8. GeriLista: 1. Ildi
2. Szabina
3. Kristóf
4. Monyec
5. Erika
6. Fremond
7. Freknail
9:Karesz
Lesz nálam, majd azt kell megbeszélni, mikor és hol akarod átvenni a cuccot.Én nem tudom megmondani elõre sajna. Nagyon szeretnék végre veletek tartani, de még nagyon képlékeny a történet. Elvileg barátokkal leszünk szoboszlón. Ha ez összejön biztos becsatlakozom hozzátok. Szombat nekem stornó, mert esküvõn dolgozom vasárnap reggelig. Ha tudok menni Kareszra rácsörgöm, hol tudok becsatlakozni.
Karesz: Remélem lesz nálad telefonA sárvédõ ügyben is hívlak ha megtudom hol leszek a hétvégén, de kell az a kettõ !!!! CSÕ
20.án lesz globálisan szervezett bringás program: Virágkarneválon vonulás felvirágozott bringákkal, meg egész napos Biciklis Korzó a Békás-tónál.Hali!
Igazán este 19-tõl van egy kötött programom amúgy elõre láthatólag szabad vagyok. De csütörtök este már tudom a programot.
De, mint Monyec is írta, 21, és 22én is bringázunk, azaz MCC találkozót tartunk (sajnos, úgy néz ki, szûk körben).
Hali
Csak, hogy pontosan értsem, akkor 20.-án lesz Debrecenben a virágkarnevál,
és aznap lesznek a kerékpáros programok is?...
vagy az 21-22.-én esedékes???
Igen, baráti cruiseres körben 21-22én is...
És, amit már említettem (talán), itt nálunk, Hajdúszoboszlón is lehetne szervezkedni, vagy akár egy kerti partit is össze hozhatnánk nálunk, ha megfelel

Na?