Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Cruiser tulajdonosok ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10911 hozzászólás a témában

pipersgarage

pipersgarage

vendég

• fórumtag
  • 122 hozzászólás
megrendelésre készül . Feltöltött kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Feltöltött kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

gyüjtemény: http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

sziasztok!tudok egy ilyet eredeti alkatrészekkel, brooks üléssel, kicsit leharcolt állapotban a tárolás miatt.K

Szia Attila !

Részletekekt tudsz mondani ?
Gyártmány, irányár, satöbbi...

You can never have "enough" bikes.

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

Sztori:
Olaszországból kapta a Család akitõl vettem. Guidóék nem sokat használták, meg a Család sem ez látszik az alkatrészeken, pl a láncon még az eredeti ragacsos olaj van. A gumi futófelületének a közepén lévõ csík is látszik mindkét keréken. A gumi pedig eredeti. Ennek ismeretében nem értem, hogy a stílusos és szép (Karesszal megegyeztünk ebben) letámasztó miért nem jó. Mondjuk nem csodálkozok nagyon, eddig ez a 4. Schwinnem egyiken sem volt jó. Kivéve Miki-feleség-sága-Schwinn, na azon jó volt asszem.
Egy-ket leütéses festékkopás van rajta, persze.
A nagy probléma viszont az, hogy nincs meg a sárvédõ hátsó része. Mindegy, túlélem.:)
A matricák lakkozva vannak.
A hajtókarok a szokásos kidolgozatlanok
AZÉRT ÖRÜLÜNK :)

Na ne szórakozz !
.
.
.
;)
Azért másban is megállapodtunk...

De: Egyik szemem nevet, a másik meg sír. Azért mer jó helyre került, jó áron, de sajnos nem hozzám...
Nagyon szép, és biztos jól is fogjátok kihasználni !
A "lábtámasz" :D(nem tudom, miért, de sokan így hívják, magyarul "Kickstand") magam sem értem, miért, de télleg nem tökéletes, de szép, pont
Biztos, hogy jól mérted a hosszát(?), nekem is hosszabb, pedig csak egyszemélyes ...
És az a gumi: Schwinn Typhoon Whitewall... :(
Csõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõ

You can never have "enough" bikes.

pipersgarage

pipersgarage

vendég

• fórumtag
  • 122 hozzászólás
Na!!!

pipersgarage

pipersgarage

vendég

• fórumtag
  • 122 hozzászólás
sziasztok!tudok egy ilyet eredeti alkatrészekkel, brooks üléssel, kicsit leharcolt állapotban a tárolás miatt.http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

viktorin

viktorin

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás

Helló.
Vágj bele!
Nem kell hozzá sok minden, piros festék a kerekekre, matt a vázra, levadászod a felesleges alkatrészeket, oszt kész.
Rajmund pl. dörzsis szivaccsal átsikálta (dörzsis felével ám!) hogy matt legyen.

Motor már van 5 éve:
Egy 50 köbcentis 1966-os kiadású Jawa 05, vagy "ideal" , ki hogy ismeri:D
Feltöltött kép
Jelenleg darabokban van szegényke:D
A képen nem az enyém van, ezt a képem most vadásztam
az enyém annyiban más, hogy van egy csomagtartóm hátul, meg más féle kipufogó volt rajta, de van hozzá ilyenem is
Rólam és a Bringákról:
http://www.myspace.com/viktorin87

viktorin

viktorin

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás

Azért a picasara tehetnél már fel képeket a bringádról héééé!Ha nem tudod a jelszót jelezd és elküldöm!Csomagtartó rettentõen hasznos tud lenni,Breki a legnagyobb teherhordó a kis városunkban!

Fogok feltenni, ha elérnek hozzám a múltkori túra képei, meg végre befejezem a láncvédõt!:D
Rólam és a Bringákról:
http://www.myspace.com/viktorin87

nemtom007

nemtom007

vendég

• fórumtag
  • 213 hozzászólás

Hali.

Jó hely lehet Anglia. Pl. 2 barátom és egy ismerõs fazon is kint dolgozik.
Tényleg! A bringaboltos srác D. Balázs lehet, de már megszûnt az a bolt is. Azóta Õ is kiment asszem Ausztriába.
A szögletesebb hûtõrácsos a régebbi?

Igen õ Ausztriában van, de én a másik szerelõsrácra gondoltam, õ Jani.
Igen a szögletes a 67-es. 68-tól gyártották a másik fajtát.

vadorzó012

vadorzó012

vendég

• fórumtag
  • 52 hozzászólás
csõ Tibó találtam neked átalakítót jó árban.

Noname 1" menetes->1" AHEAD

ha jó neked az egyik haver meg is tudja rendelni mert regelve van az oldalon. csõcsõ

vadorzó012

vadorzó012

vendég

• fórumtag
  • 52 hozzászólás

Köszi.
Ha meglenne a gyerekszállító utánfutóm, tutti hogy utánakötnem. Az lenne ám csak az igazi...
A tandem 242 cm+ kb. 140 cm a szállító, mint egy csuklósbusz. V. nyergesvontató.

Natink már 20-as bringával közlekedik, Donat még kezdõ most tanul kétkerekûvel, a Baba meg gyereküléses amúgy.
Elõre csomagtartón nem gondolkodtál? Legalább szem elõtt lesz a Kõbányai, hehehe

csõ Mikinek mondtam a multkor itt nagykállóban van gyerek utánfutó 11e Ftért. ha érdekel meg nézhetem neked.

