Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komlói Bányász

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10773 hozzászólás a témában

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Még ne szaggasd szét a kesztyûd mert csak tegnap indult el a csomag... Pántya úr rendelt valami tevepatazsírt amirõl kiderült, hogy mégsincs raktáron. Ezt persze majdnem egy héttel a rendelés feladása után közölték.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
A CRC-s pakkal mi újság? Szét tudom szaggatni az új kesztyûmet a hétvégén, vagy várnom kell vele jövõ hétig? ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Szombaton biztos, hogy tekerek. Hogy vasárnap mi lesz, az a Bukta féle partytól függ. Ha nagyon másnapos leszek, akkor lehet, hogy inkább DHzok egyet. Bringát hozhatod. Nekem bejön a CB kerék, de gyárthatnák kevésbé rikító színekben is. Azért kíváncsi vagyok mit bír egy ilyen.

RadnaiMarci

RadnaiMarci

törzsvendég

• fórumtag
  • 490 hozzászólás
Balázs elvileg most vasárnap lesz a napja, hogy otthagynám a kicsit,ha megfelel:) megyünk Tomival mecsekezni...ti tekerni mentek? Mert ha esetleg ti is inkább dh-znátok mehetnék együtt:) Rocsi ez a Banshee nagyon szép...de nekem ezek a CrankBrothers kerekek egyáltalán nem teszenek nagybringában....csomó Transtion TR450-et is láttam már ilyen kerekekkel de sztem ronda. De a többi része rendben van:)

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
orvosi megvan, most fénykép kell. és ahhoz meg kell borotválkozni, meg ilyenek :D bár szeniorban már elmegy a szakáll szerintem

hûûûû a kocsim ma már mutatott 21 fokot is!!!!!!

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Csak így tovább! 20ig meg se álljon. Akkorát fogok tekerni hétvégén!
Rocsi menj sportorvoshoz, mert lemaradsz a licencerõl!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
jeee, ma már 16 fok lesz!!!

Coastal Crew Ep.4 - Pre-seaon with Mike Hopkins Video - Pinkbike.com

bodija80

bodija80

vendég

• fórumtag
  • 82 hozzászólás
Isten éltessen Bukta cimbóra :)
béke - Yoko

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Ezt a balfaszt!:):)
Megjöttek az EFS tûgörgõs cumók a taghoz. Igazából azért vettem, mert már unom, hogy félévente kikotyogósodik. Jobb mozgást nem vártam tõle, pedig igencsak dob az érzékenységen. Mondjuk, lehet hogy csak parkolóban nyomogatva érzi az ember, de akkor is meglepõdtem milyen könnyen jár. Mi lenne ha még a váz felõlit is kicserélném?
Rocsi büszke vagyok rád! Egész elérzékenyültem.
Eszti te miért nézegetsz szexhirdetéseket munkaidõben?:):)

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
azé azt a villát megpróbálnám, mit tud ennyiért
láncvezetõt én sem értem. kerék nem kéne, de kurva szép.

ezt a pécsiektõl, ekkora idiótát:
YouTube - Car stuck in ice

az autó elsõkerekes, õ meg szõnyeget rak a hátsó alá :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
A villa csak a színe miatt került bele?
Meg a zöld láncterelõ???
És a kerék is fura.

Te megy ügyi vagy! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
a mocskos k.rva p.csába:
Feltöltött kép

egy kis dt újdonság
DT Swiss New Mountain Bike Forks | Bike Reviews

meg karbon, 2szer 10es x7
2011 SRAM X7 2×10 10-Speed Group Launch

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
ma ezt kaptam:

Tisztelt Rózsavölgyi Péter !
Elismerésemet szeretném kifejezni azért, hogy mint kereskedelmi vezetõ, minden igyekezetével azon fáradozik, hogy fellendítse a portál látogatottságát, és ezen keresztül, az önökkel kapcsolatban álló ingatlanközvetítõket "bevételhez" ,illetve fizetéshez segítse. A januárban kiötlött módosítás ötletével is teljesen egyet értettem, annak dacára, hogy sokan negatív kritikával illették az ötletet.
Természetesen én a kisebb vidéki vállalkozók közé tartozom, és sok mindent másképpen látok, mint a "fõvárosi nagyok" Szóval : sok sikert kívánok, és bízom benne, hogy ismételten segítségére lesz sok kollégámnak, és nekem.
Üdvözlettel : Borbáth Balázs ingatlanközvetítõ Balatonfûzfõ

azér jó, ha az embert szeretik azok is, akikbõl él
jah, errõl beszél:
http://ingatlanbazarponthu.blog.hu/

cinnamon girl

cinnamon girl

törzsvendég

• fórumtag
  • 347 hozzászólás
[ hirdessnet.hu ] - hirdet

ha nem egyértelmû.hogy melyik hirdetésre gondolok:

SZEXI FELES

kicsit exhibicionista a nõ, ha még hirdetõkön is feladja az oldalt...vagy a kedves férj volt?
No risk - No fun! :P

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
karaj!!! mikor nézzük meg??

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Nesze nektek pupákok!!! ELÕZETES

MeggyMag

MeggyMag

törzsvendég

• fórumtag
  • 291 hozzászólás

Robesz, már nem mertük csinálni (legalábbis az õ szobájukban), hátha zokogva menekülnek õk is... a nappaliban aludtunk. Ott csináltuk. :)

Nem menekültünk, ti mentetek ki végül 1 óra után meg 1-2 ruhadarab nélkül. :D Szerintem amúgy Atikáék kevésbé toleránsak :D
Napiszar meg hatalmas, ismerem aki csinálta. :D

bukta

bukta

törzsvendég

• fórumtag
  • 527 hozzászólás
Köszi fiúk, rendik vagytok!

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Valami ilyen promo kéne a Komló DHhoz is: Fort William World Cup 2010 Official Promo - MTBCUT.tv - Mountain Bike Videos | Vital MTB

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Bukta: Boldog Szülinapot Kívánok!

Robesz, már nem mertük csinálni (legalábbis az õ szobájukban), hátha zokogva menekülnek õk is... a nappaliban aludtunk. Ott csináltuk. :) Közben Attikával beszélgettünk...he-he.

Híres lett a városunk: napiszar.com | L
(Városház tér 18.)

Zoli, nekem már Eplény nem lesz asszem... :( Igen, egyébként barnultunk valamennyit. Ittunk is, de ilyenkor max egy ser + pálinkás forró tea játszik.

Rocsi, tudom, hogy te vagy a legelfoglaltabb és a leginkább helyhez kötött a csapatban és neked egyszer sem írtam másfél hónapja folyamatosan öt alkalommal, hogy mi a határidõ... Nem értél rá elintézni.
Nyolc-tíz ember várjon és fizessen többet miattad? Csütörtök! Ha nem, akkor majd intézed valahogy az Ivánnal.