Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Cruiser tulajdonosok ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10911 hozzászólás a témában

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 hozzászólás
Képzeljétek! Szombat éjszaka azt álmodtam, hogy ott vagyok veletek a találkozón.Reggel félve nyitottam ki a szemem: hogy ez igaz vagy álom volt?
Sajna álom volt.:(
üdv mindenkinek!

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás
Kedves Barátaim !

Részünkrõl a megtiszteltetés, hogy ismét eljöttetek és jól éreztétek magatokat !
Örülök, hogy minden rendben volt, és kellemesen telt a közös hétvége .
A következõ (nem tudom, mikor és hol ) bulira a régi és új arcok együtt jöjjenek össze, és kerekítsünk egy mega-bulit !
Köszönöm mindannyiótoknak a részvételt !
Csõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõ

You can never have "enough" bikes.

berketamas

berketamas

vendég

• fórumtag
  • 138 hozzászólás
Karesz és Bea!

Köszönjük a meghívást, vendéglátást, meg mindent (sorolhatnám). Jól éreztük magunkat (a kölykök teljesen lefárasztottak), az idõ , és a hangulat kifogástalan volt.
Üdv mindenkinek!

Adél, Áron, Ildikó és Tamás
Ide mit kell írni?

HPety

HPety

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
Sziasztok!
Ahogy ígértem egy kép az alapról:
Posted Image
Belõle lesz egyszer valami.

Gondolkodtam az agydinamós dobféken hozzá.
Van valakinek tapasztalata ilyennel?

davenef

davenef

vendég

• fórumtag
  • 180 hozzászólás
Bea, Karesz, mi is köszönünk mindent, nagyon jól éreztük magunkat! Ahogy többen is mondtátok, kicsit olyanok vagyunk már, mint egy nagy család. Maradva ennél a hasonlatnál elmondom még, hogy ezúton is üdvözlöm az új rokonokat! :) A távol maradt családtagok pedig remélem, az õszi CM-en már tiszteletüket teszik.
Kíváncsian várom a 2012-es MCC filmet!
happy cruisin'
davenef

MRWHITE

MRWHITE

törzsvendég

• fórumtag
  • 463 hozzászólás
Kedves Karesz és Bea köszönjük a csodálatos hétvégét, és a határtalan vendégszeretet ! :)

Many94

Many94

vendég

• fórumtag
  • 118 hozzászólás
Van-e valakinél régi Csepel Cruiser váz eladósorban? Még ez a fajta: Eladó Schwinn Cruiser kerékpár « cruiser « VÁROSI / CRUISER « Kategóriák tallózása

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 hozzászólás
Na ide is leírom, szerencsésen haza érkeztünk (bár mi egy nappal kevesebb ideig voltunk mint a többiek ) , maximális respect Karesznak és Bea asszonynak , ismét nagyon kitettek magukért , ameddig voltunk addig is szuper volt a buli , sok fotó készült és ide is meg a facebook oldalra is fel fognak kerülni, remélhetõleg minél hamarabb . Köszönünk mindent , mindenkinek !!!
.....az élet megy tovább, csak kétkeréken !

Many94

Many94

vendég

• fórumtag
  • 118 hozzászólás

Sziasztok!
Kedves cruiserpilótatársaim láttatok e vajon valahol (kereskedelem, használat...stb) során KENDA Flame 26" X 3-as vagy annál szélesebb fehér falú hátsógumit (...egyszínût be tudnék szerezni) ? A 24" -os még királyabb lenne de szerintem az már nagy álom. Egyáltalán van a Kenda-nak honlapja ? Mert eléggé nem találom sehol !

Hali!

Itt a Kenda hivatalos oldala: Kenda - Languages
26"x3-as külsõ kis hazánkban csak fekete oldalfallal létezik tudtommal: Kenda K1008a Flame (Kerék | Gumiköpeny | 26 coll MTB slick) | Kerékpár Webshop
Annál szélesebb Kendából nincs. 24" van, 2,4" szélességben találtam, de ez sem fehér falú: Kenda K905 K-Rad 24" 60TPI (Kerék | Gumiköpeny | 24 coll) | Kerékpár Webshop
Illetve van még 2,5" széles, de ez már terepre való: Kenda Nevegal 24x2,5 (Kerék | Gumiköpeny | 24 coll) | Kerékpár Webshop
Ha igen széles, fehér peremes gumit keresel, legyen az 24", vagy 26", azt javaslom, itt nézz körül: Beachcruiser chopper en lowrider fietsen The Chopperdome Amsterdam Monyec kollega itt a fórumon tud segíteni beszerezni a cuccokat innen.

magilla

magilla

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
Sziasztok!
Kedves cruiserpilótatársaim láttatok e vajon valahol (kereskedelem, használat...stb) során KENDA Flame 26" X 3-as vagy annál szélesebb fehér falú hátsógumit (...egyszínût be tudnék szerezni) ? A 24" -os még királyabb lenne de szerintem az már nagy álom. Egyáltalán van a Kenda-nak honlapja ? Mert eléggé nem találom sehol !

MRWHITE

MRWHITE

törzsvendég

• fórumtag
  • 463 hozzászólás

Na akkor itt is helló Feri , ott is üdvözöltelek , csak a rend kedvéért :cool2:

Bocsi :o :)
Hétvégére jó idõt mindenkinek!!!

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 hozzászólás

Na akkor megnézem ezt a facebookos oldalt, és akkor arc is társul a bemutatkozáshoz:).
Mennék én találkozóra, de sajna most nem tudok, ha idén nem lesz több akkor jövõre, mindenképp. :)

Na akkor itt is helló Feri , ott is üdvözöltelek , csak a rend kedvéért :cool2:
.....az élet megy tovább, csak kétkeréken !

keppton

keppton

vendég

• fórumtag
  • 66 hozzászólás

Facebook Mcc.!? Szoktunk azért itt is lenni de sajna nem mindig pörög a fórum.(lehet,hogy most meg fognak kövezni) :D Ha eljössz egy talira,rá fogsz jönni ez a club olyan mint egy család, :) mindenki szereti ha van egy rövid bemutatkozás amit te meg is tettél.!

Na akkor megnézem ezt a facebookos oldalt, és akkor arc is társul a bemutatkozáshoz:).
Mennék én találkozóra, de sajna most nem tudok, ha idén nem lesz több akkor jövõre, mindenképp. :)

MRWHITE

MRWHITE

törzsvendég

• fórumtag
  • 463 hozzászólás

Ennek a "klubbank" van valami hivatalos oldala, vagy ez a forum lenne az ? :)

Facebook Mcc.!? Szoktunk azért itt is lenni de sajna nem mindig pörög a fórum.(lehet,hogy most meg fognak kövezni) :D Ha eljössz egy talira,rá fogsz jönni ez a club olyan mint egy család, :) mindenki szereti ha van egy rövid bemutatkozás amit te meg is tettél.!

keppton

keppton

vendég

• fórumtag
  • 66 hozzászólás
Ennek a "klubbank" van valami hivatalos oldala, vagy ez a forum lenne az ? :)

keppton

keppton

vendég

• fórumtag
  • 66 hozzászólás

Nekem ezek a felnik jönnek be leginkább igaz csak 32 lyukasak vannak viszont elsõ és kontrás agyat be lehet szerezni hozzá.
Biketrial.hu - biketrials online shop - trial bikes & parts . Free shipping to Europe

Nem rossz, bár nekem kicsit "félelmetesek" azok a lyukak :D
Mondjuk elég sok, dologra hasznosak lehetnek.:D
Nekem azért lenne fontos a 36 lyuk, mert csak azt tudom fûzni:D és azon legalább már tudok spórolni.:) Meg az agyaim is 36 -osak, és egy agyváltó sem olcsó.

Balboa

Balboa

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás
Nekem ezek a felnik jönnek be leginkább igaz csak 32 lyukasak vannak viszont elsõ és kontrás agyat be lehet szerezni hozzá.
http://trial.biketri....php?termek=139

Itt van egy pár átlátszó pedál.

Én ezt a felnit néztem ki magamnak, esetleg ezzel valakinek van tapasztalata? Ahogy nézem 1mm van a két felni vastagsága között, uh. akkor inkább a bike positive.
Nekem fehér felni, fehér agy és fekete küllõk lesznek, ha minden jól megy, és sötét bordó váz. Igaz még vázam sincs:D

Balboa

Balboa

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás
Itt van egy párféle pedál:
BMX :: Pedál : Hardride web

Sziasztok !

Az én véremnek (kisfiamnak) a Capriolo Flying Machine-hoz hátra 24"-os erõsített felniket szánok olyan indíttatásból, hogy láttam valamely USA gyártó honlapján (Electra vagy Felt ?). Crazy Bob gumikkal, elõre a szokott 26" -os gyári mérettel. Kíváncsi leszek, hogy a 24"-os
fekete erõsített felni fekete küllõkkel fûzve Crazy Bob gumival mit mutat majd hátul?

Apropó! Tudtok e klasszikus pedált vagy BMX-hez áttetszõ mûanyagot 1/2"-os csonkkal Shimano hajtómûhöz?

keppton

keppton

vendég

• fórumtag
  • 66 hozzászólás
Itt van egy pár átlátszó pedál.

Én ezt a felnit néztem ki magamnak, esetleg ezzel valakinek van tapasztalata? Ahogy nézem 1mm van a két felni vastagsága között, uh. akkor inkább a bike positive.
Nekem fehér felni, fehér agy és fekete küllõk lesznek, ha minden jól megy, és sötét bordó váz. Igaz még vázam sincs:D

magilla

magilla

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
Sziasztok !

Az én véremnek (kisfiamnak) a Capriolo Flying Machine-hoz hátra 24"-os erõsített felniket szánok olyan indíttatásból, hogy láttam valamely USA gyártó honlapján (Electra vagy Felt ?). Crazy Bob gumikkal, elõre a szokott 26" -os gyári mérettel. Kíváncsi leszek, hogy a 24"-os
fekete erõsített felni fekete küllõkkel fûzve Crazy Bob gumival mit mutat majd hátul?

Apropó! Tudtok e klasszikus pedált vagy BMX-hez áttetszõ mûanyagot 1/2"-os csonkkal Shimano hajtómûhöz?