Jelentkezz be Regisztrálj

Monor - Pilis - Abertirsa tengely
Írta 2010. augusztus 24. - 13:52

Írta 2010. augusztus 24. - 12:50

Írta 2010. augusztus 24. - 07:29

viszont elötte mehetünk ha gondolod valami edzés félét:)sanyi még ha jönne 3an már facca is lenne.
részemröl jo a de. vagy du. is.
Írta 2010. augusztus 23. - 16:06

multkor ugy volt,hogy kilinként csere..nekem tetszett az az 5-6kili:) amit mentem velük.
Írta 2010. augusztus 23. - 15:48

Theorama: valkó-gomba-bugyi???????? ccc... meg se merem számolni km-ben...
ennyit nem szeretnék vállalni, viszont szívesen csatlakozok a bolyhoz 3 órácska erejéig. ritkán szokott a napi összegzésnél 3számjegyet kimutatni a km számláló...más típusú kerékpáros vagyok, mint a Sasi, Robi és ezek szerint te...
leszoktam már az all day-es tekerésekrõl.
ettõl függetlenül hirdess itt is, hátha...egyébként mit érdemes tudni rólatok? hányan, hogyan, honnan vagytok... stb... hülye kérdések - nincsenek elvárásaim magammal szemben...
Vegyes a csapat, van egy hellyel-közzel rendszeresen együtt bringázó "kemény mag", fõleg télen, tavasszal, szezon közepéig, aztán az erõsek már annyira erõsek, hogy már ritkán tudunk együtt menni

Azért mindig akad valaki a hétvégi túrákra, inkább hosszabbakat megyünk, mint gyorsakat.
A keddi-csütörtöki bugyi kör úgy néz ki, hogy 1/4 6-kor indulunk a Gilice térrõl, és Pestimre-Gyál-Felsõpakony útvonalon megyünk Ócsa felé, 3/4 6 körül érünk rá az Üllõ-Ócsa útra. 31-35 körüli átlagot szoktunk menni, attól függ milyen a társaság. Igazodunk egymáshoz, ha valaki leszakad megvárjuk.
itt találsz pár képet az elmúlt 5 évrõl : gyuri62 kptra
Írta 2010. augusztus 23. - 15:33

milyen itimer alapján dolgoznak? egyébként nem biztos a részvétem (89%-ig nem), de sose lehet tudni melyik keresztezõdésben csapok le rátok.

Írta 2010. augusztus 23. - 15:24

Írta 2010. augusztus 23. - 15:23

Írta 2010. augusztus 23. - 15:18

legyen így az itimer, mert évek óta nem hódítottam meg a Kékest.
pulzusértékekkel meg csak azt akartam érzékeltetni, hogy nem lesz durvulás a hegy lábáig...

a holnapi napot még átgondolás alatt.

Írta 2010. augusztus 23. - 15:00

Mikor kijössz Kismarosnál az erdõbõl, még a faluban menj le a kerékpár útra, mert Nagymaros és Vác között nagyon harapnak a rendõrök, 20 e Ft-ért lehet kerékpározni a tilosban
ja tudom,erre felfigyeltem mikor beszéltétek a halasnál. munkanélküliként nem lenne kedvem belefutni ilyesmibe:)
Írta 2010. augusztus 23. - 14:50

természetessen lemaradok és te természetessen megvársz a csucson:) viszont a pihenö idö legyen 12 perc,hogy 1 cigi is beleférjen:)
ha gondolod kihagyhatjuk a csucsot(mondjuk tudom,hogy szeretsz élvezni:)) és mehetünk eger felé igaz igy kicsit több lenne de uj táv rekordom lenne.
holnap nem jössz el gyuriékkal(theorama)az edzö körre? én 10-20 kilit bevállalok de ha jössz és megy nekem akkor lehet végig mennék. amugy a gruppetto forumon tudod jobban nyomon követni öket vagy a honlapon megnézed ki honnan.
ja más tipusu kerékpáros vagy 3 lábad van:D mész mint az az állat sasi ne sopánkodj:)
Írta 2010. augusztus 23. - 14:22

Írta 2010. augusztus 23. - 14:13

Rob, felhívás keringõre:
ha még nem unod, Mátrázunk!

haditerv:
Monor-Gomba-Bénye-Káva-Pánd-Tápióbicske-Tápióság-Tápiószecsõ-Kóka-Zsámbok-Tura-Hatvan-Lõrinci-Petõfibánya-Rózsaszentmárton-Szûcsi-Gyöngyöspata-Gyöngyösoroszi-Mátraszentimre-Galyatetõ-Mátraháza-Kékestetõ-Mátraháza-Mátrafüred-Gyöngyös-Gyöngyöshalász-Atkár-Csány-Hatvan-Boldog-Jászfényszaru-Dány-Isaszeg-Pécel-Maglód-Gyömrõ-Péteri-Monor
tervezett átlag Gyöngyösorosziig: 24-25km/h - 125-135 környéki pulzusátlaggal / Gyöngyösoroszitól részemrõl: 170-190-200 percenkénti pulzustartománnyal irány Kékestetõ - ha esetleg lemaradnál, akkor a csúcsnál természetesen megvárlak.

90 percenként megálló 10 percre - közért: kaja
nekem csütörtök lenne a megfelelõ, de addig még sok víz folyik le a Dunán...

nyomasztásképp: ha te nem jössz, akkor egyedül nem vágok neki.

Írta 2010. augusztus 23. - 13:44

ennyit nem szeretnék vállalni, viszont szívesen csatlakozok a bolyhoz 3 órácska erejéig. ritkán szokott a napi összegzésnél 3számjegyet kimutatni a km számláló...

ettõl függetlenül hirdess itt is, hátha...

Írta 2010. augusztus 23. - 12:56

csütörtökön vagy pénteken lehet megcsinálom megint ezt a börzsöny kört,bepotolom az elmaradt részeket.
Mikor kijössz Kismarosnál az erdõbõl, még a faluban menj le a kerékpár útra, mert Nagymaros és Vác között nagyon harapnak a rendõrök, 20 e Ft-ért lehet kerékpározni a tilosban

Írta 2010. augusztus 23. - 12:54

Kemencétõl Szobig pedig hibátlan új aszfaltot rittyentettek tavaly, élmény ott gurulni.
Jövõ vasárnap Pilis kör a terv, utána meg egy valkói-gombai-bugyi kör összevonva, kifejezetten kockázatmentes, alapozós tempóban.
Írta 2010. augusztus 23. - 12:35

Írta 2010. augusztus 23. - 11:33

mit terveztél erre a hétre andris? lessz valami combosabb tura is vagy csak a környéken tekeregsz?
Írta 2010. augusztus 23. - 11:00

Szia !
Az kár hogy elkavartatok Robival a Dunaparton, kihagytad a jó kis huplikat a Börzsönyben, amiért tulajdonképp mentünk
Diósjenõ és Kemence közti aszfalt milyen állapotnak örvend? térkép szerint csak hétvégén járható...
ha mentek vhova tekerni, akkor itt is hirdessétek, hátha akadnak jelentkezõk...

Írta 2010. augusztus 23. - 10:46

Szia !
Jó kis kanyar volt, mondjuk szerencséd volt, hogy megálltunk Penc környékén egy negyed órácskát egy túrázós párnak segíteni. Eltört a váltó, gyorsan csináltam nekik egy egysebességes bringát, aztán megálltunk kezetmosni, meg inni valamit, ahol szerencsére utolérted a csapatot. (Legközelebb ilyen van csörgess meg, megvárunk( 20 2063120)
Nem tartottál fel minket, nem sokat kellett Rád várni, meg amúgy sem rohantunjk sehova:)
Az kár hogy elkavartatok Robival a Dunaparton, kihagytad a jó kis huplikat a Börzsönyben, amiért tulajdonképp mentünk
nem szeretem ha várni kell rám az nekem se jó