Jelentem : Végeztem
Cél volt a Gomba körön (40 km , kb 200 m szint) 500 km -t összegyûjteni.
3 óra alvás után hajnali 1 órakor kezdtem neki az 1. körnek. Kicsit hûvös volt még, de jó tempót sikerült menni. Minden kör más volt, Holdfény, teljes sötét, hajnalhasadás, napsütés, szürkület.
Elsõ körökben még nagyon virgoncan másztam meg Gombát és a Káva - Pilis emelkedõt. 5. körre megfáradtam, ekkor toppant be Irdatlan úr, 1,5 kört teljesítettünk együtt , majd egy sörrel megkoronáztuk a közös köröket. Következõ körre helyi barátom Robi csatlakozott, fél kört teljesítettünk.
Elsõ hosszabb megállás 320 km után volt, kb 30 perc ebéd stb.. Itt még mereven, 0,2-el , 30 felett volt az átlagom.
Következett két magányos kör. 2. végén egy srác mellém jön:
- Te vagy a 24 H -ra készülõ?
Meglepõdtem

Egy kecskeméti fórum ismerõs volt. Soha nem találkoztunk még személyesen. Itt olvastam SebiSanyi SMS-t, jókedvre hozott

Következõ körökre is akadt társam, 2 kört mentem egy nagyon erõs lokálpatriótával, ez az utolsó két kör volt szinte csak amit nem saját zsíron mentem. Nagyon jól esett, hogy valaki verte belém az életet. Gomba és Káva eddigre meghódíthatatlan hegyek lettek. Utolsó Káva mászáson mindent átgondoltam.... Lehet , hogy egy iszonyatos baromságot csinálok... körbe körbe... De nagyon nagy élmény volt pl az 500. km-re rásprintelni... sebesség vagy 33km / h lett akkor
Száraz tények:
Start: 00:50
Finish: 19:30
Bruttó Idõ: 18:40
Nettó Idõ: 16:50
Nettó AVS: 29,6 km/h
Táv: 500 km
Köszönöm annak aki el tudott jönni, és annak is aki csak egyszer gondolt, hogy mi a baromságot csinál ez már megint
Robi, Andris!
Köszönöm a segítséget, nélkületek nem biztos , hogy sikerült volna!!