A sportos!

A fõnök!

A csikasz!

Köszi a képeket Myk!
Zero+bordo!
Bandázás!
Vonal helyett fogass a táblára sorvezetõnek egy lécet, valami egyenest, mondjuk fémvonalzót, akkor lehet, hogy pontosabban sikerül !
Szerintem ne add fel ilyen könnyen.
Remélem, mindenkinek leesett az álla !
Valakinek képe olyan tulajdonos névtábláról amit az elsõ kerékre tettek régen? Csináltam egy prototípust sárga réztáblából betûbeütõvel, de nagyon nehéz szépen megcsinálni (hiába húztam vonalat nem akar egyenes lenni) . A betûk beütése után megfújtam feketével, amit visszacsiszoltam és az egészet lelakkoztam. Hát az eredmény finoman szólva sem szép
Arra gondoltam inkább gravíroztatom... nem éppen eredeti megoldás, de jobbat nem tudok. Lehet késõbb megcsinálom beütõvel újra, csak elõtte szépen le kellene csiszolni, és szebben kellene lakkozni is.
You can never have "enough" bikes.
Remélem, mindenkinek leesett az álla !Igaz, hogy nem a névtáblák miatt, de gondoltam, már rég' jártam ott, ezért benéztem.
Erre mi van a fõoldalon ?
Ez, ni :
Azér' ez nem semmi...
Sõt, Sárkány !
Valakinek képe olyan tulajdonos névtábláról amit az elsõ kerékre tettek régen? Csináltam egy prototípust sárga réztáblából betûbeütõvel, de nagyon nehéz szépen megcsinálni (hiába húztam vonalat nem akar egyenes lenni) . A betûk beütése után megfújtam feketével, amit visszacsiszoltam és az egészet lelakkoztam. Hát az eredmény finoman szólva sem szép
Arra gondoltam inkább gravíroztatom... nem éppen eredeti megoldás, de jobbat nem tudok. Lehet késõbb megcsinálom beütõvel újra, csak elõtte szépen le kellene csiszolni, és szebben kellene lakkozni is.
Csõ Miki , súgjál már mit fejlesztett Raszta a gépre !!!????
Na mégegyszer hátha most sikerül:Találtam egy nagyon egyedi megoldást gyerek ülés helyett , nekem tetszik:
url=http://kepfeltoltes.hu/view/100507/beach-cruiser-kiddie-seat_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][/url]
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. K
Hát abban, hogy nem veszem meg elõled !!!CsÕÕÕÕÕÕ
Hú bocs, nem esik le miben állapodtunk meg, tényleg. Lehet öregszem?
Jó vele közlekedni, csak meg kell szokni hogy másként kanyarodik, de Neked mondom?
Illetve szokatlan meg az hogy hátul is széles a kormány, nem lehet nagyon közel menni pl. jelzõtáblához ill el mellette. A teszkó elõtt majdnem elvittem egyet, szóval szokni kell.
A rövidsége tényleg annyi, de már megtoldottam 3 centivel, raktam rá sárhányót/sárvédõt.
Érdekes, hogy ezen tetszik.
Csõõõ