Jelentkezz be Regisztrálj

Cruiser tulajdonosok ide!
Posted 2011. April 24. - 08:36

Posted 2011. April 23. - 22:10

Tomikám maga teccik lenni?Szabi vagyok,írtam neked a facebookon de nem reagáltál rá.Sajna az már most biztos h basmanom nem lesz.Nagyon maximumon egy Electra.Nézegettem még a Neuzer Leopárdot de azt mondták h nem kell csodákat várni töle.
Tegnap vagy tegnapelõtt reagáltam rá

Posted 2011. April 23. - 21:39

Na üdv mindenkinek, Nyíregyházán tegnap volt a CM-felvonulás az autósok nagy örömére:), a csapatból viszonylag kevesen "vonultunk" (Raszta,Gábris, és én, ott volt DR Gonzó is) , Miki ,Breki,Szepi dolgozott. Szerintem nem voltak annyian mint tavaly, de elõtte pont arról beszéltünk hogy mennyire nincs hírdetve sehol , viszont ha ezt figyelembe vesszük akkor meg sokan voltak (becslésem szerint kb 300-400, de lehet hogy nagy hülyeséget írtam) , a bicajok nagyon vegyes összetételûek voltak , de kb az 1/4 Cruiser :confused:.
Van egy dolog ami b@ssza a csõrömet a nagy Nyíregyházi cruiseresekben, írogatnak a fórumra ,még bemutatják a bicajukat is, viszont egy ilyen eseményen ahol összefuthatnának a hasonló "hobbival" foglalkozó emberek, olyan magasan hordják az orrukat hogy beszarás, nem hogy beszélgetésig nem jutunk el , de még kösszönni sem tudnak, gratulálok..............
Bringázz Te is Nyíregyháza! - Nyíregyháza és Szabolcs-Szatmár-Bereg megye friss hírei - Szabolcs Online
Kis csillag!Csabikám!:DMint ahogy beszéltük a bolt elõtt,teljes mértékben egyetértek veled!Nekem ez a társaság tökéletesen megfelel,és úgy is csak a normális cruiseresek csapódnak-csatlakoznak hozzánk!Más nem kell!!!!CSÕ
Posted 2011. April 23. - 21:28

Karesz, ezt nevezem szakszövegnek!
Így kell leírni. A szaxavakat már majdnem elfelejtettem, jó volt újra hallani, uggye mostanában nem ütöttem ki éket...
Emlékeztet a régi garázs-szerelõs tinédzsernapjaimra.
Hosszú, nehéz srácok ne sajnáljátok a pénzt egy jó Basmanra, vagy egy akármilyen(jobb) márkájú strech cruiserre 1x kell megvenni!
A rövid könnyebb cruiserekkel csak kín lenne a tekerés az égbe húzott üléseiken, ez csak a saját véleményem.
Tudom, h sok pénz, de rakj félre rá, megéri. Abban a pillanatban fáj csak mikor kifizeted, utána soxorosan visszajön mikor tekersz vele a városban!
Ez nem reklám, saját vélemény!
Üdv mindenkinek , hamarosan találkozunk!
Keep Cruisin'
Én is érzem hogy kényelmesebb lenne egy basmannal cirkálni a 195 centimmel:D
dDe ami késik, nem múlik:D
http://www.myspace.com/viktorin87
Posted 2011. April 23. - 20:34

Tomikám maga teccik lenni?Szabi vagyok,írtam neked a facebookon de nem reagáltál rá.Sajna az már most biztos h basmanom nem lesz.Nagyon maximumon egy Electra.Nézegettem még a Neuzer Leopárdot de azt mondták h nem kell csodákat várni töle.Csá Fapuma77!
Kanizsai vagyok én is, van egy Basmanom, kipróbálhatod:) Azasszonynak van egy szép kék virágos Electrája, na kipróbálhatod azt is
Posted 2011. April 23. - 20:07

Á, ne szívd mellre, Csabi ! Az én a több mint három fórumozó évem alatt egy hajdúszoboszlói arc regelt ide, aztán pár hozzászólás óta nem is hallottam róla. Sajnos. Biztos télleg nem vagyunk jó arcok. (Vagy csak úgy látszik...)Na üdv mindenkinek, Nyíregyházán tegnap volt a CM-felvonulás az autósok nagy örömére:), a csapatból viszonylag kevesen "vonultunk" (Raszta,Gábris, és én, ott volt DR Gonzó is) , Miki ,Breki,Szepi dolgozott. Szerintem nem voltak annyian mint tavaly, de elõtte pont arról beszéltünk hogy mennyire nincs hírdetve sehol , viszont ha ezt figyelembe vesszük akkor meg sokan voltak (becslésem szerint kb 300-400, de lehet hogy nagy hülyeséget írtam) , a bicajok nagyon vegyes összetételûek voltak , de kb az 1/4 Cruiser :confused:.
Van egy dolog ami b@ssza a csõrömet a nagy Nyíregyházi cruiseresekben, írogatnak a fórumra ,még bemutatják a bicajukat is, viszont egy ilyen eseményen ahol összefuthatnának a hasonló "hobbival" foglalkozó emberek, olyan magasan hordják az orrukat hogy beszarás, nem hogy beszélgetésig nem jutunk el , de még kösszönni sem tudnak, gratulálok..............
Bringázz Te is Nyíregyháza! - Nyíregyháza és Szabolcs-Szatmár-Bereg megye friss hírei - Szabolcs Online
De ha ló nincs, jó a szamár is ! Azaz akik eddig összejöttek -bár messze vagyunk egymástól-, ezután is össze fogunk jönni, és messzirõl is köszönünk egymásnak !
Uff
You can never have "enough" bikes.
Posted 2011. April 23. - 18:54