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 hozzászólás
Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

A hegesztés közötti különbség érzékeltetésére (eddig fel sem tûnt, hogy a patkányé ennyire nem szép):

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

A matricák lakkozva vannak.
A hajtókarok a szokásos kidolgozatlanok
AZÉRT ÖRÜLÜNK :)

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 hozzászólás

F@sza !
Sok kellemes közös bringázást kivánok hozzá, és természetesen várjuk a sztorit, meg a képeket !
Csõõõ

Köszi .

Sztori:
Olaszországból kapta a Család akitõl vettem. Guidóék nem sokat használták, meg a Család sem ez látszik az alkatrészeken, pl a láncon még az eredeti ragacsos olaj van. A gumi futófelületének a közepén lévõ csík is látszik mindkét keréken. A gumi pedig eredeti. Ennek ismeretében nem értem, hogy a stílusos és szép (Karesszal megegyeztünk ebben) letámasztó miért nem jó. Mondjuk nem csodálkozok nagyon, eddig ez a 4. Schwinnem egyiken sem volt jó. Kivéve Miki-feleség-sága-Schwinn, na azon jó volt asszem.
Egy-ket leütéses festékkopás van rajta, persze.
A nagy probléma viszont az, hogy nincs meg a sárvédõ hátsó része. Mindegy, túlélem.:)
Feltöltött kép

Feltöltött kép

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás

Köszi.
Ha meglenne a gyerekszállító utánfutóm, tutti hogy utánakötnem. Az lenne ám csak az igazi...
A tandem 242 cm+ kb. 140 cm a szállító, mint egy csuklósbusz. V. nyergesvontató.

Natink már 20-as bringával közlekedik, Donat még kezdõ most tanul kétkerekûvel, a Baba meg gyereküléses amúgy.
Elõre csomagtartón nem gondolkodtál? Legalább szem elõtt lesz a Kõbányai, hehehe

Akartam elõre ,még a tökös csomagtartót el is akartad küldeni nekem,csak az elsõlámpám ott tetszik a legjobban ahol van.Képeket dobhatnál fel bõvem a tandemrõl.CSÕ

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 hozzászólás

Már vártam hogy mi van a tandemmel!Ez egy örök darab lesz!Grat!De hogy fogsz rá 3db gyerkülést felbarkácsolni?:)Csak hogy együtt hasítson a család!
Kiszúrtam a szép pedálokat nyammmmmm!

Köszi.

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 hozzászólás

Csá!

Hege asszem Angliában van, a többieket nem ismerem. Egy bringaboltban dolgozott egy srác, neki van cruisere, meg a haveromnak, akinek eladtam a Nedao-t :) Mást nem láttam tekerni cruiserrel.
Oktik 67 ill. 68-ak:

Hali.

Jó hely lehet Anglia. Pl. 2 barátom és egy ismerõs fazon is kint dolgozik.
Tényleg! A bringaboltos srác D. Balázs lehet, de már megszûnt az a bolt is. Azóta Õ is kiment asszem Ausztriába.
A szögletesebb hûtõrácsos a régebbi?

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 hozzászólás

ez nagyon tuti:D
Én is gondolkozok egy patkány-kismotor építésén:D

Helló.
Vágj bele!
Nem kell hozzá sok minden, piros festék a kerekekre, matt a vázra, levadászod a felesleges alkatrészeket, oszt kész.
Rajmund pl. dörzsis szivaccsal átsikálta (dörzsis felével ám!) hogy matt legyen.

nemtom007

nemtom007

vendég

• fórumtag
  • 213 hozzászólás

Hali!

A régi lámpatartó helyére több ötlet is felmerült, mint akár a régi rendszámtábla formában a születési év,de úgy látom a breki elképzelésem jó mert, több személytõl is kaptam ezt az ötletet. Már készítés alatt van csak még nem akartam elõrukkolni vele még nincs kész. Az elképzelés hasonlít a JAGUÁR formára a kocsi elején. Majd meglátjuk mi kerekedik ki belõle.

Várjuk a békát:D

Picasa Webalbumok - hersits41 - C

breki-

breki-

törzsvendég

• fórumtag
  • 407 hozzászólás

Csá!

Frankó a bringa, az ülés meg király :cool2: A régi lámpatartó helyére meg ültess fel egy békát:D

Hali!

A régi lámpatartó helyére több ötlet is felmerült, mint akár a régi rendszámtábla formában a születési év,de úgy látom a breki elképzelésem jó mert, több személytõl is kaptam ezt az ötletet. Már készítés alatt van csak még nem akartam elõrukkolni vele még nincs kész. Az elképzelés hasonlít a JAGUÁR formára a kocsi elején. Majd meglátjuk mi kerekedik ki belõle.
" Mindenhez van jogom hát játszom, fentrõl gyereknek, lentrõl embernek látszom."

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás

Én is rengeteget gondolkodtam, hogy leszegjem az enyémrõl a csomagtartót, csak hát sûrûn van használva, pl oda gumipókozom a kabátot:D
meg túrán a fotóállványt:D
Szóval ha már mindenképp maradnia kell, legfeljebb majd lecserélem

Azért a picasara tehetnél már fel képeket a bringádról héééé!Ha nem tudod a jelszót jelezd és elküldöm!Csomagtartó rettentõen hasznos tud lenni,Breki a legnagyobb teherhordó a kis városunkban!

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás

Nekem tetszik az ötlet, és ez így szép is ! Megnézem, nincs-e valamim...;)
Csõ

Egyszer azért a padlásodon szívesen szétnézék.EGYEDÜL! :)