Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Monor - Pilis - Abertirsa tengely
Indította
sasi123
, 2008. augusztus 03. 22:15
Írta 2008. november 02. - 21:55
Vonat?
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2008. november 02. - 21:54
Én benne vagyok, csak engedjenek el... meg hogy jutok én Fûzfõre?
(Meg utána vissza), mert nem hiszem, hogy ott aludnánk, azért hogy menjek Veled még 40km-t, inkább aznap elvisznek a rajthelyhez... de még van idõm fûzni õket... NE AGGÓDJ! MEGOLDJUK!:D
(Meg utána vissza), mert nem hiszem, hogy ott aludnánk, azért hogy menjek Veled még 40km-t, inkább aznap elvisznek a rajthelyhez... de még van idõm fûzni õket... NE AGGÓDJ! MEGOLDJUK!:D
Írta 2008. november 02. - 21:40
Fûzfõrõl feltekerni a Gázlóra Veszprémbe Gázló hosszút lenyomni, onnan vissza Fûzfõ.
175 km.
Jövõre jössz velem, PBG!
175 km.
Jövõre jössz velem, PBG!
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2008. november 02. - 21:38
162km... nem csúnya teljesítmény! GRAT! Nekem eddig 111km volt a napi max: Dabas-Citadella-Dabas... Az is jó volt!
Írta 2008. november 02. - 18:26
Ma mentünk egy Csepel kört a gruppisokkal, Pestrõl indultunk,
visszafele Ráckevénél elbúcsúztam tõlük és még haza tekertem, Kiskunlacháza, Bugyi, Dabas, Újlengyel útvonalon.... 162 kilcsi lett, útolsó kb 60 kmt egyedül nyomtam elég szele idõben, betett kicsit
mek F1 és pihi...
visszafele Ráckevénél elbúcsúztam tõlük és még haza tekertem, Kiskunlacháza, Bugyi, Dabas, Újlengyel útvonalon.... 162 kilcsi lett, útolsó kb 60 kmt egyedül nyomtam elég szele idõben, betett kicsit
mek F1 és pihi...
Írta 2008. november 01. - 15:22
Ma elmentem kicsit korábban bemelegíteni a holnapra,
hazaért , henyélünk barátnõmmel az ágyban mikor Vater szól, hogy tudom -e , hogy nincs meg az egyik küllöm...
Mondom hát nem.
Hátsó kerékben fáradt el egy küllõ, 28cm es. Gondoltam marha jó ez így Nov. 1-én, holnapi túra elõtt. Már majdnem feláldoztam saphixom egyik küllõjét a célra.
De Vater fél óra keresgélés után talált egyet, RESPECT:D
Betettem, persze külsõ belsõ le...
Aztán ecntír és már jó is...
Még jó , hogy nem holnap:D
hazaért , henyélünk barátnõmmel az ágyban mikor Vater szól, hogy tudom -e , hogy nincs meg az egyik küllöm...
Mondom hát nem.
Hátsó kerékben fáradt el egy küllõ, 28cm es. Gondoltam marha jó ez így Nov. 1-én, holnapi túra elõtt. Már majdnem feláldoztam saphixom egyik küllõjét a célra.
De Vater fél óra keresgélés után talált egyet, RESPECT:D
Betettem, persze külsõ belsõ le...
Aztán ecntír és már jó is...
Még jó , hogy nem holnap:D
Írta 2008. november 01. - 14:18
értemMi csak kilátónak hívjuk azt a helyet.
Egyébként Nyár1házán, az elsõ nagyobb keresztezõdésben ahol Dános fele el lehet menni van egy mûködõ kék kút!
kössz az infót!
Írta 2008. november 01. - 11:01
Írta 2008. november 01. - 08:52
csipö rész meg a lágyék,tegnap este olyan rosszul lettem a fürdökádba azt hittem ott pusztulok meg,dokinak szolok hétfön küldjön el mindenhova,jobb lágyék meg is van dagadva elég szépen,szerintem sérv lessz,már fosok elöre a mütéttöl......ááááá nem akarom....
