Basszus Lali, ez tetszik !!!Ezt kaptam:
Tisztelt Uram!
Telefonon történt beszélgetésünkre hivatkozva, alább küldöm a Debreceni Virágkarnevál keretében megrendezésre kerülõ Bicikliskorzóhoz kapcsolódó információkat.
A Magyar Kerékpárosklub és annak debreceni területi szervezete az egyik szervezõje az augusztus 20.-án a Virágkarnevál keretében megrendezésre kerülõ virágos-biciklis felvonulásnak és "Bicikliskorzónak". Ez alkalomból számos bringás programot tervezünk a korzó helyszínéül szolgáló nagyerdei Békás-tó körül. A részletesebb programokat a csatolt mellékletben olvashatják majd.
A tavalyi évben is több különleges formavilágú kerékpárokat gyártó, forgalmazó céget hívtunk meg, hogy színesítsék a korzó programkínálatát. A nagy sikerre való tekintettel ez évben is szeretnénk ezt megvalósítani. A különleges formájú kerékpárok, kerékpártartozékok kivívnánk a korzóra látogatók érdeklõdését is.
A korzó keretében ingyenesen tudunk az Önök részére helyet biztosítani, ahol sátorral megjelenhetnek, bemutathatják a termékeiket, szórólapozhatnak, és árusíthatnak is. Ha esetleg lenne a fenti termékek közül olyan modelljük, amit az érdeklõdõk a helyszínen ingyenesen kipróbálhatnak, vagy akár hosszabb idõre bérbe vehetnek (ezt már nyilván nem ingyenesen) az nagyon jó lenne, hiszen kicsit interaktívabbá tenné a standot.
A programok a helyszínen 9.00 és 18.00 között zajlanak majd. Meleg ebédet és ásványvizet biztosítunk az Önök részére, az úti költség azonban Önöket terheli.
A tavalyi bicikliskorzóról az alábbi linken olvasható információ:
Óriási volt az érdeklõdés a Debreceni Virágkarnevál bringás programjai iránt | Kerékpárosklub
sajnos a képek egy része nem elérhetõ a Magyar Kerékpárosklub honlapfejlesztése miatt.
Várom mielõbbi szíves visszajelzésüket a fentiekkel kapcsolatban.
Köszönettel: Hevesi Edit
Magyar Kerékpárosklub Debrecen-területi vezetõ
BICIKLISKORZÓ – 2010. augusztus 20. Békás-tó 9.00-18.00-ig
A Magyar Kerékpárosklub tervezett programjai
Folyamatos programok:
Bringa különlegességek kiállítása, kipróbálása, vására
„Zenés biciklizés”: a Bringaerõmû (áramfejlesztõ bicikli) bemutatása, folyamatos mûködtetése az érdeklõdõk bevonásával
Örökítsd meg a pillanatot! - biciklis fotóparaván
Biciklis szerencsekerék
Sprintverseny selejtezõ
KRESZ- totó
Látványfestés
Folyamatos gyerekprogramok:
Fabiciklik kipróbálása a fabicikli pályán
Óriás biciklis puzzle
Rajzasztal
„A Bicikliskorzón jártam”- rajzpályázat a rajzasztalnál
11.00-12.00 „Legvirágosabb bringa II.” – biciklis szépségverseny
(Nevezés 9.00-10.45 között a Magyar Kerékpárosklub sátránál)
14.00-16.00 „Virágfutam II.” - családi kerékpáros verseny
(Nevezés 9.00-13.45 között a Magyar Kerékpárosklub sátránál)
14.00-16.00 Bringapóló minibajnokság
16.00-18.00 Sprintverseny döntõ (rögzített görgõs kerékpárokon)
Tourinform Iroda által szervezett programok:
A meghívott fesztivál városok és kistérségek bemutatkozása
Huncut bicikli pálya
Kézmûves bemutató és alkotóház
Nagyon örülnék, ha összejönne, és eljönnétek !
Én mindenre/bármire vevõ vagyok, sõt, ha "tali"-ban is gondolkodunk és lehetne több napos is, akár nálunk Hajdúszoboszlón is lehetne szállást szervezni, illetve programot szervezni...
Debrecen Nyíregyházához is közel van, így az ottani különtmény is aktivizálja magát !!!
(Még a jó idõt kellene elintézni!)
CSÕÕÕ