mellesleg mennyire életszerû ha vki tényleg ilesmit akar akkor saját igazolvánnyal fog befizetni ?....idióták.
egy barátom villanyórát íratott át és tulajdoni lapot kellett vinni...az is mennyire életszerû, h másnak a számláját szeretnéd fizetni

mellesleg mennyire életszerû ha vki tényleg ilesmit akar akkor saját igazolvánnyal fog befizetni ?....idióták.
nem nem, a fényes ösvénynek....Mindenhol kell személyi (Úgy nem kértek tõled az OTP-ben, ahogy tõlem a CBA-ban amikor sört vettem), 2008-as törvény, asszem arra hivatkoznak, hogy a terrorizmus pénzellátását megfékezzék...Feltételezem a Hezbollah-nak akartál utalni
Thommey: Létezik ebbõl szettben kapható (bordás kerék hátra, elõre, és szíj)? Ja, igen, FIX változatban
OTP-ben simán nem kell semmi. De mondjuk KandH-ba kértek személyit.
Persze mondjuk az is vicces, hogy ha kiveszel pénzt a számládról, azért felszámítanak vmennyit (OTP-nél 2%, most megnéztem, de minimum 1k). Ha befizetsz pénzt egy számlára, akkor nem kerül semmibe (mármint a befizetett összegen kívül), de ha másik számláról utalsz, akkor megint felszámítanak költséget. Múltkor bementem a fiókba, hogy a saját számlámról átutaljak egy másik számlára zsét. Mondom a lángos képû gádzsinak, hogy mi a stájsz. Aszongya, oké, 100k-nál a kezelési költség mittomén 2.100 Ft. Mondom he? És ha zsebbõl fizetem be? Aszongya akkor nincs kezelési költség. Na, mondom a csajnak, akkor most felvennék a számlámról 100k-t a sarki ATM-bõl (havonta kétszer ingyenes a felvétel), és befizetném erre a másik számlára, itt kiskegyednél. Aszongya oké, máris intézem. Tök jó.
RAUH-Welt
B E G R I F F
NE ÍGY! NE ÍGY!
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
RAUH-Welt
B E G R I F F
nem tomOTP-ben simán nem kell semmi. De mondjuk KandH-ba kértek személyit.
Persze mondjuk az is vicces, hogy ha kiveszel pénzt a számládról, azért felszámítanak vmennyit (OTP-nél 2%, most megnéztem, de minimum 1k). Ha befizetsz pénzt egy számlára, akkor nem kerül semmibe (mármint a befizetett összegen kívül), de ha másik számláról utalsz, akkor megint felszámítanak költséget. Múltkor bementem a fiókba, hogy a saját számlámról átutaljak egy másik számlára zsét. Mondom a lángos képû gádzsinak, hogy mi a stájsz. Aszongya, oké, 100k-nál a kezelési költség mittomén 2.100 Ft. Mondom he? És ha zsebbõl fizetem be? Aszongya akkor nincs kezelési költség. Na, mondom a csajnak, akkor most felvennék a számlámról 100k-t a sarki ATM-bõl (havonta kétszer ingyenes a felvétel), és befizetném erre a másik számlára, itt kiskegyednél. Aszongya oké, máris intézem. Tök jó.
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
RAUH-Welt
B E G R I F F
holnap szakest én meg takony-kórban szenvedek.....suck