Írta 2008. október 31. - 21:48
Írta 2008. október 31. - 20:31
Írta 2008. október 31. - 17:15
Holnap, ha nem lesz esõ akkor kettõtöl indulok,
Monor írányába Majd Gomba, Káva, vissza Pilis
Csak felkészítés a Vasárnapi gruppetto-ra
Monor írányába Majd Gomba, Káva, vissza Pilis
Csak felkészítés a Vasárnapi gruppetto-ra
Írta 2008. október 31. - 08:33
Mi csak kilátónak hívjuk azt a helyet.
Egyébként Nyár1házán, az elsõ nagyobb keresztezõdésben ahol Dános fele el lehet menni van egy mûködõ kék kút!
Írta 2008. október 30. - 14:31
Dabas-Újhartyán-Újlengyel-Nyáregyháza-Pilis-Rózsahegy... vagy valamelyik, amelyiknek a tetején van egy nagy vastag torony, meg egy vékony tv/rádió torony. aztán ott 5 perc "hú... de szép!"-ezés, fénykép... aztán rögtön hívtak, hogy már induljak is haza, szóval én azon nyomban jöttem is... ugyanezen az útvonalon haza...
Nyáregyházánál már nem volt egy korty innivalóm sem. Újlengyelnél el kapott egy kisebb esõ. Újhartyántól Dabasig már a 32-11-es áttételt alig bírtam tekerni... most itthon vagyok, benyomtam két tál csokis gabonapelyhet 1liter tejjel... most már kicsit jobban érzem magam, mint a hazaérkezés pillanatában:D
JÓ VOLT!
Nyáregyházánál már nem volt egy korty innivalóm sem. Újlengyelnél el kapott egy kisebb esõ. Újhartyántól Dabasig már a 32-11-es áttételt alig bírtam tekerni... most itthon vagyok, benyomtam két tál csokis gabonapelyhet 1liter tejjel... most már kicsit jobban érzem magam, mint a hazaérkezés pillanatában:D
JÓ VOLT!
Írta 2008. október 30. - 11:35
Írta 2008. október 30. - 10:49
tõlem... úgy néz ki most megyek... már indulok is:D boccs, hogy nem szóltam elõre, de ez most egy ilyen hirtelen elhatározás;)
ha tetszik, akkor úgy is megyek hétvégenként(szerintem tuti, hogy tetszeni fog ott a környék)
ja... a Rózsahegyre kinézek szerintem, aztán ott fogok tekeregni, meg lehet, hogy a Szárazhegyen... aki akar, kinézhet... a képen látható ruhában, sisakban... nem fognak összetéveszteni;)
ha tetszik, akkor úgy is megyek hétvégenként(szerintem tuti, hogy tetszeni fog ott a környék)
ja... a Rózsahegyre kinézek szerintem, aztán ott fogok tekeregni, meg lehet, hogy a Szárazhegyen... aki akar, kinézhet... a képen látható ruhában, sisakban... nem fognak összetéveszteni;)
Írta 2008. október 29. - 11:57
Írta 2008. október 29. - 10:21
én is ezen a környéken lakok(Dabas=26km-re Pilistõl)... szóval ilyen Pilisrõl induló kisebb körökre jöhetnék én is... (13 éves, monti, 1.4-es slick gumival:D)
Na hát itt is összetalálkoztunk? kéne már egy közös tekerés:D
Írta 2008. október 28. - 15:16
Hát igen, reggel csak egy laza ügyintézõs tekerést csináltam, de visszafele Monorról szembe szél, majd lefagyiztam
Írta 2008. október 28. - 15:12
hát... így ebben a hidegben inkább én is aszfaltbetyárkodok, mert az erdõben hideg van:D de majd valamikor elnézek arra felé, ami lehet, hogy már csütörtökön megtörténik:D
edit: húú... megnéztem maps.google- ön, és rádöbbentem, hogy vannak dombok 30km-s körzetben:lick:
edit: húú... megnéztem maps.google- ön, és rádöbbentem, hogy vannak dombok 30km-s körzetben:lick: