A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
gyüjtemény: http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Na ne szórakozz !Sztori:
Olaszországból kapta a Család akitõl vettem. Guidóék nem sokat használták, meg a Család sem ez látszik az alkatrészeken, pl a láncon még az eredeti ragacsos olaj van. A gumi futófelületének a közepén lévõ csík is látszik mindkét keréken. A gumi pedig eredeti. Ennek ismeretében nem értem, hogy a stílusos és szép (Karesszal megegyeztünk ebben) letámasztó miért nem jó. Mondjuk nem csodálkozok nagyon, eddig ez a 4. Schwinnem egyiken sem volt jó. Kivéve Miki-feleség-sága-Schwinn, na azon jó volt asszem.
Egy-ket leütéses festékkopás van rajta, persze.
A nagy probléma viszont az, hogy nincs meg a sárvédõ hátsó része. Mindegy, túlélem.
A matricák lakkozva vannak.
A hajtókarok a szokásos kidolgozatlanok
AZÉRT ÖRÜLÜNK
You can never have "enough" bikes.
Helló.
Vágj bele!
Nem kell hozzá sok minden, piros festék a kerekekre, matt a vázra, levadászod a felesleges alkatrészeket, oszt kész.
Rajmund pl. dörzsis szivaccsal átsikálta (dörzsis felével ám!) hogy matt legyen.
Azért a picasara tehetnél már fel képeket a bringádról héééé!Ha nem tudod a jelszót jelezd és elküldöm!Csomagtartó rettentõen hasznos tud lenni,Breki a legnagyobb teherhordó a kis városunkban!
Hali.
Jó hely lehet Anglia. Pl. 2 barátom és egy ismerõs fazon is kint dolgozik.
Tényleg! A bringaboltos srác D. Balázs lehet, de már megszûnt az a bolt is. Azóta Õ is kiment asszem Ausztriába.
A szögletesebb hûtõrácsos a régebbi?
Köszi.
Ha meglenne a gyerekszállító utánfutóm, tutti hogy utánakötnem. Az lenne ám csak az igazi...
A tandem 242 cm+ kb. 140 cm a szállító, mint egy csuklósbusz. V. nyergesvontató.
Natink már 20-as bringával közlekedik, Donat még kezdõ most tanul kétkerekûvel, a Baba meg gyereküléses amúgy.
Elõre csomagtartón nem gondolkodtál? Legalább szem elõtt lesz a Kõbányai, hehehe
F@sza !
Sok kellemes közös bringázást kivánok hozzá, és természetesen várjuk a sztorit, meg a képeket !
Csõõõ
Akartam elõre ,még a tökös csomagtartót el is akartad küldeni nekem,csak az elsõlámpám ott tetszik a legjobban ahol van.Képeket dobhatnál fel bõvem a tandemrõl.CSÕKöszi.
Ha meglenne a gyerekszállító utánfutóm, tutti hogy utánakötnem. Az lenne ám csak az igazi...
A tandem 242 cm+ kb. 140 cm a szállító, mint egy csuklósbusz. V. nyergesvontató.
Natink már 20-as bringával közlekedik, Donat még kezdõ most tanul kétkerekûvel, a Baba meg gyereküléses amúgy.
Elõre csomagtartón nem gondolkodtál? Legalább szem elõtt lesz a Kõbányai, hehehe
Már vártam hogy mi van a tandemmel!Ez egy örök darab lesz!Grat!De hogy fogsz rá 3db gyerkülést felbarkácsolni?:)Csak hogy együtt hasítson a család!
Kiszúrtam a szép pedálokat nyammmmmm!
Csá!
Hege asszem Angliában van, a többieket nem ismerem. Egy bringaboltban dolgozott egy srác, neki van cruisere, meg a haveromnak, akinek eladtam a Nedao-tMást nem láttam tekerni cruiserrel.
Oktik 67 ill. 68-ak:
ez nagyon tuti:D
Én is gondolkozok egy patkány-kismotor építésén:D
Hali!
A régi lámpatartó helyére több ötlet is felmerült, mint akár a régi rendszámtábla formában a születési év,de úgy látom a breki elképzelésem jó mert, több személytõl is kaptam ezt az ötletet. Már készítés alatt van csak még nem akartam elõrukkolni vele még nincs kész. Az elképzelés hasonlít a JAGUÁR formára a kocsi elején. Majd meglátjuk mi kerekedik ki belõle.
Csá!
Frankó a bringa, az ülés meg király :cool2: A régi lámpatartó helyére meg ültess fel egy békát:D
Én is rengeteget gondolkodtam, hogy leszegjem az enyémrõl a csomagtartót, csak hát sûrûn van használva, pl oda gumipókozom a kabátot:D
meg túrán a fotóállványt:D
Szóval ha már mindenképp maradnia kell, legfeljebb majd lecserélem
Nekem tetszik az ötlet, és ez így szép is ! Megnézem, nincs-e valamim...
Csõ