Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Cruiser tulajdonosok ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10911 hozzászólás a témában

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 hozzászólás
Rajmund is bírja a patkány-jármûveket. Van neki Komar mopedje is, az is hasonló...Feltöltött kép

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 hozzászólás

Köszi szépen!

Majd teszek róla több képet.

Szia Breki.

Gratulálok, jó alap. Mi lesz rajta a tuning?
És hol marad a sztori amirõl Miki írt?
Megmaradt a másik bringa is?

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás

Szép ez az új Csepel Cruiser.:D

A Nexus 3-hoz nem kéne kicsit hosszabb lánc? Az én kerekem se áll úgy ahogy kellene.
Myk a tied is így állt? Vagy csak engem zavar? Nagyobb a fogaskerék mint a kontrásé?

Nekem szépen állt a kerekem,gyengém ha nincsen úgy beállítva ahogyan a szememnek tetszik!Lehet vele matekolni,sör mellett !:)

breki-

breki-

törzsvendég

• fórumtag
  • 407 hozzászólás

Jó a bicó.

Köszi szépen!

Majd teszek róla több képet.
" Mindenhez van jogom hát játszom, fentrõl gyereknek, lentrõl embernek látszom."

balint75

balint75

vendég

• fórumtag
  • 244 hozzászólás
Szép ez az új Csepel Cruiser.:D

A Nexus 3-hoz nem kéne kicsit hosszabb lánc? Az én kerekem se áll úgy ahogy kellene.
Myk a tied is így állt? Vagy csak engem zavar? Nagyobb a fogaskerék mint a kontrásé?

Rasztafaszi

Rasztafaszi

vendég

• fórumtag
  • 89 hozzászólás
Jó a bicó.

viktorin

viktorin

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás

Viktorin, te meg nem vagy semmi... Egyszer mi is körbetekertük a Balatont 1 nap alatt, úgy, hogy elõtte nap Nagykanizsáról tekertünk B.máriára. De vékonygumis montival. A végén már mindig okot kerestünk, hogy leszállhassunk (a nem túl kényelmes ülés miatt)

Balatonkört mi is akarunk, e nem egy nap alatt, hogy azért lássunk is valamit belõle:D
Így leszek szép lassan igazi "hárdkór krúzeres" :D
a bicajt asszem holnap megitato olajjal, meg kap eg tisztítást is, erõsen igényli, kiült rá az út poora:D
Rólam és a Bringákról:
http://www.myspace.com/viktorin87

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás
Hö, nincs mit...

You can never have "enough" bikes.

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás
Feltöltött kép
Köszi mester!

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás
Feltöltött kép
A képen kattintasz jobbal, a tulajdonságokból a címet bemásolod, aztán az üzenetben a kép beillesztése ikonra kattintva beilleszted...
Ilyen "egyszerû". :(

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás
Valaki árulja el, hogy tudok direktbe képet berakni a picasaról?

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás
Breki új bringája!Van neki szép története is mellé,ha õ akarja elmeséli nektek !
http://picasaweb.goo...feat=directlink

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 hozzászólás
Helló Mindenkinek.

Lajoskám, remélem összejönnek az alkatrészek hozzá. Csengõm asszem van, meg kormányszáram úgy emlékszem.

Tomaso, hol tartod a Bassmanodat? Meg fog rozsdásodni, hihihi. Bocsi, csak humorizáltam.

Miki, tetszik láncvédõd. Visszafogottan elegáns.

Viktorin, te meg nem vagy semmi... Egyszer mi is körbetekertük a Balatont 1 nap alatt, úgy, hogy elõtte nap Nagykanizsáról tekertünk B.máriára. De vékonygumis montival. A végén már mindig okot kerestünk, hogy leszállhassunk (a nem túl kényelmes ülés miatt)

A Majálison meg nem ittam sört sem.

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 hozzászólás

Hoppá itt vagyok:D

Még aki nem ismer: Hersits Tamás vok Nagykanizsáról, van egy kis-nagy lányom. Na õ nem szeret bringázni:) Bizsu és ajándéktárgyakkal foglalkozom, na meg készítek. Mindig is szerettem bringázni, volt egy Gepida Nedao-m, azt cseréltem le erre a Basmanra. Próbálok itt Kanizsán is megfertõzni embereket cruiser bringával, talán sikerül:)

Na meg a Belga:p

Helló.

