Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Cruiser tulajdonosok ide!

- - - - -

• Please log in to reply
10911 replies to this topic

magilla

magilla

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts
Keppton, ügyes gyerek vagy!
Faja a bringa de tudom, soha nem készül el. Ilyenek ezek az épített gépsárkányok. Mikor a vége felé jársz és látod a végsõ stádium kezdetét megveszik tõled. Neked megmarad a szerzett tapasztalat és az emlék. Majd a következõbe beleteszed ezeket. Egyszer én is építgettem..., ez lett belõle:
[IMG][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/120824/Sportster-_Bobber_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img] A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu[/IMG]

Szerettem, de a következõnek már másként kezdek neki!

Balboa

Balboa

vendég

• fórumtag
  • 56 posts
Szia Olyat mint ami az én bringámon van valószínû hogy tudok neked szerezni délutánra megnézem.

Sziasztok!

Új vagyok itt, most építem a cruiserem és van egy kis gondom. Az Unicumos bicikli (Capriolo Flying Machine váz) az alapja és nem találok hozzá sárvédõt. Amikor megvettem nem volt rajta. Mivel felújítom, illetve átfényezem, felszerelem és tetszik a gyári sárvédõje, akarok rá egy olyat. Csak sajnos sehol sem találok. Annyit tudok még, hogy a Gepida Nedao Cruiseren is az a sárvédõ van gyárilag. Próbáltam már a gyártóktól (Capriolo, Gepida) beszerezni, de nem adnak el alkatrészeket, vagy már nem csinálnak. Ha valaki tudna esetleg valakit, aki eladná, szívesen megvenném tõle. A szín nem számít, újra lesz fényezve.

Köszi

magilla

magilla

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts
Taximi ime egy hasonló:
_-"-_ Beach Cruiser Schutzbleche kurz schwarz ""Neu"" | eBay

Ez már elfogadható, viszont csak E bay-en keresztûl tehát +szállítási költség.

gabesz69

gabesz69

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Sziasztok!

Cruiser vázakat vennék teljesen nyerseket tehát festés nélkülitt. Jó állapotban lévô használt is érdekelne. Ha tudtok valamit akkor kérlek írjatok.

Köszönöm

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts
Éri az árát:
Katt
Ráadásul ott a keresett sárvédõ is, leszerelve ! ;)

You can never have "enough" bikes.

magilla

magilla

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts
Szia Taximi !
Sajnos nem tudok eladó példányokat és az is biztos, hogy szép formájú darabokról van szó. Hasonló elképzelésem van nekem is.
A fiamnak építek az õsz beálltával egy skerát az alap ugyan az mint a tied, ezzel most rója a kilómétereket. Egyenlõre gyûjtögetem a szükséges hozzávalókat, ha látok ilyesmit értesítelek.

Taximi

Taximi

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
Sziasztok!

Új vagyok itt, most építem a cruiserem és van egy kis gondom. Az Unicumos bicikli (Capriolo Flying Machine váz) az alapja és nem találok hozzá sárvédõt. Amikor megvettem nem volt rajta. Mivel felújítom, illetve átfényezem, felszerelem és tetszik a gyári sárvédõje, akarok rá egy olyat. Csak sajnos sehol sem találok. Annyit tudok még, hogy a Gepida Nedao Cruiseren is az a sárvédõ van gyárilag. Próbáltam már a gyártóktól (Capriolo, Gepida) beszerezni, de nem adnak el alkatrészeket, vagy már nem csinálnak. Ha valaki tudna esetleg valakit, aki eladná, szívesen megvenném tõle. A szín nem számít, újra lesz fényezve.

Köszi

Tibo79

Tibo79

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 posts
Ejjjj sajnálom.... azért hátha megtalálják....

Many94

Many94

vendég

• fórumtag
  • 118 posts
Sikeresen meglovasították a Nedaom... :( Tanulság: görgõs lakatot ne nagyon használjatok, mert egy méretes hüvelykujjnyi vastagságút is úgy vágnak át, mint kés a vajat. (csinálok majd képet is a vágásról, csak kicsit lenyugszom) Ráadásul haver cangájával volt összezárva (a zár saját volt, egy vaskapuhoz zártuk le a szamarakat), szóval két legyet egy csapásra. Tudnak valamit...
Holnap délelõtt bejelentés, sok eredményt nem várunk.

keppton

keppton

vendég

• fórumtag
  • 66 posts
Valakinek nincs eladó, nõi cruiser váza?

keppton

keppton

vendég

• fórumtag
  • 66 posts

Keppton Üdv.a körünkben grat. a cangáoz. Torzít a fotó vagy ténylegesen ennyire közel van a kormány,kényelmes? Lehet ,hogy csak én szoktam a nyújtózkodáshoz. :)
Szép lett a villád elég gyorsan megoldottad.

