Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Cruiser tulajdonosok ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10911 hozzászólás a témában

Many94

Many94

vendég

• fórumtag
  • 118 hozzászólás

Láncvédõm is kész lett!
Picasa Webalbumok - myki74

Egyszerû és nagyszerû... :) Nagyon szép lett...

Ma krúzoltam egyet, sok szép szegedi gépet láttam, pl. egy fekete Schwinn cruisert (nem Schwinn-Csepel) króm felnikkel/sárvédõkkel, és króm tankkal (gondolom alumínium lapból)

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás
Láncvédõm is kész lett!
http://picasaweb.goo...feat=directlink

Chiccoka

Chiccoka

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás
Szia Monyec .Ezt nezted? Donornak nem rossz.
SR 26 ker

Valamint érdekelne 1 ilyen Bosmann forintosított ara?

Many94

Many94

vendég

• fórumtag
  • 118 hozzászólás
Igen, van némi hasonlóság...

Amúgy meg: "esetleg nyílpuskát vagy fémkeresõt beszámítok!" Indiana Jones személyesen...

jidaki

jidaki

vendég

• fórumtag
  • 206 hozzászólás
Feltöltött kép
Feltöltött kép

Many94

Many94

vendég

• fórumtag
  • 118 hozzászólás
Húú, sorai között sistereg az értelem... Egyébkén jó kis bicaj, hasonlít picit az Electra Rat Fink-hez, de ennyiért vicc...

jidaki

jidaki

vendég

• fórumtag
  • 206 hozzászólás
NApi betevõ arcoskodós hirdetés ...
Ker

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

Hoppá itt vagyok:D

Még aki nem ismer: Hersits Tamás vok Nagykanizsáról, van egy kis-nagy lányom. Na õ nem szeret bringázni:) Bizsu és ajándéktárgyakkal foglalkozom, na meg készítek. Mindig is szerettem bringázni, volt egy Gepida Nedao-m, azt cseréltem le erre a Basmanra. Próbálok itt Kanizsán is megfertõzni embereket cruiser bringával, talán sikerül:) Régebben ez volt a hobbim, de sajnos már egyik sincs meg:(

Picasa Web Albums - hersits41 - Oktik

De most csak a Cruiser bike:D

Na meg a Belga:p

Ja, ja, Isten hozott Téged is, remélem, maradsz is sokáig.
A CM-en megint elég kevés idõ volt az ismerkedésre, ezért már most megragadnám az alkalmat, hogy felvessem, egy jó kis többnapos találkozó szervezését. Úgy kellene megoldani, hogy minél többen tudja(nak)tok jönni. Idõben is helyben is a legjobbat kellene kialálni!
Tom, lányodat vezesd rá a bringázásra, kezdheted mondjuk a Drifter Ultrabrutál Kényelmes nyereggel...
A veterán jármûvek meg gyönyörûek, mindig is szerettem õket, kár értük...
(Ha tudnál lila bõrt szerezni, abból lenne az igazi a markolat, a streamer-t meg a dugó közepén kellene áthúzni... Bocs, ha nyûgös vagyok.;))
Csõõõ
Most pedig irány Majálisozni !

You can never have "enough" bikes.

T0maso

T0maso

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 hozzászólás
Szia Frenk, üdvözöl téged a másik fehér basmanos-köszönet monyecnek.
Sajna nem tudtam veletek tekerni remélem legközelebb azért összejövünk egy bambira.
Olvasom a fórumot továbbra is , üdv minden régi és új tagnak innen Bolzano-ból!!!

Tomaso

Kedves fórumozók, cruiseresek!
Karesz ébresztett rá, hogy milyen figyelmetlen vagyok! Szeretnék bemutatkozni, Kis Ferenc vagyok, egy tuti bassman boldog tulajdonosa, /millió köszönet Monyecnek/ és ennek a baráti társaságnak reményeim szerinti új tagja! Már kaptam ízelítõt e kedves társaság jókedvébõl, szellemességébõl. Most, hogy már eleget pedáloztam/ ez az Andrisnak köszönöm külön a Budai kitérõre való tekintettel/ röviden leírom az életem. 40 éves vagyok, 15 éve nõs ,egy frankó kis kölök apja. Mûkörmös vagyok ami gondolom eléggé sokkoló. Nem gáz, nem fáj, valamibõl meg kell élni! Remélem lesz nemsokára valamilyen cruiseres megmozdulás, hogy bepótoljam a végzetes hibámat, hogy laposüvegbe ionokat viszek egy találkozóra. Legközelebb más lesz benne!
Üdv a lelkes csapatnak, Tom,Karesz, Andris, Dani, Tercsi, Frecsi, Kata, Klára, valamennyi név a naptárba, Stb. Üdv Frenk!

T0maso

T0maso

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 hozzászólás
Szia Frenk, üdvözöl téged a másik fehér basmanos-köszönet monyecnek.
Sajna nem tudtam veletek tekerni remélem legközelebb azért összejövünk egy bambira.
Olvasom a fórumot továbbra is , üdv minden régi és új tagnak innen Bolzano-ból!!!

