Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Cruiser tulajdonosok ide!

- - - - -

• Please log in to reply
10911 replies to this topic

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Lista: 1. Ildi
2. Szabina
3. Kristóf
4. Monyec
5. Erika
6. Fremond
7. Freknail

8. Geri
9:Karesz

Én nem tudom megmondani elõre sajna. Nagyon szeretnék végre veletek tartani, de még nagyon képlékeny a történet. Elvileg barátokkal leszünk szoboszlón. Ha ez összejön biztos becsatlakozom hozzátok. Szombat nekem stornó, mert esküvõn dolgozom vasárnap reggelig. Ha tudok menni Kareszra rácsörgöm, hol tudok becsatlakozni.

Karesz: Remélem lesz nálad telefon :) A sárvédõ ügyben is hívlak ha megtudom hol leszek a hétvégén, de kell az a kettõ !!!! CSÕ

Lesz nálam, majd azt kell megbeszélni, mikor és hol akarod átvenni a cuccot.

Hali!

Igazán este 19-tõl van egy kötött programom amúgy elõre láthatólag szabad vagyok. De csütörtök este már tudom a programot.

20.án lesz globálisan szervezett bringás program: Virágkarneválon vonulás felvirágozott bringákkal, meg egész napos Biciklis Korzó a Békás-tónál.
De, mint Monyec is írta, 21, és 22én is bringázunk, azaz MCC találkozót tartunk (sajnos, úgy néz ki, szûk körben).

Hali

Csak, hogy pontosan értsem, akkor 20.-án lesz Debrecenben a virágkarnevál,
és aznap lesznek a kerékpáros programok is?...
vagy az 21-22.-én esedékes???

Igen, baráti cruiseres körben 21-22én is...
És, amit már említettem (talán), itt nálunk, Hajdúszoboszlón is lehetne szervezkedni, vagy akár egy kerti partit is össze hozhatnánk nálunk, ha megfelel ;)...
Na?

You can never have "enough" bikes.

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts

Hali

Szerintem csak 20. Ja és a kerós felvonulás 7:20kor indúl reggel! :D
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

zolner

zolner

törzsvendég

• fórumtag
  • 378 posts
Karesz Õt ismered?
Picasa Web Albums - magyarcruiserclub - Zsolt
Érdekessége ahol aranyszínû a Chesini felirat az bele van gravirozva váz,villa
Picasa Web Albums - magyarcruiserclub - Zsolt

Csá Zsolt

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,426 posts

nekem van egy sachs huret... de a meghajtója törött... meg elég kopott szegény...

Posted Image

Köszi de ilyenre(Új veterán kilóméter számláló óra bciklire cccp )gondoltam,csak ez ami a hírdetésben van nem tetszik!

RasTacsko

RasTacsko

vendég

• fórumtag
  • 67 posts
nekem van egy sachs huret... de a meghajtója törött... meg elég kopott szegény...

Posted Image
___,,,._`;...;´_.,,,___www.sub.hu___,,,._`;...;´_.,,,___
MySpace; FaceBook; SoundCloud; MixCloud
Monday Rising minden hétfõn délután 4tõl RasTacskóval és Slabbával Tune in...

andibandita

andibandita

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
Sziasztok!
Andibandita vagyok - álnéven GepidAndi. Nyíregyházán volt szerencsém megismerni a Cruiser tulajdonosok népes táborát...
Ezúton is köszönet a szervezõknek mindenért, nagyon aranyosak voltak!
Programajánló : Szeptember 22-én rendezik Nagykanizsán az Autómentes napot, melynek keretében várják az „érdekes bringával” rendelkezõk jelentkezését. Azért is gondoltam rátok, mert itt mindenkinek ilyen van :)!
Szeptember 22-én 17,30-kor kezdõdik egy bringás felvonulás az Erzsébet térrõl tekerés a külvárosba, onnan vissza a város másik végébe. Utána vissza az Erzsébet térre, ahol esedékes egy koncert...az elõadót még nem tudom :) Ez kb. összesen 12 km.
Akit érdekel, a szervezõ nevét,telefonszámát meg tudom adni. (Megígértem, hogy közzéteszem ezt a programot..)
Link a szállás kereséshez (Én az Oázis Apartmanházat ajánlom):)
Szállás Nagykanizsa - Szállások Nagykanizsán | Szállás.hu

Kb. 15-20 km Zalakaros,ha szeretnétek wellnes-napokra maradni :):
Zalakaros - Wellness, gyógyfürdõk

Útvonaltervezõ:
Útvonalterv.hu - Magyarország térkép, útvonaltervezés és menetrend
Üdv mindenkinek: Andi

New East Design

New East Design

vendég

• fórumtag
  • 58 posts
Hali

breki-

breki-

törzsvendég

• fórumtag
  • 407 posts

Hali!

Mit terveztél Pesten 20-án?
Zsolt

Hali!

Igazán este 19-tõl van egy kötött programom amúgy elõre láthatólag szabad vagyok. De csütörtök este már tudom a programot.
" Mindenhez van jogom hát játszom, fentrõl gyereknek, lentrõl embernek látszom."

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,426 posts

Fú ez jó kérdés.Mivel fõ közlekedési jármûvünk a bicikli e három napon, úgy gondolom, hogy bringázunk folyamatosan.Megnéznénk a városban egy két nevezetességet stb.

Hol vannak a többiek???????????????
Ha vonulunk akkor kellene regisztrálni írta a nõ.
Kérek minden fórumlakót írjon nyilatkozzon, hogy ki jön!

