Bankosoknak:
napiszar.com | Hitelrekl
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komlói Bányász
Indította
rocsipeti
, 2008. november 09. 22:48
Írta 2010. március 22. - 22:31
Írta 2010. március 22. - 22:02
Nem tud valaki valami ütõsebb hangcuccot szerezni a vetítésre? Ugyanis projektort biztosítanak a Zrínyiben, de hangtechnikát nem. Kicsit meglepõ. Yoko esetleg nincs valami cuccod?
Írta 2010. március 22. - 19:21
Szevasztok!!
Keresek 222 es rugóstagra 400,450 es rugót!!!
Ha van valakinek szóljon!
Köszi!
Keresek 222 es rugóstagra 400,450 es rugót!!!
Ha van valakinek szóljon!
Köszi!
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
Írta 2010. március 22. - 18:55
Balázs elvileg pénteken megyek a tomiért komlóra, mert megyünk veszprémbe bringázni...esetleg már el tudom hozni a váz hátsó részeit..? Csapágyakat ki tudnád szedni stb...?
Írta 2010. március 22. - 17:23
Írta 2010. március 22. - 15:58
Írta 2010. március 22. - 14:12
Én is jártam arra szombaton. Hallottam valamit, de csak páran lehettek.
Írta 2010. március 22. - 11:22
Írta 2010. március 22. - 11:09
Már csak egy felvonó kellene a bringásoknak, télen meg használnák a Síelõk.
Írta 2010. március 22. - 11:04
Írta 2010. március 22. - 10:22
Köszi.
Ez csak ismeretterjesztõ film volt. (Ugyanúgy mint a poresz.)
Ez csak ismeretterjesztõ film volt. (Ugyanúgy mint a poresz.)
Írta 2010. március 22. - 10:16
ajánlom figyelmünkbe:
Alapbeállítás BMFT találkozó | 2010. Tavasz xx. Fónagyság
Üdv sorstársak!
A februári talin derékig érõ hó miatt keseregtünk, és szó volt róla h. egy olcsóbb és eddig ismeretlen helyen szervezek egy végre tekerõs talit. Segítsetek az idõpont egyeztetésben!
Nekem jó:
április 30 - május 2
május 28-29-30
A helyrõl: Az ország legjobb helye Tavak hegyek faházak kisvasút tanösvények források mindenfelé.
Tágas parkolóval, üdülési csekkel, fedett szabadtéri színpaddal... 1500ft/fõ/éj
Fónagyság
mûhódról útvonal (Csak Varbó felõl, mert a nemzeti parkon át vezetõ zsír új erdészeti utat sorompóval lezárják, tehát Miiskolc felõl, vagy a 26-os fõúton, vagy aki nem fél az úton álló (Szó szerint!) fekete seregtõl, annak Lyukóbányán keresztül): Google T
Alapbeállítás BMFT találkozó | 2010. Tavasz xx. Fónagyság
Üdv sorstársak!
A februári talin derékig érõ hó miatt keseregtünk, és szó volt róla h. egy olcsóbb és eddig ismeretlen helyen szervezek egy végre tekerõs talit. Segítsetek az idõpont egyeztetésben!
Nekem jó:
április 30 - május 2
május 28-29-30
A helyrõl: Az ország legjobb helye Tavak hegyek faházak kisvasút tanösvények források mindenfelé.
Tágas parkolóval, üdülési csekkel, fedett szabadtéri színpaddal... 1500ft/fõ/éj
Fónagyság
mûhódról útvonal (Csak Varbó felõl, mert a nemzeti parkon át vezetõ zsír új erdészeti utat sorompóval lezárják, tehát Miiskolc felõl, vagy a 26-os fõúton, vagy aki nem fél az úton álló (Szó szerint!) fekete seregtõl, annak Lyukóbányán keresztül): Google T
Írta 2010. március 22. - 09:59
Írta 2010. március 22. - 09:56
Megyünk!!! Küldd el nekem újra a (vagy ide) a trélert, hogy tudjak egy meghívót körbeküldeni mindenkinek.
