Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komlói Bányász

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10773 hozzászólás a témában

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Búék!

szõnyeg

szõnyeg

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás
Remélem mindenki kellemesen elfáradt tegnap, boldogabb új évet mindenkinek...

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
ez kurva szép! Boldog új évet azoknak, akikkel este nem találkozok!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
Feltöltött kép

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
jííííhááááá

Szia,
gratulálok! Téged sorsoltunk ki a ROSE BIKES adventi nyeremény játékán tegnap.
Tudnál küldeni egy e-mailcímet, ahová küldhetem a vásárlási utalványod?
üdv,

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Próbáld méltósággal viselni Peti!

nyehhehehe

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
Mekkora egy lúzer vagy, istenem.... szandi-zokni-farmer-övre csatolt telefon. ízlések és pofonok, tudod.

Szilveszterkor meg azt csinálsz, amit akarsz, pont leszarom. Mi a barátaimmal úgy gondoljuk, hogy azért van a szilveszter, hogy a haverokkal töltsük. Valszeg jól is fogjuk érezni magunkat. Még a Csocsót kicsit agitáld, lehet, hogy sikerül õt is lebeszélned, aztán veletek megy bálozni. Szilveszteri téma lezárva, ne is gondolkodj frappáns válaszcsapáson :)

Hajrá :)

http://www.youtube.com/watch?v=_i92tgbza0U

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Rocsinak sok szeretettel:

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Remélem a tapinacidban mész szilveszterre is, mert akkor az a legjobb kifogás nekem, hogy miért nem megyek veled. Inkább kötögetek majd otthon.

:) :)

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
ezt faszán összerakták!

Feltöltött kép

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Ez macska bmeg!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ezt így hogy?! o.O

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
na ezen beszartok, hihetetlen a kutya:

Söci

Söci

vendég

• fórumtag
  • 109 hozzászólás
Hali!

Internet 1 év hûséggel azt jelenti fix áron, gondoltam lakosságinál fix bruttó. Az évközi ÁFA emelést megkaptam, biztos az apró betûsben volt, de szerzõdés miatt az elején 3 szor voltam bent de nem kaptam, ekkor kértem küldjék postán, ígérték, nem küldték.
Hûség lejárta elõtt értesítés, hogy írjak alá hûségidõt, hogy az ÁFA emeléses alacsony havidíjam lehessen a hûség nélküli magasabb helyett.
Hûség lejártakor bevittem a kellékeket és lemondtam, és másnál feléért gyorsabbat kaptam.
Mobil percdíjak a megjelenés óta csökkennek. Ezt hittem nyárig, amikor megnéztem mennyi is? Azóta emeltek.

Az ügyintézõ nem tehet az üzletpolitikáról és lehet, hogy nem is érdekli.

Jelenleg 10€/30 nap 1000 perc bármely, országon belüli hálózatba(nem ez a legolcsóbb)

Üdv.

Söci

tmobile bazmeg: fizetek nekik havi 20-25ezret, de voltak 50ezres hónapok is. elõtte meg 100közeli számlák is. egy, azaz egy elõfizura. namost mondtam nekik, hogy elegem volt a perc alapú számlázásukból, plusz szeretném átvinni a kft-be a számlám, ami egy céges (másodperc alapú) elõfizu lenne, meg kötnék még két kisebb elõfizut. most fizetek havi 17ezer elõfizetési díjat. a céges lenne 12ezer, a másik kettõ egyenként 2ezer körül. nem engedik, mert alacsonyabb lenne az elõfizetési díj, mint eddig... jó, mondom, akkor felmondom a szerzõdést. akkor fizessek 95ezret egyben, mert a "tmobilnak az az érdeke, hogy a két év hûséget (amibõl 9 hó van vissza) letöltsem". mondom a csajnak, hogy nem bazmeg, szerintem az az érdeke, hogy még 5-6 évig itt költsem el a pénzem, ami ha jól megy, akkor a mostani többszöröse is lehet. nem is értette...

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
tmobile bazmeg: fizetek nekik havi 20-25ezret, de voltak 50ezres hónapok is. elõtte meg 100közeli számlák is. egy, azaz egy elõfizura. namost mondtam nekik, hogy elegem volt a perc alapú számlázásukból, plusz szeretném átvinni a kft-be a számlám, ami egy céges (másodperc alapú) elõfizu lenne, meg kötnék még két kisebb elõfizut. most fizetek havi 17ezer elõfizetési díjat. a céges lenne 12ezer, a másik kettõ egyenként 2ezer körül. nem engedik, mert alacsonyabb lenne az elõfizetési díj, mint eddig... jó, mondom, akkor felmondom a szerzõdést. akkor fizessek 95ezret egyben, mert a "tmobilnak az az érdeke, hogy a két év hûséget (amibõl 9 hó van vissza) letöltsem". mondom a csajnak, hogy nem bazmeg, szerintem az az érdeke, hogy még 5-6 évig itt költsem el a pénzem, ami ha jól megy, akkor a mostani többszöröse is lehet. nem is értette...

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

Rocsi!
Lehet, hogy unalmas, bár ez téged sem szokott zavarni fordított helyzetben, amikorbaszogatszmindenkit, de 13 nap van még szilveszterig, és ez nekem kb. olyan távoli, mintha a nyári vakációt kellene lefoglalni...egyelõre úgy áll a helyzet, hogy örülök, ha nem kell aznap vagy másnap dolgoznom, de gondolom a határidõ és a túlóra számodra ismeretlen fogalom...
szóval térjünk vissza a témára mondjuk 30-án, jó?

ja, csak jegy nem lesz, mint már említettem. de nekünk már a pálesz is megvan, úgyhogy mi készültünk.
ja, az ügyfeleink is azért fizetnek, mert sosem készül el a melójuk idõre :)
30án majd max arra térek vissza, hogy melyik busszal megyünk be, mert akkor már senki nem fog nektek jegyet venni.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Tomi, nem tudom megúszni, mindenképp megyek holnap arrafelé...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

cinnamon girl

cinnamon girl

törzsvendég

• fórumtag
  • 347 hozzászólás
Rocsi!
Lehet, hogy unalmas, bár ez téged sem szokott zavarni fordított helyzetben, amikorbaszogatszmindenkit, de 13 nap van még szilveszterig, és ez nekem kb. olyan távoli, mintha a nyári vakációt kellene lefoglalni...egyelõre úgy áll a helyzet, hogy örülök, ha nem kell aznap vagy másnap dolgoznom, de gondolom a határidõ és a túlóra számodra ismeretlen fogalom...
szóval térjünk vissza a témára mondjuk 30-án, jó?
No risk - No fun! :P

bukta

bukta

törzsvendég

• fórumtag
  • 527 hozzászólás
+vannak a jegyek.Buliii!!!!!

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Amióta megkereszteltek, kb ezer éve. Csak viszonylag soha nem használom.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
János, mióta vagy te János???