Nagykanizsán nyomul még cruiserrel F. Jenõ (aki nem egészen százas), az õ volt bringája lett az én elsõm (a patkány-Schwinn).
Hege az ex-túraboltos, akinek fehér Schwinnje van, de most már nem tudom bringázik-e. Mert kamionozik. Amúgy jellegzetessége volt, hogy szinte mindig állva tekert.
Hori meg Sárga Schwinnt teker, és asszem a Múzeumban dolgozik.
Én meg még amikor ott laktam nem volt cruiserem.:(

Fincsi a két Octavia. Milyen évjáratúak voltak?

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

NApi betevõ arcoskodós hirdetés ...
Ker

De fogadni mernék, hogy a sebességmérõ kábelezését Õ szerelte fel... :(
Amúgy ezt már régebben árulták itt, lehet, hogy az új tulajnak "túl jó" lett.

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

Láncvédõm is kész lett!
Picasa Webalbumok - myki74

Mikikém, nagyon szép lett, talán jobb is, mint az elsõ terv !
Gratulálok.

viktorin

viktorin

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás

Viktorin!
Szép kis túra volt,grat hozzá.Izomlázra mindig rá kell dolgozni :) .Szoktak ott gyalogtúrázni is azt hiszem a HÍD TÚL MESSZE van a neve és 90km,és nagyon sok oszlopot lehet megszámolni.A láncvédõt kezdõ grafikus cimbora csínálta,a név ecsettel a csíkozás airbrush-al van megcsínálva.
Üdv!

Izomláz még mindig van rendesen, de nem szegi kedvem attól, hogy újra megcsináljam:D
Tök jó úgy menni, tiszta a levegõ, lehet nézelõdni, meg szinte csak pár autó volt egész úton, és azok is hajlandók voltak lehúzódni a fûre kicsit, ha minket elõztek:)
Már gondolkozok a legközelebbi idõponton, viszont akkor módosítunk egy kicsit a terven, mert most mentünk egy kicsit országúton is, legközelebb jó lenne úgy menni, hogy a Tisza mentén érni be lakott területre.
Kicsit meghosszabbodik az út így, viszont akkor csak egy irányba kéne menni, és akkor van idõ kicsit megpihenni a folyóparton.
Rólam és a Bringákról:

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás
Viktorin!
Szép kis túra volt,grat hozzá.Izomlázra mindig rá kell dolgozni :) .Szoktak ott gyalogtúrázni is azt hiszem a HÍD TÚL MESSZE van a neve és 90km,és nagyon sok oszlopot lehet megszámolni.A láncvédõt kezdõ grafikus cimbora csínálta,a név ecsettel a csíkozás airbrush-al van megcsínálva.
Üdv!

viktorin

viktorin

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás
Sziasztok!

Sikerült túlélnem a tegnapot.
kicsivel több mint 160 kilométert cirkáltam:D
Készültek képek is rendesen.
Legnagyobb megdöbbenésünkre, a gáton az út java része aszfalt(!) volt, még olyan helyen is, ahol a lakott területet se láttunk a közelben, így a tervezett 15 km/h helyett a legtöbb helyen 25km/h-val tudtunk haladni, az idõ pedig a tervezett 5 óra helyett 4 órára csökkent, több megállással együtt.
Helyenként voltak rosszabb utak is, de összességében jó volt.:)
Csongrádon nagyon semmit sem csináltunk, csak ültünk és fotóztunk, valamint pihentettük a lábunkat, meg a hólyagosra ült hátsónkat:D
De megérte:D
Egyszer majdnem ütköztünk egy õzzel is:D
A bringák is túlélték az utat, de kiült rájuk kicsit a por is, majd ma megtakarítom:D
mindkét lábam be van durranva.
Valamint meg kell még említenem azt is, hogy Csongrádon rengeteg cruiseres ember van:) Rengeteget láttam az ott eltöltött kb egy óra alatt:)

Myk!
Gyönyörû a láncvédõ:)
Ecsettel lett festve?

Many94!
Este itt szegeden én is láttam egy olyasmi cruisert amirõl beszéltél!
Belemezelt váz, fekete festés,teleszkópos elsõ villa, és krómozott "szárnyas" sárvédõk.
Egyrõl beszélünk?
Valamikor összehozhatnánk egy közös cirkálást, ha már egy helyen lakunk:D
Rólam és a Bringákról:

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 hozzászólás

Szia Monyec .Ezt nezted? Donornak nem rossz.
SR 26 ker

Valamint érdekelne 1 ilyen Bosmann forintosított ara?

Köszönöm, láttam már de ez az enyémhez képest cudarul néz ki.Ami ér valamit az a két sárvédõ.Az állapota viszont nem vidított fel.Azt kérdezted, hogy mennyi a basman 346 ára?Mindenkori euró árfolyam szorozva a chopperdome oldalán lévõ árakkal+ 30 euro szállítás.Van singel,3 és 7 sebességes.

Üdv