Ma sikerült elvágódni a biciklivel miskolc sétálló utcáján hmm nme volt nagyon égö
Mostmár ugye igazi biciklis lettem?
CUBE... your life!!!
CUBE... your life!!!
CUBE... your life!!!
Köszi a válaszokat! Résen leszek!
Egyébként ez nem a sima Cube topicba tartozna???
Tavaly nyár végi vagy juliusi kb már nem tuom pontosan, tavaly kb 1000 km et tekertem vele idén meg nem tudom lehet hogy kb annyit vagy kicsit kevedsebbet
CUBE... your life!!!
Köszi a válaszokat
Ma kivittem a biciklit a szervizbe de enm nagyon foglalkoztak velem azt mondták hogy a lánc megnyúlt meg megkoptak a fogaskerek
A bicikli meg teljesen gyári leszámitva az SPD-t de majd csinállok egy két képet
CUBE... your life!!!
Szia! www.mtbsport.hu, vagy nézegesd a fórum Megmozdulás topikján belül a maratonokat.
Érdemes!!!!
Boca
Sziasztok!
Sisak lesz....valamikor,, ne aggódj vigyázok magamra, meg vigyáznak rám is, már régóta kinéztem egy Specialized teljesen fekete sisakot, csak itt nem kapni, de majd körülnézek
Meg fog kelleni, mivel most hogy mondtad kedvet kaptam a versenyekhez. Eddig nem érdekeltek, de ha belegondolok tök buli. Sok õrült bicós egy pályán, nagyon perverzen hangzik
Milyen versenyek vannak és honnan tudok róluk értesülni?
kavics
Hát köszi már volt nekem is ilyen akkor is azt hittem hogy valami a pedál környékén kattog és kicsit állitottam véletlenül a nyergen és elmlt de nem ez most biztos nem onnan jön de lehet hogy holnap azért megnézem meg nem tuom állandoan megugrik a lánc is tekerés közben már csinálta eg y idöbe akkor bevittem a boltba aztmondták hogy nem tudják miért csainálja mondom köszi jo fejek vagytok:D áááhh csak a problémák én meg buta vok hozzá nem tuom mi lesz sztem marad a bolt kiviszem aztán nézzék megSzia !
Egy próbát mindenképpen megér .. nyerget kiveszed,és letörlöd a nyeregcsövet egy ronggyal, és persze a helyét is kitörlöd a vázban, utána vékonyan bekened zsirral vagy valami kenõanyaggal (nálam ez szokott lenni )
CUBE... your life!!!
Hát igazábol nem toum pedál tekerésekor jelentkezik de állandoan tehát mindegy egyes tekerésnél nme tul erös a kattogás igazábol nem tuom mihez hasonlitani még garis ugyhogy valoszinü valamikor kiszaladok vele a boltba egyzser kétszer már majdnem elszálltam az spd miatt de nem tuom mostmár sztem nem fogok esni vagyis remélem, máig nem volt suli ugyhogy tekergettem rendesen beadja megérte mindenféleképp felpakolni viszont ha meg mégse meek ki vele a boltba sztem kevesebb mint egy honap és meghallgathatod a kattogást egy kis közös tekerés közben na de remélem addig azért már nem fog fenn álni ez a kis probléma:D
CUBE... your life!!!
CUBE... your life!!!