Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komlói Bányász

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10773 hozzászólás a témában

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
Bukta családnak köszi a tegnapot, jó volt!

utána meg a zrínyiben megtaláltuk az évszázad seggét! de tényleg. ilyen jó segget még nem láttunk. le is fotóztuk, de nem annyira látszik.
mondjuk ezt a csabi féle csajt is blokkolnám rendesen.

és tutira itt a tavasz. van az a gyógyegér, aki a mélyfúróknál szokott napozni. na az ma már fecskében volt :)

én meg annyit tekertem, hogy most már egészen rottyon vagyok.

gratula a futóknak!

tomi, a vázad garanciális még, nem? mer akkor cserélniük kellene.

hentitomi

hentitomi

törzsvendég

• fórumtag
  • 321 hozzászólás
csabi köszi a képeket:)háát nem vagyok egy futó alkat:D

horgász

horgász

vendég

• fórumtag
  • 108 hozzászólás

Dehogynem, egy zsák képet csináltam, teszek fel párat.

Ide meg menni kell medvehagymázni: Musk

Futás képek itt:

Chicken 2010. m

Jók a képek.
Köszi
Itt az enyém is:
Picasa Webalbumok - Horgasz - Napfordi-T

bukta

bukta

törzsvendég

• fórumtag
  • 527 hozzászólás
Jók a képek,köszi.Jóhogy megyünk Orfûre medvehagymázni,jó buli + fincsi is.11.én lesz félmaraton is Orfûn.

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás

csabi nincs valami kép a futásról?

Dehogynem, egy zsák képet csináltam, teszek fel párat.

Ide meg menni kell medvehagymázni: Musk

Futás képek itt:

http://indafoto.hu/c..._futas_sikondan

bukta

bukta

törzsvendég

• fórumtag
  • 527 hozzászólás
Sajnálom a vázad Tomi.De van rá gari nem?Ha valami nem jó a bringámon,tiszta szomorú vagyok.

hentitomi

hentitomi

törzsvendég

• fórumtag
  • 321 hozzászólás
csabi nincs valami kép a futásról?

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Ez igen:

napiszar.com | Napi suna

hentitomi

hentitomi

törzsvendég

• fórumtag
  • 321 hozzászólás

Ha kell kölcsönbe tudok egy vázat adni, a héten szét szedtem az ösztelóst.http://picasaweb.google.hu/Horgasz.Zoli/Premantura#5331911966646113330

kösz de nem kel mert ennek hamar a végére akarok járni.csak lesz valami megoldás rá

horgász

horgász

vendég

• fórumtag
  • 108 hozzászólás

megjártuk az egész déli oldalt :D meg vízért lementünk a büdös kúthoz na arra is van nagy sár:(azért megérte jó túra volt,leszámítva egy váltóbowdent meg egy meg egy üléscsõzárjánál repedt fél éves vázat:( na most legalább már van egy fasza villám meg van megint egy repedt vázam pedig vigyáztam rá így legalább most megint nem tudom mi legyen.

Ha kell kölcsönbe tudok egy vázat adni, a héten szét szedtem az ösztelóst.http://picasaweb.google.hu/Horgasz.Zoli/Premantura#5331911966646113330

hentitomi

hentitomi

törzsvendég

• fórumtag
  • 321 hozzászólás
megjártuk az egész déli oldalt :D meg vízért lementünk a büdös kúthoz na arra is van nagy sár:(azért megérte jó túra volt,leszámítva egy váltóbowdent meg egy meg egy üléscsõzárjánál repedt fél éves vázat:( na most legalább már van egy fasza villám meg van megint egy repedt vázam pedig vigyáztam rá így legalább most megint nem tudom mi legyen.

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Jajj, ezek rokonok:

http://www.napiszar....0/03/city1j.jpg

http://filmbuzi.hu/f...r-poster-tn.jpg

Én holnap délelõtt, ha nem esik, akkor megyek egyet.

Milyen volt a buli?

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Kedves Rózsavölgyi Péter! Pont akkor hívtál amikor elindultam TEKERNI, ezért nem hallottam, így nem is tudtam felvenni. A 28. kilóméternél megálltam és láttam, hogy hívtál, de nem hívtalak vissza mert gondoltam úgyis bringázás miatt keresel. Most értem haza 42km. Sör és bounty helyett energiaital és sportszelet volt, de a sár az stimmel. Kifingtam! Útvonal: Gadány-csecsemõotthon-zobáki DH vége-mélyfúrók-Zobák emeletes házak fölötti földút-Zobákpuszta-cigányhegyi kilátó (körbe mentem, nem a kövesen. G..ci nagy sár, szenvdés)-Püspökszentlaci-zobákpuszta-zobák-olajostó-majd a városon át haza. Egy fácánt sem láttam, ellenben Püspökszentlászló felé a fasza lefelén támadtak az orkok.
Este természetesen megyünk a feleségemmel. 8 körül érkezünk.
Most 1 óra pihi a kádban.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
ejj de jót tekertünk Buktával! volt kis sár, bounty, sör, jackpot meg ilyenek :D

szabados balázs milyen kifogást talált a mai tekerés hanyagolására? meg arra, h baszott felvenni a telefont? gondolom hasonló lesz ahhoz, amit este talál ki, hogy ne kelljen innia :D

Feltöltött kép

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Beni remélem már jobban van.

Balázs, megnéztelek volna fácánvadászat közben...ehhhe. :)
Csak neked:

Tomi, jó tekerést már, fasza idõtök lesz.

Szóval nekem is megvolt az idei elsõ tekerés a Ruzsával. SZép, romantikus, ujjazós helyre vitt el Kisbattyán felõl az Alsómocsolád-Kisvasszar bekötõre értünk ki. Nem nagyon volt sár, de utána legalább lemostuk a vasakról a tavalyi sarat. Elõjött a Giant színe.
Azért viszonylag jól bírtam, a síelés ad ám kondit lábra!!! A seggem viszont fáj...persze nem úgy... ujjazós hely volt na... :cool2:
A zõzekszarvasok tényleg nagyon sokan vannak arra.

hentitomi

hentitomi

törzsvendég

• fórumtag
  • 321 hozzászólás
mi 2kor bemegyünk pécsre kocsival, aztán tettyérõl jakab-hegy erdõben:D remélem nem lesz dagonya.holnap sikondán futás:)

bukta

bukta

törzsvendég

• fórumtag
  • 527 hozzászólás
Jobbulást a Benikének!Jó,hogy tekertek.Én holnap megyek 14h-kor a zengõ elõl,de csak úgy 16h-ig.Aki akar jöjjön.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
úgykellett :) ünnepeljetek, ma volt tekerni a csabi!!! én is voltam vele, jó volt. láttunk vagy 40 szarvast meg õzet. utána meg csapattam még egy kicsit.

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Naa! Voltam tekerni. Megvolt az idei 2. esés. Egy fácán mit sem sejtve békésen iszogat egy sáros keréknyomban amit pont kinéztem magamnak tovahaladás céljából. Tempó kb 35km/h távolság 3m egyszer csak felszáll az a tetves madár én meg persze beszarok hogy ez most mi a tök és elvétem a keréknyomot. Szép bukfenc után hirtelen megállás a fûben. És ami a legszebb, hogy az a tetû utána még vagy 5 percig ott ugrándozott körülöttem mintha csak röhögne. Remélem leszedi egy vadász és holnapra már tele lesz söréttel.

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Gyenge vagyok, tekerni kell! Ha mégis elcsábulnék hívlak.