Kanizsai vagyok én is, van egy Basmanom, kipróbálhatod:) Azasszonynak van egy szép kék virágos Electrája, na kipróbálhatod azt is

Posted 2011. April 23. - 13:49

Vennék én de modjatok boltokat,de legfökép webcimeket ahol megtudom nézni.Az Electràt megtaláltam és amúgy is eddig csupa jó szavakat kaptam ròla.
Üdv itt
A cM-en lesz sok gép amit meg tudsz nézni,márkásabb gépeket senki nem tart raktáron (kivéve choppershop),az electra meg
kint volt az utazás kiállításon de arról már lekéstél sajna.
Posted 2011. April 23. - 13:46

Csak egy példa, de a többiben Monyec segít:Vennék én de modjatok boltokat,de legfökép webcimeket ahol megtudom nézni.Az Electràt megtaláltam és amúgy is eddig csupa jó szavakat kaptam ròla.
Beachcruiser chopper en lowrider fietsen The Chopperdome Amsterdam
Posted 2011. April 23. - 13:32

Vennék én de modjatok boltokat,de legfökép webcimeket ahol megtudom nézni.Az Electràt megtaláltam és amúgy is eddig csupa jó szavakat kaptam ròla.Karesz, ezt nevezem szakszövegnek!
Így kell leírni. A szaxavakat már majdnem elfelejtettem, jó volt újra hallani, uggye mostanában nem ütöttem ki éket...
Hosszú, nehéz srácok ne sajnáljátok a pénzt egy jó Basmanra, vagy egy akármilyen(jobb) márkájú strech cruiserre 1x kell megvenni!
A rövid könnyebb cruiserekkel csak kín lenne a tekerés az égbe húzott üléseiken, ez csak a saját véleményem.
Tudom, h sok pénz, de rakj félre rá, megéri. Abban a pillanatban fáj csak mikor kifizeted, utána soxorosan visszajön mikor tekersz vele a városban!
Keep Cruisin'
Posted 2011. April 23. - 13:21

Na üdv mindenkinek, Nyíregyházán tegnap volt a CM-felvonulás az autósok nagy örömére:), a csapatból viszonylag kevesen "vonultunk" (Raszta,Gábris, és én, ott volt DR Gonzó is) , Miki ,Breki,Szepi dolgozott. Szerintem nem voltak annyian mint tavaly, de elõtte pont arról beszéltünk hogy mennyire nincs hírdetve sehol , viszont ha ezt figyelembe vesszük akkor meg sokan voltak (becslésem szerint kb 300-400, de lehet hogy nagy hülyeséget írtam) , a bicajok nagyon vegyes összetételûek voltak , de kb az 1/4 Cruiser :confused:.
...egerben meg én voltam az egyetlen cruiseres [kissé kirekesztve éreztem magam], bár utána a városban láttam egy pofás drapp-krémszínû vasat, amit pl. nem láttam CMen...
(pár fixisig 'leereszkedtem'...

de terjesztem az Igét, lehet, hogy a karesz-féle vázból egy piros-fekete-fehér koncepciót összedobok egy igen kedves ismerõsömnek...
Posted 2011. April 23. - 12:30

Posted 2011. April 23. - 10:27

Posted 2011. April 23. - 09:43

Nézzétek már át a picasa fiókunkat, mert majdnem tele van. Ha láttok selejtezni valót, szelektájatok légyszi.
Köszi
Csõ
Posted 2011. April 23. - 09:30

Posted 2011. April 23. - 09:00

Karesz, ezt nevezem szakszövegnek!
Keep Cruisin'

Faja !!!
Posted 2011. April 23. - 08:42

Keep Cruisin'
Posted 2011. April 23. - 07:56

Óóóóó ,na végre vki aki tapasztalattal rendelkezik.Igazából én is a Leopárd felé hajlanék.Neked súlyodat cipeli rendesen?Nem volt még abból kifolyólag gondod a biciklivel?Tényleg hatalmasan hosszú?Gyönyörû a Basman de az ára sokat ront rajta.Azért a több mint 300ezer az nem kevés egy bicikliért a szememben.Nem beszélve arról h a feleségemnek el sem mondhatnám h mennyi volt mert a hajam leszedné.Ép elég volt megbékélnie egy Macbook Pro-val
Tökéletesen suhan:)
Ne befolyásoljon: van egy Gepida Nedao-m is, mikor a csajom ül rajta, neki istenkirályul jól áll, mikor magamat láttam rajta nem begyere. Melákságomnak a strech áll jól, de az nagyon:cool2:
https://picasaweb.go...47502/20110401#
230cm hosszú, cca 26kg
és ha nem vagy bibsi, nem ér a térded a füledhez
Posted 2011. April 23. - 00:30

Posted 2011. April 23. - 00:27