Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komlói Bányász
Indította
rocsipeti
, 2008. november 09. 22:48
Írta 2010. március 19. - 15:23
Írta 2010. március 19. - 12:37
Írta 2010. március 19. - 11:52
Jobbulást!
Csabi ma tényleg mész tekerni? Idén az elsõ? 5 után én is megyek egy rövidet.
Rocsi a premiert a Norbi intézi, de ha van idõd (gondolom van, mivel pénteken nem szoktál dolgozni) beszélhetsz te is a Sacival.
Csabi ma tényleg mész tekerni? Idén az elsõ? 5 után én is megyek egy rövidet.
Rocsi a premiert a Norbi intézi, de ha van idõd (gondolom van, mivel pénteken nem szoktál dolgozni) beszélhetsz te is a Sacival.
Írta 2010. március 19. - 11:28
Köszi a biztatást, remélem igazad lesz.ja, ilyenem volt nekem is. no para, magától elmúlik. legalábbis nálam elmúlt. de beni kemény csávó, rajta sem fog ki nekem aszonták annak idején, hogy a növekedés miatt van.
vazze
Cannondale Bad Boy Solo Ultra White- Limited Edition -M on eBay (end time 20-Mar-10 17:15:36 GMT)
jó lenne egy ilyennel krúzolni pesten...
Írta 2010. március 19. - 11:16
ja, ilyenem volt nekem is. no para, magától elmúlik. legalábbis nálam elmúlt. de beni kemény csávó, rajta sem fog ki nekem aszonták annak idején, hogy a növekedés miatt van.
vazze
Cannondale Bad Boy Solo Ultra White- Limited Edition -M on eBay (end time 20-Mar-10 17:15:36 GMT)
vazze
Írta 2010. március 19. - 11:03
A nyaki nyirokcsomói durrantak be, de elég keményen, úgy nézett ki szegény mintha valamit keresztbe akart volna lenyelni.
Szerencsére nem viseli meg, mert a tévét tud nézni, és néha hangot is add a nem tetszésének, szóval a torka se fáj annyira.
Vérvételre szerdán tudom vinni, mert Gyerekektõl csak szerdán vesznek le vért (besz@rás).
Hétfõre meg Orr, fül, gégészet lett beiktatva.
Köszönöm az érdeklõdést.
Szerencsére nem viseli meg, mert a tévét tud nézni, és néha hangot is add a nem tetszésének, szóval a torka se fáj annyira.
Vérvételre szerdán tudom vinni, mert Gyerekektõl csak szerdán vesznek le vért (besz@rás).
Hétfõre meg Orr, fül, gégészet lett beiktatva.
Köszönöm az érdeklõdést.
Írta 2010. március 19. - 10:50
te dolgozzá bazmeg, mer megint nem fogsz jönni tekerni!
Tekerni?? Mikor? Nem síelni megyünk?
http://indafoto.hu/c...73661e69/268885
Írta 2010. március 19. - 10:47
Írta 2010. március 19. - 10:43
Nekem is van asszem, de kezd kicsit szétporladni már...
Húú, ez milyen szép villa!
A PuccBélAlex-nek volt ilyen a 22"-os vázméretû Hillszájdjában. Jól mozgott, bár "kicsit" rugalmas volt.
Az Ottó Józsiék is ezzel mentek a pécsi CC OB-n. (Karbon géppel).
Húú, ez milyen szép villa!
A PuccBélAlex-nek volt ilyen a 22"-os vázméretû Hillszájdjában. Jól mozgott, bár "kicsit" rugalmas volt.
Az Ottó Józsiék is ezzel mentek a pécsi CC OB-n. (Karbon géppel).
Írta 2010. március 19. - 10:28
és a söcinek lehet,h még mindig van ilyenje
és fiatalok ilyen gyönyörû villákra sem emlékeznek:
http://cgi.ebay.co.u...=item2eaba7330d
és fiatalok ilyen gyönyörû villákra sem emlékeznek:
http://cgi.ebay.co.u...=item2eaba7330d
Írta 2010. március 19. - 10:06
Bazsikának teljesen igaza van...ehhe
Kis segítség: http://bike-outlet.h...tn_zmax_evo.jpg
Én nagyon szerettem ezt a gummát. Örök életû és jó teljesítményû (túra, CC).
