Tudom de hasonlít!
Mondjuk megennék a Hõsök terén egy nagy karéj hagymás zsíros kenyeret!

Ezzel veled tartok.
A holnapi bulihoz jó idõt és kedvet kívánok Midenkinek.
Breki, szerinted is jó idõ lesz?
Tudom de hasonlít!
Akkor holnap reggel menjek a nyugatiba?vagy ne?vagy?
Utána reggeli a Hõsök Terén?
Zsolt
Tudom de hasonlít!
Hahó!Te nem jössz holnap a CM-re?Ingyenes a vonat!
ÉN SÍRTAM A RÖHÖGÉSTÕL, de legalább jól kezdõdött a nap... Köszi
Mennék ilyen csapatépítõ tréningre is!:)http://www.youtube.com/watch?v=tQfjoOaFhC8&feature=player_embedded#!
Mind az öten behuggyoztunk.
!
Na ezen beszartam nem kicsit, fõleg a legutolsó feladaton!Mind az öten behuggyoztunk.
!
Mennék ilyen csapatépítõ tréningre is!:)http://www.youtube.com/watch?v=tQfjoOaFhC8&feature=player_embedded#!
You can never have "enough" bikes.
Vigyázz, a fixi azért nem pályabringa !
Nem menni akarok rajta ,hanem megnézni!De lehet a fixit viszem
!
Valami más ötlet?
Én nem ismerem a nagyvárost,nem tudom merre érdemes tekerni,ez a helyszín tetszett mert varázsa-kultusza van(10percet megér,ha nem akkor én délelõtt megnézem) !
Köszi!Eszembe sem jutott a nyitvatartást nézni,akkor valószínüleg kimarad,mert az a rohadt vonat nagyon korán jön visszafelé,és nem fér bele az idõbe,de majd még eldõl!
CSÕ
ahogy néztem szerdán és szombaton van nyiltnap, szerdán 16 órától
ahogy néztem szerdán és szombaton van nyiltnap, szerdán 16 órátólNem menni akarok rajta ,hanem megnézni!De lehet a fixit viszem
!
Valami más ötlet?
Én nem ismerem a nagyvárost,nem tudom merre érdemes tekerni,ez a helyszín tetszett mert varázsa-kultusza van(10percet megér,ha nem akkor én délelõtt megnézem) !
Nem menni akarok rajta ,hanem megnézni!De lehet a fixit viszemNem akarok bomlasztónak tûnni, de szerintem nem a mi bringáinknak való az a pálya.
Megoldható-e hogy a közös program egyik része legyen délután,a Millenáris velodromhoz való tekerés?
Ötlet még valakinek?
Millenaris Wiki