Savazás:
Nem (annyira) befolyásolásként, de aki még bizonytalan április 11-ét illetõen: A Jobbik nemzed
Savazás:
Nem (annyira) befolyásolásként, de aki még bizonytalan április 11-ét illetõen: A Jobbik nemzed
Írta 2010. március 21. - 23:44
Már szétkaptam a gépet. Ezen nincs két egyforma csavar. Mindegyikhez külön szerszám kell:) Lesz vele dolgom rendesen...
A csapatás elég lájtosra sikerült. Nem érzem még a gépet. A telót meg a tagot sikerült behangolni. Elvittem egy fát pedállal, de nem tudom hogyan. Nem lett baj. Majdnem elütött a Szabi a csapatós, nagyotfékezõs részen full tempónál. Ha ott elkap, akkor rögtön temethettek is volna. Azért jó volt végre gurulni kicsit a babyvel.
MÁRCIUS 24-ÉN SZERDÁN 20:00-KOR NOCONTROL VETÍTÉS A ZRÍNYI KLUBBAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A csapatás elég lájtosra sikerült. Nem érzem még a gépet. A telót meg a tagot sikerült behangolni. Elvittem egy fát pedállal, de nem tudom hogyan. Nem lett baj. Majdnem elütött a Szabi a csapatós, nagyotfékezõs részen full tempónál. Ha ott elkap, akkor rögtön temethettek is volna. Azért jó volt végre gurulni kicsit a babyvel.
MÁRCIUS 24-ÉN SZERDÁN 20:00-KOR NOCONTROL VETÍTÉS A ZRÍNYI KLUBBAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Írta 2010. március 21. - 22:50
Balázs megnézegetted már a kis biriglimet? Ha még nem, akkor csak úgycsináld, hogy berakod az elsõkereket!..csak úgy mutat. Már most hiányzik..és még 1 hónap:D faszom. Porfestést már intézem...majd írok mailt ha akutális lesz. Jól sikerült a veretés?
Írta 2010. március 21. - 22:50
aztakurva
Crankworx 09 Garbanzo DH: Marc Beaumont Helmet Cam - MTB - Freecaster.tv powers extreme.com
negyed órás dh pálya. néhol egész félelmetes, ahogy vakon beesik az erdõbe.
Crankworx 09 Garbanzo DH: Marc Beaumont Helmet Cam - MTB - Freecaster.tv powers extreme.com
negyed órás dh pálya. néhol egész félelmetes, ahogy vakon beesik az erdõbe.
Írta 2010. március 21. - 21:32
Zoli neked is köszi a képeket,jók lettek holnap uszoda 5 elõtt egy kicsivel ott leszek
Írta 2010. március 21. - 21:18
Húú Zoli, jók a képeid!! De szép vagyok: Picasa Webalbumok - Horgasz - Napfordi-T
Rocsi, kabbe! B..sztál odajönni hozzánk egy percre Sikondán (mi nem nagyon tudtunk mozogni az elágazóból).
Kíváncsi lettem volna arra az etalon seggre. A tulajdonos vajon hány éves? A középiskolát már elkezdte? Esetleg annyit ittatok, hogy a Csengére gerjedtetek?
Nem is adtál neki névjegyet?
Én is tekertem ma egy jót Cigány-hegy felé. Azért még van sár arra is.
Ezt nézzétek este 21.00-kor (m1-en), nagyon jó film!!
http://port.hu/utkoz...d=&i_topic_id=1
Rocsi, kabbe! B..sztál odajönni hozzánk egy percre Sikondán (mi nem nagyon tudtunk mozogni az elágazóból).
Kíváncsi lettem volna arra az etalon seggre. A tulajdonos vajon hány éves? A középiskolát már elkezdte? Esetleg annyit ittatok, hogy a Csengére gerjedtetek?
Nem is adtál neki névjegyet?
Én is tekertem ma egy jót Cigány-hegy felé. Azért még van sár arra is.
Ezt nézzétek este 21.00-kor (m1-en), nagyon jó film!!
http://port.hu/utkoz...d=&i_topic_id=1