket.
Van a városunknak ott egy tábora ( nem a Recski kényszermunka tábor), nem egy 5csillagos hely, de van egy nagyon nagy elõnye.
Azt tényleg csak biciklivel lehet megközelíteni Na jó nem, de nagyon tömegközlekedéssel nem.
Ráadásul közelbe van sok látnivaló, azaz lehet hova tekerni.
Na de ez csak most így kicsúszott, mert mi is megyünk hamarosan, csak legyenek készen a bringák
Írta 2012. augusztus 16. - 20:26
Lali az ott az irományom mögött kacsintós smiley lenne, csak ebben az új verzióju üzenet szerkesztõben nincs olyan !! :D:pIgen? és szerintem találkozók során most volt a legnagyobb tekerés.
Írta 2012. augusztus 16. - 19:03
Szia!
Az enyém egy átépített vagy inkább felújított Schwinn - Csepel ... abból is a régebbi váz... lehet még találni akár itt a fórumon is... Árat nem tudok neked mondani, de én a vázon és a villán kívül mindent cseréltem... egy lelakott gép volt. Hogy neked mennyibõl áll össze az nagyrészt azon múlik milyen drága holmikat építesz bele...
Akkor te is azt csináltad, amit én szeretnék. Én is építeni szeretnék egyet,hasonlót mint a tiéd. Lomin keresni egy ehhez hasonló vázat és megépíteni. Tavaszra meg is lennék vele:) Ilyen vázat nem tudod merre találnék?
Írta 2012. augusztus 16. - 18:49
Sziasztok:)
Mostanában nézegetem a Cruisereket és nem sok olyat találok ami bejövõs. Tibo79 a tiéd milyen és mennyiért vetted,mert a Tiéd az tetszetõs:)
Elõre is köszönöm
Szia!
Az enyém egy átépített vagy inkább felújított Schwinn - Csepel ... abból is a régebbi váz... lehet még találni akár itt a fórumon is... Árat nem tudok neked mondani, de én a vázon és a villán kívül mindent cseréltem... egy lelakott gép volt. Hogy neked mennyibõl áll össze az nagyrészt azon múlik milyen drága holmikat építesz bele...
Írta 2012. augusztus 16. - 18:00
Mostanában nézegetem a Cruisereket és nem sok olyat találok ami bejövõs. Tibo79 a tiéd milyen és mennyiért vetted,mert a Tiéd az tetszetõs:)
Elõre is köszönöm
Írta 2012. augusztus 16. - 16:16
Monyec!
Nem tudok neked privit küldeni.... :/
Kellene a lánctányér... hogy lehet meg-businiselni ? Elõre utalás ? Utánvét ?
Írta 2012. augusztus 16. - 16:14
Monyec!
Írta 2012. augusztus 16. - 16:13
A legutóbbi Oroszlányira ti is bicajjal mentetek , jól tudom ????!!!! ;-))))
Írta 2012. augusztus 16. - 15:29
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Úgy nem éri!
A legutóbbi Oroszlányira ti is bicajjal mentetek , jól tudom ????!!!! ;-))))
Írta 2012. augusztus 16. - 15:01
Köszönöm, amint kész az elsõ villa, teszek fel képeket, leírást, a festést meg sem várom .
Ma vettem észre a mûhely falán egy bobbert, annak a villája nagyon megtetszett, uh. valami hasonlót még ma megpróbálok összehozni.
Vasárnap mikor lesz vége a programnak, mert talán akkor el tudnánk nézni, úgyis hiányzik egy kis túra:)
Igaz 154 km, de felét megtesszük vonattal
Vasárnap kifulladásig ! Attól függ, ki meddig akar, vagy bír maradni ! Gyertek nyugodtan, hívhatsz is bármikor.
Csõõõõõ
You can never have "enough" bikes.
Írta 2012. augusztus 16. - 14:36
Írta 2012. augusztus 16. - 14:26
Úgy nem éri!
Köszönöm, amint kész az elsõ villa, teszek fel képeket, leírást, a festést meg sem várom .
Ma vettem észre a mûhely falán egy bobbert, annak a villája nagyon megtetszett, uh. valami hasonlót még ma megpróbálok összehozni.
Vasárnap mikor lesz vége a programnak, mert talán akkor el tudnánk nézni, úgyis hiányzik egy kis túra:)
Igaz 154 km, de felét megtesszük vonattal