8. GeriLista: 1. Ildi
2. Szabina
3. Kristóf
4. Monyec
5. Erika
6. Fremond
7. Freknail
9:Karesz
Lesz nálam, majd azt kell megbeszélni, mikor és hol akarod átvenni a cuccot.Én nem tudom megmondani elõre sajna. Nagyon szeretnék végre veletek tartani, de még nagyon képlékeny a történet. Elvileg barátokkal leszünk szoboszlón. Ha ez összejön biztos becsatlakozom hozzátok. Szombat nekem stornó, mert esküvõn dolgozom vasárnap reggelig. Ha tudok menni Kareszra rácsörgöm, hol tudok becsatlakozni.
Karesz: Remélem lesz nálad telefonA sárvédõ ügyben is hívlak ha megtudom hol leszek a hétvégén, de kell az a kettõ !!!! CSÕ
20.án lesz globálisan szervezett bringás program: Virágkarneválon vonulás felvirágozott bringákkal, meg egész napos Biciklis Korzó a Békás-tónál.Hali!
Igazán este 19-tõl van egy kötött programom amúgy elõre láthatólag szabad vagyok. De csütörtök este már tudom a programot.
De, mint Monyec is írta, 21, és 22én is bringázunk, azaz MCC találkozót tartunk (sajnos, úgy néz ki, szûk körben).
Hali
Csak, hogy pontosan értsem, akkor 20.-án lesz Debrecenben a virágkarnevál,
és aznap lesznek a kerékpáros programok is?...
vagy az 21-22.-én esedékes???
Igen, baráti cruiseres körben 21-22én is...
És, amit már említettem (talán), itt nálunk, Hajdúszoboszlón is lehetne szervezkedni, vagy akár egy kerti partit is össze hozhatnánk nálunk, ha megfelel
Na?

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére