Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenőfal
Írta 2009. október 22. - 12:48

Lenne USA-ból 233 USD-os cuccom, ami 37-ért jönne EMS-el. Milyen költségeket várhatok még? Vám, áfa, stb?
Írta 2009. október 22. - 07:41

eléggé keveredtek a betûid tegnap este, várható volt, hogy bokszolni fognak a majmokhu getz
katzenjammer
böe

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2009. október 22. - 05:58

Írta 2009. október 22. - 00:31

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2009. október 22. - 00:00

Várom érdeklõdéssel a fejleményeket.

Írta 2009. október 21. - 19:15

Bank dolog itt:
Postabank online banking, minden ingyenes, nincs számlakezelési kötség.
Lakáshitel természetesen online baknál, átutalták a pénzt a lakásrra a folyószámlára, az nélkül, hogy láttak, vagy beszeltek volna velem. Annak ellenére, hogy balkán arc.
Írta 2009. október 21. - 18:58

RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. október 21. - 18:55

s majdan eljõ a szép idõ mikor a szeméterõmûnél a jányok elõveszik a retikülbõl a mobil kártyaleolvasót3 csirke 2 liter tejre meg egy kiló sajtra elég rossz biznic
bankkártyát mindenkinek
nem kell vaskos pénztárcával járkálnom, a boltban centeket keresgélnem, csak lehúzom az összeget, és már megyek is
fõleg most, h a forint erõsödik... hát nagyon örülök, h van

Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2009. október 21. - 18:42

bankkártyát mindenkinek
nem kell vaskos pénztárcával járkálnom, a boltban centeket keresgélnem, csak lehúzom az összeget, és már megyek is
fõleg most, h a forint erõsödik... hát nagyon örülök, h van

Írta 2009. október 21. - 18:30

Tiszta jó lenne neten utalni, mert azért veszek egy-két dolgot neten, meg vannak már elég szép számmal olyanok, akik csak elõreutalásos fizetést fogadnak el. Persze Anya: "neem... szó sem lehet róla... majd leszívják a pénzt"
Mondjatok észérveket, amivel meg tudom gyõzni légyszi!
ez aranyos... leszivjak a penzt. mert az meg ugy megy.
ennyi erovel a boltban se fizessen kartyaval, mert ki tudja hogy a kartyaolvaso nem-e megjegyzi maganak a szamlaszamot meg a pinkodot. aztan jol leszivja a nagyanyam brutto 37ezer forintjat. meg az alairasat is beszkenneli gyorsan ha mar ott tart.
de keszpenzzel se fizessen, mert ugye azt meg hamisitjak ejjelnappal. szal ajanlanam szamara a barter megoldast, lemegy a kozertbe es elcserel 3 levagott megkopasztott csirket 2 liter tejre meg egy kilo sajtra. vagy nemtom hogy valtjak mostanaban a tejtermeket.
es udvozletunket kuldjuk neki a 21ik szazadbol.
[nem szamolom, de az elmult 4 evben cirka 1000 tranzakciot folytattam le neten. kartyaval. biztonsagosan]
amugy verified by visa vagy mastercard secure, vagy google checkout, vagy paypal.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. október 21. - 18:28

mondd meg Neki, hogy a konás anyukája is így csinálja, pedig Õ sem egy mai bútordarab.Tiszta jó lenne neten utalni, mert azért veszek egy-két dolgot neten, meg vannak már elég szép számmal olyanok, akik csak elõreutalásos fizetést fogadnak el. Persze Anya: "neem... szó sem lehet róla... majd leszívják a pénzt"
Egyébként neten utalás esetén percek alatt ott van a pénz? (ugye ez a hátránya a sima utalásnak...)
netes utalásnál, ha bankon belül küldöd, akkor egybõl, amúgy bankfüggõ. otp szarakodik vele egy darabig még.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2009. október 21. - 18:02

S a bankok állítják elõ a pénz nagyrészét, még véletlenül sem a pénzverõ.
Aztán vannak olyanok is, akik összeségében több pénzt hiteleznek, mint ami a papírjukon van, bízva abba, hogy kamatostúl visszakapják.... Azt lesz válság

Gates:
Onnan nekem egy 20-as hátsó fogaskerék kéne, a 22-es kicsit pörgõs
Írta 2009. október 21. - 17:57

másik bank másnap (ez alól otp szokik kivétel lenni, õk szeretnek rajta csücsülni 1-2 napot) (persze ez belföldre értendõ)
na ja , bb internatbankom nekem is van mind a 4 számlámat tudom rajta kezelni csak mivel egyiken sincs egy kanyi se, néha be is kell fizetnem

Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2009. október 21. - 17:52

Írta 2009. október 21. - 17:50

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2009. október 21. - 17:40

ezért kell neten utalni :-)
ott nem kérnek papírt és éjjel nappal el lehet intézni:)
Tiszta jó lenne neten utalni, mert azért veszek egy-két dolgot neten, meg vannak már elég szép számmal olyanok, akik csak elõreutalásos fizetést fogadnak el. Persze Anya: "neem... szó sem lehet róla... majd leszívják a pénzt"

Egyébként neten utalás esetén percek alatt ott van a pénz? (ugye ez a hátránya a sima utalásnak...)
Írta 2009. október 21. - 17:37

RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. október 21. - 17:22

ezért kell neten utalni :-)Mindenhol kell személyi (Úgy nem kértek tõled az OTP-ben, ahogy tõlem a CBA-ban amikor sört vettem), 2008-as törvény, asszem arra hivatkoznak, hogy a terrorizmus pénzellátását megfékezzék...Feltételezem a Hezbollah-nak akartál utalni
ott nem kérnek papírt és éjjel nappal el lehet intézni:)

Írta 2009. október 21. - 17:15

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2009. október 21. - 17:08

s mennyire életszerû az m6-os vonalára alagutat falazni, s viaduktot ásni?