Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Cruiser tulajdonosok ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10911 hozzászólás a témában

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

A 7 fõs oroszlányi különítmény 19.-én érkezik a Civis városba és 22.-én kénytelen nyugatnak fordulni.Ha minden igaz meglepi kerékpárr is lesz a felhozatalban.
Kérem a fórum látogatókat jelezzék mikor és hány fõvel debütálnak eme jeles eseményen (Debrecen Virágkarnevál)

Üdv: Monyec

Rendicsek, én Gerivel ott leszek mindenképp(igaz, történt egy kis balesetem, de kibírom)!

TÖBBIEK???

Azt is meg kellene beszélni, hogy vonulunk-e, vagy csak a korzóra megyünk?
A vonulás is lehetséges, csak regisztrálni, meg díszíteni kell elõtte.
(A szállásotokkal mi a helyzet?)
Csõ

You can never have "enough" bikes.

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 hozzászólás

Sziasztok
Pár haverral csináltunk egy Cruiser fun blogot, akit érdekel azt várjuk sok szeretettel
Cruiser Funs

Üdv nektek!

Egy kis bõvebb személyes bemutatkozás részetekrõl, ha nem veszitek tolakodásnak?
Debreceni Virágkarneválon egy találkozó keretében esetleg szivesen megismerhetnénk egymást személyesen!

Üdv:Monyec

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 hozzászólás
A 7 fõs oroszlányi különítmény 19.-én érkezik a Civis városba és 22.-én kénytelen nyugatnak fordulni.Ha minden igaz meglepi kerékpárr is lesz a felhozatalban.
Kérem a fórum látogatókat jelezzék mikor és hány fõvel debütálnak eme jeles eseményen (Debrecen Virágkarnevál)

Üdv: Monyec

breki-

breki-

törzsvendég

• fórumtag
  • 407 hozzászólás

Helló Breki, beszerelted az elsõ dobféket , ha igen , mûködik-e , (hogy néz ki, fotót stb stb stb). Csak azért nem telefonon kérdezem , mert ahogy te mondtad "a telefonálással sem költöm rád a pénzt":D:D:D:p (én kérek elnézést ha nem jól idéztelek).
Más a múlthéten , kocsival közlekedtem egyszer csak valahonnan az égbõl a szélvédõre pottyant egy leveli béka , tök aranyos volt (az egész családnak tetszett), sok kilóméteren keresztül kapaszkodott , abban reménykedtem ha megállunk még meglesz . Meg volt , sõt le is fotóztam majd felrakom ha lesz egy kis idõm.

Hali!

Szép munkát végeztél,de még nem építettem be.
Ennek az az oka hogy minden fajta kifogást találok arra hogy ne keljen az "általam úgy kedvelt" fehér bringát szerelni.
Egyébként a békék azok szeretetre méltó kis állatok ......na jó vannak köztük nagyok is. Az idézet az pedig úgy szól hogy "telefonra sem költök rátok"....
" Mindenhez van jogom hát játszom, fentrõl gyereknek, lentrõl embernek látszom."

Szondos

Szondos

vendég

• fórumtag
  • 156 hozzászólás
Van egy eladó Shimano Nexus Inter 3, 3 sebességes agyváltóm eladó, ha érdekel valakit írjon pü-t. Hamarosan elindul az új projektem:)

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 hozzászólás
Helló Breki, beszerelted az elsõ dobféket , ha igen , mûködik-e , (hogy néz ki, fotót stb stb stb). Csak azért nem telefonon kérdezem , mert ahogy te mondtad "a telefonálással sem költöm rád a pénzt":D:D:D:p (én kérek elnézést ha nem jól idéztelek).
Más a múlthéten , kocsival közlekedtem egyszer csak valahonnan az égbõl a szélvédõre pottyant egy leveli béka , tök aranyos volt (az egész családnak tetszett), sok kilóméteren keresztül kapaszkodott , abban reménykedtem ha megállunk még meglesz . Meg volt , sõt le is fotóztam majd felrakom ha lesz egy kis idõm.
.....az élet megy tovább, csak kétkeréken !

breki-

breki-

törzsvendég

• fórumtag
  • 407 hozzászólás

Nekem nem kell dísz hiszen magam is egy kardvirág vagyok.Szabina egy rózsabimbó,Kristóf büdöske,Ildi gyöngyöm gyöngyvirágom.Na ezzel megvónék.

Hali!

Úgy látom hogy idõjóslást követõen költõi babérokra törsz. Ezért javaslok "BABÉR KOSZORÚT " mindenkinek aki teker a virágkarneválon.
Van valami esély arra hogy több naposra kerekedik a hétvégi rendezvény? Azért érdekel mert én egy másik rendezvényen veszek részt a NAGY fõvárosban és akkor a bringát is vinném, és a haza utam Hajdúszoboszló felé venném.

