Rajtad nem mertek nevetni, mert annyira menõ vagy !
Most meg kell sértõdnöm?
Rajtad nem mertek nevetni, mert annyira menõ vagy !
Rajtad nem mertek nevetni, mert annyira menõ vagy !Csak számodra furcsa mert nem vetted fel a fordulatot.
És a közlekedésem miatt mégsem rajtam nevettek a rendõrök.
You can never have "enough" bikes.
2 db matricát megvennék némi sör fejében!
Én kb 2perc alatt eltévedek pesten,így segítség tuti jól jön!Bár Breki jártasabb nálam, csak ne õ menjen elõl bringával mert halálosan közlekedik!
Felkészítem a bringát a pesti közlekedésre mert a múltkor is el volt törve a lámpa tartó konzol a sok fasza úttól!
CSÕ
Jó hír!Budai oldalon lakom, fiatal srác koromban meg taxiztam,csak nem tévedünk el:)
három matrica már van
Zsolt
Üdv ismét a dolgozó emberek klub-jában IS !
Hova jöttök és hánykor? Hívjatok, segítek bármiben! Budai kerülõ kizárva!
Sõt, ha menet közben megunjuk, vannak bringabarát kerthelyiséges javaslataim!
Csõ!
Hali!
Elvileg szabin vagyok állok(gurulok)rendelkezésetekre
Jól látom kilencre kell a nyugatiba lennem?Ott leszek(ha nem lesz semmi mellékhatás, veszettség ellen oltanak 5x)
itt a telcsi számom hívjatok:0620-354-95-17
matricát nézek
Zsolt
Köszi!Szerintem hívni fogunk!Remélem a gépparkot is megnézhetjükHali!
Elvileg szabin vagyok állok(gurulok)rendelkezésetekre
Jól látom kilencre kell a nyugatiba lennem?Ott leszek(ha nem lesz semmi mellékhatás, veszettség ellen oltanak 5x)
itt a telcsi számom hívjatok:0620-354-95-17
matricát nézek
Zsolt
Hali!Programmal kapcsolatban:Szeretnék eljutni a millenáris velodromba,és a vásár utcába a csepel boltba,ezért valószínüleg Brekivel korán indulunk(azt hiszem 4.41-kor),neki is van egy kb 1órás dolga.
Dunaparti tekerés?Aki pesten járatos az ajánlhatna jó kis útvonalat!
CSÕ
CM matricát tud szerezni valaki?
Mikor és melyik állomásra érkeztek?Veletek érkezik CSCS is?Helyismeretben szerintem forduljunk Davenef kollégához!
Ez az elsõ valamirevaló javaslat, köszönjük szépen !Programmal kapcsolatban:Szeretnék eljutni a millenáris velodromba,és a vásár utcába a csepel boltba,ezért valószínüleg Brekivel korán indulunk(azt hiszem 4.41-kor),neki is van egy kb 1órás dolga.
Dunaparti tekerés?Aki pesten járatos az ajánlhatna jó kis útvonalat!
CSÕ
CM matricát tud szerezni valaki?
Ezt hogyan szerzted?Állat!!!!!Kinyírtál estére!
Csak elengedték Gerit?
CSÕ
Szép bringák,az új szerzeményhez meg grat!
Az arany színü cruiserem az nem schwinn,hanem a hosszabb no name vázra van építve,és nem adták meg azt az összeget amennyiért oda adnám!
Jó kezekbe került, az biztos.
Vagy 10 percig nézegettem a képeket. Ennek is olyan szépen egybe vannak dolgozva a csövei mint a Thypoon-nak.
És még a festése is eredeti + szép. Ez nem minden 45 éves bringáról mondható el.
Egész egyben van a képek alapján.
Jóóóóó!
Részemrõl okés, bár lehet, hogy csak délután tudunk érkezni. Telefonon tudunk majd egyeztetni...
A jókedvet már bepakoltam, remélem, nem hagyom itthon. Jó idõt meg ti intézzétek!
Más: Csak lett itthon egy levendulaszínû bicikli, igaz, nem az enyém:
[IMG][IMG]http://i305.photobucket.com/albums/nn228/kboross/wife_s%20bike/Schwinn%20Debutante%20or%20Hollywood%201965/th_341_4163_resize.jpg[/IMG][/IMG]
Schwinn Debutante '65
Persze ki lesz csinosítva...
Azt hittem rágerjedtél az arany kustomra megkérdeztem a szállitási árat is 48 euro.
Szép bringák,az új szerzeményhez meg grat!Nekem most ez érkezik hogy legyen mivel télen foglalkozni.
Traumhafter Beachcruiser zu verkaufen in Sachsen - Taura | Fahrräder | eBay Kleinanzeigen
Myk amugy eladtad a schvinnt a vaterán?
Köszi tetszett eddig!Most hogy nem a gyári képeket nézegetem már csak egy pár alkatrész jön be rajta!Kustom-ok szebbek !Myk Hátha érdekel még
Electra Beachcruiser San Diego bei eBay.de: Fahrräder (endet 26.09.10 22:08:32 MESZ)