Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Monor - Pilis - Abertirsa tengely

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4671 hozzászólás a témában

theorama

theorama

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás

ha ti csihuhuztok lehet beugrok a lányomhoz hazafelé a mcdonaldszbe,döntök egy shaket az arcomba:)

Remélem mindenki hazaért egyben !:)

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
ha ti csihuhuztok lehet beugrok a lányomhoz hazafelé a mcdonaldszbe,döntök egy shaket az arcomba:)

kissandras

kissandras

vendég

• fórumtag
  • 220 hozzászólás
nagy fenyegetés Rob... :)

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
ja átettük ide hagy lássák a lakok,hogy kemény banda tag vagyok,igy nem genyoznak velem:D
valaki beszol akko megmondom spanom 50el is megy ha akar,ozt bekussolnak egyböl:D

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
Mi van már.... itt... át lett téve a tradíciós találkahely a házatok elé? :) Jön lányod is? akkor nincs para :D

Ok, ott leszek.

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
felháboritó,hogy egy tengelynek az elnöke 4 napig magára hagyja az embereit:D
megyek jah,fél 5kor elöllünk indulunk és lájtossan lekecskézünk a keresztezödésig,onnan meg zuzás:) ha birom végig megyek én is de költségkimélés végett a csihuhut kihagyom:)

mosáshoz nem kell leszedni andris csak az +3k befektetés kb, ugyis forgatni kell idönként,akkor kell olajozni 1000el:)

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
ok :)

No Robi hova tûntél????

kissandras

kissandras

vendég

• fórumtag
  • 220 hozzászólás
akkor lesz egy társad visszafelé... :)
egyetértek veled - kíváncsi voltam a véleményedre. mosás viszont kizárva, mert akkor le kéne szedni, ami... TILOS! :D
ha meglesznek az új kerékpárok (pár napos elhatározás: Pözsi TT-re lesz építve - szép álom kezdete), akkor majd áldozok és kipróbálom azt a bizonyos lánctisztító szerkezetet.

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
Dede megyek.

Visszát nem tudom még...... Lehet be végig a többiekkel és csihuhuval haza.

Hát a kis szemeket kiszedni nehéz... nem is az a lényege. Inkább azoknak a megelõzése, szerintem fullra letisztítani a láncot, csak alapos mosással lehet.

kissandras

kissandras

vendég

• fórumtag
  • 220 hozzászólás
na így korrekt, csak mondjuk ronggyal mennyire lehet a kis szemcséket kiszedni?? végülis jobb, mintha tisztítás nélkül hordanánk fel egy új réteget. :)
semmi rajzásról nem tudok a környéken. max. 18környékén Bugyinál... :) nem jössz?

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
Már full itthon :) hazajöttem már kipihenni a nyaralást :D

Pár tekerésenként szépen alaposan ronggyal áttörölgetem a láncot. Erõsen , hogy aránylag csili-vili legyen. Aztán óvatosan olajozás. Ha túl sok sikerült , akkor finoman letörlöm.

Mutter tegnap látott itt Nyáregyházán egy nagyobb társaságot... Nem tud valaki valamit? :D

kissandras

kissandras

vendég

• fórumtag
  • 220 hozzászólás
üdvözöljük igazgató úr!
teljesen otthon, vagy csak gép közelben? kipihented magad testileg és szellemileg is? szükség lesz rá 2 hét múlva... :D
Robi, akkor 16:30kor nálatok? Bugyizunk?
technikai kérdés: Sasi, te milyen gyakran olajozol? és megtisztítod-e elõtte?

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
Na Halihóóóóóó!!

Keveredik itt már a tengely teljesen látom :D

Ma Robi mész?

Szike jobbulást!

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
szeretettel várunk:) aztán mielöbbi gyogyulást!!! "De tekerni tekerek természetessen" ezt gondoltam:)
mikor elestem és elrepedt a vállam 3 nap mulva én is ráültem,sasi azt mondta nem kéne ám még tekerned..jó persze én is tekernék:)

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 hozzászólás
Láncot nem kell agyonkenni,d e forgóban használd, akkor többet elvisz egy sor és a hajtókarnak sem árt. De esõ után mindenképpen kenés. Ha szárazon elkezd futni (gyári kenés elfogy) akkor meg 100-200km-enként lekenni olajjal oszt jólvan. De csak keveset, nem kell csucsognia benne.

Amúgy velem annyit, hogy múlt héten hétfõn megkóstoltam a padkát az Árpád híd pesti oldalán, mivel eltört a hajtókarom. Kicsit meg volt már repedve, amit nem vettem észre. Elkezdtem sprintelni, többit meg el tudjátok már képzelni. Karomon tenyérnyi horzsolás, de a lábamon még durvább sérülés. Sisak jó szolgálatot tett. Mostmár kábé elértem arra a szintre, hogy nem vérzek össze mindent. De tekerni tekerek természetesen. Lassan megyek majd felétek, ha az õrangyalom is úgy akarja...

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
inkább palacsintát sütetek vele:)

kissandras

kissandras

vendég

• fórumtag
  • 220 hozzászólás
nem kell a sornak semmi, köszöni szépen. :) a hátsó fájdalom meg természetes lassú tekerésnél... :)
kérd meg az asszonyt, hogy masszírozza meg! :D

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
nah sor meg a lánc cserélve,láncnak van kenése sorra rakjak egy kis olajat vagy majd 3-400kili után?
24 kilit tekertem szép lassan,az a baj evvel a lassu tekeréssel,hogy megfájdul tölle a hátsom.

kissandras

kissandras

vendég

• fórumtag
  • 220 hozzászólás
igen, igen ezt meséltétek... no comment... az egy dolog, hogy alapvetõen nem kéne lopnia senkinek, de csak tudjátok milyen világban élünk... társasházban kerékpárt CSAK!! lakásban - olykor még ott sincs biztonságban - hallottam már egy-két dolgot...

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
monti limited edition volt a váz de a szett sima deore volt,amugy deore lx-el jött ki,ugy emlékszem 230k volt.lakáson kivüli rész,ahogy jössz fel a lépcsöházban.tettesek meglettek 2 full drogos 5k ért adták el valami kinainak,be lehetne perelni öket aztán pár év biroságra járás majd le lehetne foglalni töllük az értéket.de mit? megnéztem semmi nincs a nevükön,használt injekcios tük meg nem kellenek:)