BP-i cruiser-es csapatból valaki tekerni szeretne 20-án, akkor ha lehetséges szívesen csatlakoznék.
" Mindenhez van jogom hát játszom, fentrõl gyereknek, lentrõl embernek látszom."

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 hozzászólás
Nekem nem kell dísz hiszen magam is egy kardvirág vagyok.Szabina egy rózsabimbó,Kristóf büdöske,Ildi gyöngyöm gyöngyvirágom.Na ezzel megvónék.

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

Ráadásként még van reggel egy kerékpáros virágos felvonulás is!
Én ott leszek! :D
Legyünk sokan!!

Igen, én is gondoltam rá, hogy ott is guruljunk, csak a feldíszítésben nem vagyok otthon, meg virágból is szûkölködök.

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás

Basszus Lali, ez tetszik !!!
Nagyon örülnék, ha összejönne, és eljönnétek !
Én mindenre/bármire vevõ vagyok, sõt, ha "tali"-ban is gondolkodunk és lehetne több napos is, akár nálunk Hajdúszoboszlón is lehetne szállást szervezni, illetve programot szervezni...
Debrecen Nyíregyházához is közel van, így az ottani különtmény is aktivizálja magát !!!
(Még a jó idõt kellene elintézni!)
CSÕÕÕ

Ráadásként még van reggel egy kerékpáros virágos felvonulás is!
Én ott leszek! :D
Legyünk sokan!!
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

Szia. Most olvasom, hogy feles láncot kerestél. Tényleg az én bringámon
van ilyen, de nekem sajnos nem maradt. A fiaméra is azt tettünk, és
elment a maradék a toldásra.

Igen, köszi szépen, de már Miki segített, küldött postán!
Csõ

zollko

zollko

vendég

• fórumtag
  • 70 hozzászólás

Csõ mindenki !

Anno valakinek a gépén mintha félláncszemes láncot láttam volna...
Ha egy-két használható szem leesett volna róla, vevõ lennék rá !
Mniden más megoldás (szerzés) is érdekel !
Köszi

Szia. Most olvasom, hogy feles láncot kerestél. Tényleg az én bringámon
van ilyen, de nekem sajnos nem maradt. A fiaméra is azt tettünk, és
elment a maradék a toldásra.

breki-

breki-

törzsvendég

• fórumtag
  • 407 hozzászólás

:D:D:D

Ha nem vigyázol, elveszi a melód.:D

Tényleg Lali, képek is készültek a tekerésrõl, vagy nem?
Ha nem, akkor nem hiszem el.:D

Hali!

Néha tényleg jobb lenne egy nagy üvegben,zsenge füvön pocolni.:)

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 hozzászólás

LALI az idõjós.

:D:D:D

Ha nem vigyázol, elveszi a melód.:D

Tényleg Lali, képek is készültek a tekerésrõl, vagy nem?
Ha nem, akkor nem hiszem el.:D

breki-

breki-

törzsvendég

• fórumtag
  • 407 hozzászólás
Felénk már megérkezett a z esõ, de csak a port verte el.
Csak arra jó hogy összekenjük a bringát.

breki-

breki-

törzsvendég

• fórumtag
  • 407 hozzászólás

köpönyeg.hu - 15 napos idõjárás-elõrejelzés

LALI az idõjós.

sly06

sly06

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
Sziasztok
Pár haverral csináltunk egy Cruiser fun blogot, akit érdekel azt várjuk sok szeretettel
http://cruiserfuns.blogspot.com

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 hozzászólás
köpönyeg.hu - 15 napos idõjárás-elõrejelzés

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 hozzászólás

Basszus Lali, ez tetszik !!!
Én mindenre/bármire vevõ vagyok, sõt, ha "tali"-ban is gondolkodunk és lehetne több napos is, akár nálunk Hajdúszoboszlón is lehetne szállást szervezni, illetve programot szervezni...
Debrecen Nyíregyházához is közel van, így az ottani különtmény is aktivizálja magát !!!
CSÕÕÕ

Ok.Intézkedek az idõjárással kapcsolatban is!

Üdv:Monyec

breki-

breki-

törzsvendég

• fórumtag
  • 407 hozzászólás
[quote name='kboross@t-online.hu']Basszus Lali, ez tetszik !!!

Hali!

Amennyiben 2 naposra kerekedik úgy a második napon tudok én is csatlakozni, ha egynapos akkor sajna de jó szórakozást ,és jó tekerést mindenkinek.