Kis segítség: http://bike-outlet.h...tn_zmax_evo.jpg
Én nagyon szerettem ezt a gummát. Örök életû és jó teljesítményû (túra, CC).
Írta 2010. március 19. - 09:39
Remélem semmi komoly.
Rocsi ne dumálj! Neked is volt aranykanál a seggedben! Te mindig azzal jössz, hogy neked volt elõször GT BMXed a környéken és mindenki ki akarta próbálni és esszetlen negy király voltál:D Nem tehetek róla, hogy a legmeredekebb hegyoldalba építkeztünk és baromi keskeny, ámde hosszú a kertünk. Amúgy meg lehet, hogy anyum megvétózza a pályát, mert múltkor átmentem pár hagymán... Azt meg nem bánom, hogy nem tudom mi az a ricsi Z max. Ez csak azt mutatja, hogy jóval fiatalab vagyok, mint te:D
Rocsi ne dumálj! Neked is volt aranykanál a seggedben! Te mindig azzal jössz, hogy neked volt elõször GT BMXed a környéken és mindenki ki akarta próbálni és esszetlen negy király voltál:D Nem tehetek róla, hogy a legmeredekebb hegyoldalba építkeztünk és baromi keskeny, ámde hosszú a kertünk. Amúgy meg lehet, hogy anyum megvétózza a pályát, mert múltkor átmentem pár hagymán... Azt meg nem bánom, hogy nem tudom mi az a ricsi Z max. Ez csak azt mutatja, hogy jóval fiatalab vagyok, mint te:D
Írta 2010. március 18. - 23:05
Írta 2010. március 18. - 23:02
Holnap nem tudok menni úszni. Most jöttünk meg az ügyeletrõl.
Holnap meg viszem a Benit vérvételre.
Sorry
A Vasárnap okés.
Holnap meg viszem a Benit vérvételre.
Sorry
A Vasárnap okés.
Írta 2010. március 18. - 22:52
megvolt ma a hármas hegy.már nagyon ,kellett a jó idõ
-Rocsi van konkrétum abban ,hogy milyen az ami kellene a kutyádnak?ha van akkor már holnap tudok hozni valamit aztán megnézed hogy jó lesz vagy sem.
no, megkérdeztem. mindegy, hogy disznó vagy marha, csak szép porc legyen rajta. kettõbe elég elcsapni õket. olyan 3-4 kilót kezdetnek hozhatnál. elõre is köszi!
Írta 2010. március 18. - 22:31
Én ma futottam a Kbsk-n,nagyon cool volt.Az egész "stadionban" 1edül voltam.Szombaton mehetnénk 14h körül tekerni.Vasárnap valószínû enyhe másnaposság,akkor + futóverseny Sikin.Mi a Zolival nyomjuk váltóban.Gratula Pöti,jó volt olvasni.De ez kamu levél nem??:D
Írta 2010. március 18. - 21:35
megvolt ma a hármas hegy.már nagyon ,kellett a jó idõ
-Rocsi van konkrétum abban ,hogy milyen az ami kellene a kutyádnak?ha van akkor már holnap tudok hozni valamit aztán megnézed hogy jó lesz vagy sem.
Írta 2010. március 18. - 20:38
Írta 2010. március 18. - 19:30
tekertem naplementében, 15 fokban!!! királyság!!!!
a fiatalok meg rohadjanak meg! balázsnak dh pályája, tarrtominak meg pumptrackje van a kertben. ezek bazmeg aranykanállal a seggükben születtek. és azt se tudják, mi az a ricsi z max meg kantifék. na.
a csajom lehet jön haza a hétvégén, akkor nekem lesz felszállításom vasárnapra csak érdemes becsajozni
balázs, premier mikor???
a fiatalok meg rohadjanak meg! balázsnak dh pályája, tarrtominak meg pumptrackje van a kertben. ezek bazmeg aranykanállal a seggükben születtek. és azt se tudják, mi az a ricsi z max meg kantifék. na.
a csajom lehet jön haza a hétvégén, akkor nekem lesz felszállításom vasárnapra csak érdemes becsajozni
balázs, premier mikor???
Írta 2010. március 18. - 17:38
Ejj, mindig ezek a különleges kívánságai! Engem is az õrületbe tud kergetni az "írjálmárfilmetlégyszí!" hívásaival