Listára Írja alá a nevét másolja be az elõttelévõket és alá a saját vagy oldalkocsijának nevét neveit.
Köszi

2. Szabina
3. Kristóf
4. Monyec
5. Erika
6. Fremond
7. Freknail

Én és a kis családom,sajnos nem tudunk elmenni!
Mindenkinek jó szórakozást-tekerést-sörözést!

Más!

Nincsen valakinek olyan kilóméter órája amit az elsõ agy tengelyére kell felfogatni?
CSÕ

Tibo79

Tibo79

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 posts

Fú ez jó kérdés.Mivel fõ közlekedési jármûvünk a bicikli e három napon, úgy gondolom, hogy bringázunk folyamatosan.Megnéznénk a városban egy két nevezetességet stb.

Listára Írja alá a nevét másolja be az elõttelévõket és alá a saját vagy oldalkocsijának nevét neveit.
Köszi

2. Szabina
3. Kristóf
4. Monyec
5. Erika
6. Fremond
7. Freknail

Én nem tudom megmondani elõre sajna. Nagyon szeretnék végre veletek tartani, de még nagyon képlékeny a történet. Elvileg barátokkal leszünk szoboszlón. Ha ez összejön biztos becsatlakozom hozzátok. Szombat nekem stornó, mert esküvõn dolgozom vasárnap reggelig. Ha tudok menni Kareszra rácsörgöm, hol tudok becsatlakozni.

Karesz: Remélem lesz nálad telefon :) A sárvédõ ügyben is hívlak ha megtudom hol leszek a hétvégén, de kell az a kettõ !!!! CSÕ

zolner

zolner

törzsvendég

• fórumtag
  • 378 posts

Hali!

Úgy látom hogy idõjóslást követõen költõi babérokra törsz. Ezért javaslok "BABÉR KOSZORÚT " mindenkinek aki teker a virágkarneválon.
Van valami esély arra hogy több naposra kerekedik a hétvégi rendezvény? Azért érdekel mert én egy másik rendezvényen veszek részt a NAGY fõvárosban és akkor a bringát is vinném, és a haza utam Hajdúszoboszló felé venném.

BP-i cruiser-es csapatból valaki tekerni szeretne 20-án, akkor ha lehetséges szívesen csatlakoznék.

Hali!

Mit terveztél Pesten 20-án?
Zsolt

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 posts

Köszi

2. Szabina
3. Kristóf
4. Monyec
5. Erika
6. Fremond
7. Freknail

Tibo79

Tibo79

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 posts
Ha valakinek van " némi " felesleges bankója :D :
1949 Schwinn phantom on eBay (end time 27-Aug-10 05:07:04 BST)

breki-

breki-

törzsvendég

• fórumtag
  • 407 posts

Szállás ok.kösz a segítséget.szerintem vonuljunk ha már ott vagyunk.nem?

08.21-22 re is terveztek valami kerékpározást???
" Mindenhez van jogom hát játszom, fentrõl gyereknek, lentrõl embernek látszom."

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,426 posts

Szeva mindenki
Myk, ird már + a netes kerékpár boltok elérhetõségét!
Thx

Már rég átküldtem privátba!
CSÕ

New East Design

New East Design

vendég

• fórumtag
  • 58 posts
Szeva mindenki
Myk, ird már + a netes kerékpár boltok elérhetõségét!
Thx

pipersgarage

pipersgarage

vendég

• fórumtag
  • 122 posts
sziasztok!sajna én nem tudok menni, a balcsin leszek.jó szórakozást nektek, majd a CM -en találkozunk.üdv!

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 posts
Szállás ok.kösz a segítséget.szerintem vonuljunk ha már ott vagyunk.nem?

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Sziasztok!
Sajnos nagyon rég jártam erre, sõt még a bringámat is hanyagolnom kell, mivel 3 hónapja úgy hozta a sors hogy kamionozom és így ritkán vagyok itthon. Elsõ ugye acsalád de hacsak tehetem azért tekerünk egyet az asszonykával. Így legnagyobb sajnálatomra a találkozókra sem tudok eljutni, de azért próbálom figyelemmel kísérni az eseményeket. Karesznak ígértem a Picasára képeket a Dynomról, de azon sem tudtam még az újításokat megcsinálni, úgy van szegény ahogy a postás meghozta. De azért igyekszem bepótolni. Jó tekerést mindenkinek!!

CSÕ

Örülök, hogy megvagy!
Biztos megvolt az okod a váltásra. Arra azért figyelj, hogy a kamion nem egy Non-Stop üzlet, abban nem egészséges elaludni :D !
Vigyázz magadra, és ha tudsz, azért jelentkezz, jó ?
Csõõõ

You can never have "enough" bikes.

Zicceres

Zicceres

vendég

• fórumtag
  • 86 posts
Sziasztok!
Sajnos nagyon rég jártam erre, sõt még a bringámat is hanyagolnom kell, mivel 3 hónapja úgy hozta a sors hogy kamionozom és így ritkán vagyok itthon. Elsõ ugye acsalád de hacsak tehetem azért tekerünk egyet az asszonykával. Így legnagyobb sajnálatomra a találkozókra sem tudok eljutni, de azért próbálom figyelemmel kísérni az eseményeket. Karesznak ígértem a Picasára képeket a Dynomról, de azon sem tudtam még az újításokat megcsinálni, úgy van szegény ahogy a postás meghozta. De azért igyekszem bepótolni. Jó tekerést mindenkinek!!

CSÕ