Jelentkezz be Regisztrálj
Kerékpárlopás megelõzési ötletek
Írta 2009. január 20. - 22:01
Írta 2009. január 20. - 21:52
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2009. január 06. - 01:05
Úgy láttam, nincsen teljesen kihasználva, persze több kellene, és
akkor csak abba pakolnának.
Ha lennének ilyenek városszerte, intézményekben...(mûködtetés).
Az esõ elõl is megvédi a bõrnyerget.
Írta 2009. január 05. - 23:32
Ride everywhere.
.
Írta 2009. január 05. - 17:21
Írta 2009. január 05. - 13:31
Írta 2009. január 04. - 12:19
Vigyázz,nehogy ellopják a drága lakatot!sziasztok, a tuti tipp:
én 8rugóból meg a levedlett cuccokból raktam össze pestre bicajt, 18ezres lakat lóg rajt. kint alszik a budafoki úton a villamosnál
arányosan kell vásárolni. fél éve nem kell senkinek szerencsére.
vendég_TORPEDO_*
Írta 2009. január 03. - 20:34
lopásmegelõzésre is.
Elõre lehetne szervezni útvonalat, tevékenységet,
vagy spontán megkérni egy arra járó bringást az
õrzésre, kölcsönösségi alapon. (utópisztikus?)
Egy többtonnás, nem is mozgó lakáshoz
egy pár grammos kulcsot elég magunkkal vinni, mig
a kerékpárhoz utaztatjuk középkori stílusú lakatunkat...
Mi van, ha én egy életveszélyes csotrogány helyett
inkább egy szép, tiszta bringával járnék bevásárolni?
Azt hiszem, ehhez a merészséghez sokat kell még nevelni
környezetünkön.
Írta 2008. december 31. - 17:38
rátok jár a rúd mostanában...eccer egy haverom azt mondta, hogy ha kint hagyom a gépet, mondjuk egy lottózó elõtt, állítsam el a váltókat, az lelassíthatja a tolvajt....:chin:
ja, tegnap feltörték a közös pincét, és elvitték az apám ócska bicóját. Még jó hogy az én gépeim a szobámba vannak, lett volna nagy sírás-rívás
ezért vannak a mi bringáink is fent a lakásban. de tavasszal pince will be armored, aztán a városiak lemennek.
Írta 2008. december 31. - 09:12
ja, tegnap feltörték a közös pincét, és elvitték az apám ócska bicóját. Még jó hogy az én gépeim a szobámba vannak, lett volna nagy sírás-rívás
Írta 2008. december 30. - 17:46
Nem lopták el mire kijöttünk a zsinagógából, csak egy hiperaktív osztálytársam már elkezdett futni, hogy õ most teker egyet a srác bringájával. Nem tudta, hogy le van zárva, nagy lendülettel ráugrott és ment is tovább. Gyakorlatilag észre sem vette, hogy a biciklin lezáró volt, amit szétszakadva az utcán hagyott. Vicces volt.
So many people have loose Their trust in Jah"
Burning Spear
KTM Race Comp. Süle Attila
Írta 2008. december 25. - 21:16
képet dobjál fel rola ha van, köszi : )
Írta 2008. december 25. - 20:27
én 8rugóból meg a levedlett cuccokból raktam össze pestre bicajt, 18ezres lakat lóg rajt. kint alszik a budafoki úton a villamosnál
arányosan kell vásárolni. fél éve nem kell senkinek szerencsére.
Írta 2008. december 23. - 19:04
a 300 ezres bicajra meg a legjobb kombináció,hogy nem hagyja kint az ember...meg kell találni az ideális bicikliérték - zárérték arányt, amit kint lehet hagyni, nem lopják el.
Egy 30E Ft-os bringát is ellopnak egy 2E Ft-os zárral,
egy 300 ezres bringát meg a 20E Ft-os zárral is.
A 10ezres bringára pedig nem rak az ember 20ezres zárat, érthetõ okokból...
Becslésem szerint a 30E Ft-os városi bringa egy jó 10E Ft-os U-lakattal a legjobb kombináció talán
Írta 2008. december 13. - 13:55
Egy 30E Ft-os bringát is ellopnak egy 2E Ft-os zárral,
egy 300 ezres bringát meg a 20E Ft-os zárral is.
A 10ezres bringára pedig nem rak az ember 20ezres zárat, érthetõ okokból...
Becslésem szerint a 30E Ft-os városi bringa egy jó 10E Ft-os U-lakattal a legjobb kombináció talán
Írta 2008. december 12. - 03:42
nem latom a tippeket, otleteket, lakat osszehasonlito-teszteket stb.
chatelni ott az uzenofal. itt is csak ugyanaz megy
nem akarok megbantani senkit, de ez igy van
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2008. december 11. - 11:11
Írta 2008. december 11. - 10:32
Írta 2008. december 10. - 17:37
Írta 2008. december 10. - 17:25
UI:
Mutasd a barátod, megmondom ki vagy!
Sokat gondolkoztam, leírjam-e ezeket a dolgokat, nem fogtok-e engem is elitélni miatta, ezért most pár szót a saját védelmemben:
Nekem ez az ember nem barátom, belsõ köreihez nem tartozom, de mivel 5 évig édesanyám élettársa volt, természetesen ismerem, köszönök neki, stb.
Amikor hozzánk került, az ég világon semmit nem tudtunk róla, pedig van rendõr a családban, de nem figyelmeztetett, azt mondta ezek "szolgálati titkok"
Édesanyám sajnos nagyon naív, elötte nem is gondolta, hogy ilyen emberek csak úgy szaladgálnak az utcán, ezért fogadtuk be, 1 héten belül elvitt tõlünk 2 búvárszivattyút, akkor ki akarta dobni, de én álltam mellé (sajnos) hogy 1 embert nem lehet csak ugy elhajtani.
Édesapám 15 éve meghalt, utána anyám nagyon sokáig egyedül volt, én meg eleinte örültem, hogy végre talált magának vkit. Ezt az embert nagyon nehéz volt a végén elhajtani, mert ha el is zavartuk, pár óra mulva megint ott volt, a kerítésen bemászott, lefeküdt a kerti padra, ha pár percre kinyitottuk az ajtót, már bent is volt, és lefeküdt. Az elzavarása végül több, mint 1 év alatt sikerült, mert akkor összejött 1 nõvel. Volt, hogy több százezres "lelépési pénzt" követelt.
Édesanyámnak 2 emberrel volt kapcsolata életében, apámmal, akinek életében semmi dolga nem volt a rendörökkel, és ezzel az emberrel, de ezek után megfogadta, hogy több neki nem kell.
A leírtak alapján azt tanácsolom, mindíg nagyon válogasd meg, kit fogadsz be a családodba!