Tomaso

Karesz ébresztett rá, hogy milyen figyelmetlen vagyok! Szeretnék bemutatkozni, Kis Ferenc vagyok, egy tuti bassman boldog tulajdonosa, /millió köszönet Monyecnek/ és ennek a baráti társaságnak reményeim szerinti új tagja! Már kaptam ízelítõt e kedves társaság jókedvébõl, szellemességébõl. Most, hogy már eleget pedáloztam/ ez az Andrisnak köszönöm külön a Budai kitérõre való tekintettel/ röviden leírom az életem. 40 éves vagyok, 15 éve nõs ,egy frankó kis kölök apja. Mûkörmös vagyok ami gondolom eléggé sokkoló. Nem gáz, nem fáj, valamibõl meg kell élni! Remélem lesz nemsokára valamilyen cruiseres megmozdulás, hogy bepótoljam a végzetes hibámat, hogy laposüvegbe ionokat viszek egy találkozóra. Legközelebb más lesz benne!
Üdv a lelkes csapatnak, Tom,Karesz, Andris, Dani, Tercsi, Frecsi, Kata, Klára, valamennyi név a naptárba, Stb. Üdv Frenk!

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 hozzászólás
Fiúk!

Sikerült turnom telephelyünkön egy sr26 csepelt.Qrva jó állapotban, viszont hiányzik az elsõ kerék és asárvédõk, na meg a fehér markolatok.Ha találtok hozzá való cuccokat vevõ vagyok rá.
Apám egyik olyan cucca volt ez amire mindig irigykedtem.Nagyon tetzsett még gyönyörü bordó wostok órája.Na azt sikerült megszereznem eredeti állapotban vaterán. Az óra és abringa színben tökéletesen passzol.Lehet, hogy aberált vagyok de nekem ez úgy lenne kerek, ha a bringát is tökéletesen helyre tudnám állítani az órához.A kép még mindig él bennem , ahogy apám felpattant ez összetételben a bringára.Szóval retrózni akarok.Ha tudtok segítsetek!

Üdv:Monyec

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 hozzászólás

Karesz!
Amirõl CM-en beszélgettünk. Próbálkoztam, jövõ héten megcsinálom a párját, és elpostázom:) Valamire felteszed, más nem, a söprû végére:D

Picasa Web Albums - hersits41 - Markolat

Tamás!

Fehérben vevõ vagyok, rojt nélkül!

Csõ

nemtom007

nemtom007

vendég

• fórumtag
  • 213 hozzászólás
Hoppá itt vagyok:D

Még aki nem ismer: Hersits Tamás vok Nagykanizsáról, van egy kis-nagy lányom. Na õ nem szeret bringázni:) Bizsu és ajándéktárgyakkal foglalkozom, na meg készítek. Mindig is szerettem bringázni, volt egy Gepida Nedao-m, azt cseréltem le erre a Basmanra. Próbálok itt Kanizsán is megfertõzni embereket cruiser bringával, talán sikerül:) Régebben ez volt a hobbim, de sajnos már egyik sincs meg:(

Picasa Web Albums - hersits41 - Oktik

De most csak a Cruiser bike:D

Na meg a Belga:p

nemtom007

nemtom007

vendég

• fórumtag
  • 213 hozzászólás

Úúú, Tom, ez igen, díjazom a hozzáállásodat !!!
Ez lila, vagy pink :D ?
Vagy fekete...
Kösszépen !
Csõ

Csá!

Fekete.:D
Na meg május 5: Belga new;)

Chiccoka

Chiccoka

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás
Omg

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

hogy keresem?

Itt egy pár link:
Schwinn Bicycle Original Chrome Horn Tank Corvette & - eBay (item 370373303048 end time May-06-10 21:15:02 PDT)
Finest Schwinn Phantom Corvette Jaguar 26" Bicycle Tank - eBay (item 330428918427 end time May-06-10 20:16:27 PDT)

Chiccoka

Chiccoka

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás

Helló !
Isten hozott, remélem, legközelebb a személyes találkozás is össze fog jönni !

koszonom

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

Szia Karesz.
Akkor en is bemutatkozom 1 par mondatban.Hegedus Attila vagyok 35 eves.Van 1 6 eves lanyom.Zugloban elek es amikor dolgozom akkor repuloket szerelek.
Kb ennyi.Sajna meg csak apukaval talalkoztam, de o nagyon jo fazon.

Helló !
Isten hozott, remélem, legközelebb a személyes találkozás is össze fog jönni !

Chiccoka

Chiccoka

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás

??? Mire gondolsz, én nem látok semmit...
Jaaa, a sörös cuccra gondolsz ?
Az fémbõl van, sõt még elektromos kürt is van benne !
E-bay-en szoktam látni, de ne molcsó...

hogy keresem?

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

Tökéletes belépõ !
Isten hozott, természetesen családoddal együtt !!!