Köszönöm. Nem torzít, tényleg ennyire közel van, így ülök egyenes háttal. :)
Viszont nincs teljesen beszorítva, így tudom állítani, hogy mikor hogy kényelmes. :D

MRWHITE

MRWHITE

törzsvendég

• fórumtag
  • 463 posts
Keppton Üdv.a körünkben grat. a cangáoz. Torzít a fotó vagy ténylegesen ennyire közel van a kormány,kényelmes? Lehet ,hogy csak én szoktam a nyújtózkodáshoz. :)
Szép lett a villád elég gyorsan megoldottad.

keppton

keppton

vendég

• fórumtag
  • 66 posts
ja amúgy nem 3 sebességes a váltó, hanem öt, csak én használom hárommal.

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 posts

Nade ennyiért ???

Nem is az ára tetszik ;)
.....az élet megy tovább, csak kétkeréken !

keppton

keppton

vendég

• fórumtag
  • 66 posts

Jó kis gép, egyedi és ötletes, az biztos ... !
Az elsõ villa is klassz.
Banánnyergen nem gondolkoztál, vagy egy vázra rögzített nyereg-megoldáson ?
A sachs 3gang váltása reteszelés nélkül is jó ?
Tetszik !!!
Isten hozott közöttünk !
Remélem, sikerül befutnod(befutnotok) a bulinkra...

Köszönöm! :)

Banán nyereg nekem nem tetszik :/, vázra rögzítetten gondolkodtam, de még nem ötlöttem kis semmilyen megoldást.
Mindenképp lentebb akarom tenni az ülést.
Nekem tökéletesen megfelel a váltó, nagyon jól veszi a sebességeket is. Egy ugyan ilyen váltóm van még, csak az 7 sebességes, na az néha szalajt, vagy beugrik 2 sebesség közé.

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Most megírom a már beígért leírást.

Magamról, igazából sok hasznos infót nem tudok.
A biciklik utáni imádat kb 6 éves koromba kezdõdött.
Édesapám veterán motorok felújításával foglalkozott, gondolom innen jött.
Elsõ gépemet 11 éves koromban építettem, a hegesztést nem tudtam csak megcsinálni, abban kaptam segítséget.
Azt jött minden magától... Használt biciklikkel is foglalkoztunk egy darabig, onnan maradt rengeteg alkatrész, és adta magát , hogy abból építsek valamit.
Hát így kezdõdött.

Ez a bringám most olyan 80% os állapotban van kész.
Vezetékeket el kell dugni, új üléshuzat kell, teleszkóp sem százas, lánckereket, hajtást kell cserélni. Készül a kilóméteróra is.
Nagyon tetszenek a bobberek, és ezt kicsit arra hajazó stílusban akartam megcsinálni.

Alkatrészek:
Nem sok van :D
Egy gyári schwinn csepel Budapest vázra lett hegesztve +2 csõ, olcsón akartam megúszni....
Meg nem mondom már milyen felnik:D elöl deora agy, hátul 3 sebességes sachs.
Barkas váltókar.

Feltöltött kép

Több kép : https://picasaweb.go.../Bobber_Cruiser
nem tudom mennyire értelmetlen amit írtam, bocsi, fáradt vagyok :)

Jó kis gép, egyedi és ötletes, az biztos ... !
Az elsõ villa is klassz.
Banánnyergen nem gondolkoztál, vagy egy vázra rögzített nyereg-megoldáson ?
A sachs 3gang váltása reteszelés nélkül is jó ?
Tetszik !!!
Isten hozott közöttünk !
Remélem, sikerül befutnod(befutnotok) a bulinkra...

keppton

keppton

vendég

• fórumtag
  • 66 posts
Most megírom a már beígért leírást.

Magamról, igazából sok hasznos infót nem tudok.
A biciklik utáni imádat kb 6 éves koromba kezdõdött.
Édesapám veterán motorok felújításával foglalkozott, gondolom innen jött.
Elsõ gépemet 11 éves koromban építettem, a hegesztést nem tudtam csak megcsinálni, abban kaptam segítséget.
Azt jött minden magától... Használt biciklikkel is foglalkoztunk egy darabig, onnan maradt rengeteg alkatrész, és adta magát , hogy abból építsek valamit.
Hát így kezdõdött.

Ez a bringám most olyan 80% os állapotban van kész.
Vezetékeket el kell dugni, új üléshuzat kell, teleszkóp sem százas, lánckereket, hajtást kell cserélni. Készül a kilóméteróra is.
Nagyon tetszenek a bobberek, és ezt kicsit arra hajazó stílusban akartam megcsinálni.

Alkatrészek:
Nem sok van :D
Egy gyári schwinn csepel Budapest vázra lett hegesztve +2 csõ, olcsón akartam megúszni....
Meg nem mondom már milyen felnik:D elöl deora agy, hátul 3 sebességes sachs.
Barkas váltókar.

Feltöltött kép

Több kép : https://picasaweb.go.../Bobber_Cruiser
nem tudom mennyire értelmetlen amit írtam, bocsi, fáradt vagyok :)

balka

balka

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
:( ...

keppton

keppton

vendég

• fórumtag
  • 66 posts

Az "ehhez hasonló" azt jelentené, hogy vázcsõ oldalára fogatható...

nem találtam, de még nem adom fel :D

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

ezt láttátok?
banánüléses cruiser « RETRO / VETERÁN « Kategóriák tallózása

Nekem bejön régóta gondolkodom egy ilyesmin !

Nade ennyiért ???