tegnap képei
Picasa Web Albums - magyarcruiserclub - cm 2010,09,22...
thx. a repcsis kép is naon jó

tegnap képei
Picasa Web Albums - magyarcruiserclub - cm 2010,09,22...
Király, király, király, köszi Tomi mi hazaértünk szerencsésen 15-20 perc késéssel, a fotókat majd én is feltöltöm. Megjegyezném hogy ÉLJENEK A KOSARASOK
Király, király, király, köszi Tomi mi hazaértünk szerencsésen 15-20 perc késéssel, a fotókat majd én is feltöltöm. Megjegyezném hogy ÉLJENEK A KOSARASOK
Ja ja meglepi magamtól, magamnak , egyébként sajnálhatjátok mert a kutya nem nézte a forgalmit, fasza volt az egész..!!!!Csabi!
Hú bazz..... Mi az a gép? Csak nem a tiéd? Nagyon durvaaaa! Grat.!
Mi itthon vonultunk(Raszta,Tibibá,én,New East D. és hál'Istennek még sokan mások)
Jók a képek!(Mikikém nagyon feszítünk a pincér lányka oldalán...)
Király, király, király, köszi Tomi mi hazaértünk szerencsésen 15-20 perc késéssel, a fotókat majd én is feltöltöm. Megjegyezném hogy ÉLJENEK A KOSARASOKSzasztok!
Akkor lehet csemegézni:D Remélem mindenki épségben hazatért, de fõleg az esti banda:)
Picasa Web Albums - hersits41 - CM 2010 Szept...
Csak nem a gepidára?
Miki te még nem alszol , reggel elkésel , és itt idézhetnék egy Demjén számot "a vonat nem vár", hajnalban találkozunk ÜDV......
Miki te még nem alszol , reggel elkésel , és itt idézhetnék egy Demjén számot "a vonat nem vár", hajnalban találkozunk ÜDV......Lehet gyakorolni a sör nyitást!
31 Ways to Open a Beer Bottle Without a Bottle Opener - Urlesque
A nap kérdése: kényelmes-e a banán ülés?
(erõsen gondolkodom rajta)
Ezzel veled tartok.
A holnapi bulihoz jó idõt és kedvet kívánok Midenkinek.
Breki, szerinted is jó idõ lesz?
ott leszek, várlak titeketAkkor amit telefonon megbeszéltünk!9h nyugati!
Utánna Hõsök tere gyülekezõ-reggeli stb!
CSÕ