Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Külföldrõl rendelõkhöz kérdés:
Lenne USA-ból 233 USD-os cuccom, ami 37-ért jönne EMS-el. Milyen költségeket várhatok még? Vám, áfa, stb?

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

hu getz
katzenjammer
böe

eléggé keveredtek a betûid tegnap este, várható volt, hogy bokszolni fognak a majmok :D

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
hu getz
katzenjammer
böe

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
mehetek énis? most sajnos nagyon ráérek.....

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.353 hozzászólás
Maggi Trifo: Van e valami konkrétum a bringázással vagy valami összeröffenéssel kapcsolatban?
Várom érdeklõdéssel a fejleményeket. :)

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
@thommey, látom van német kontant is. Megpróbálhatom tel., ha tudom mi is kellene.

Bank dolog itt:
Postabank online banking, minden ingyenes, nincs számlakezelési kötség.
Lakáshitel természetesen online baknál, átutalták a pénzt a lakásrra a folyószámlára, az nélkül, hogy láttak, vagy beszeltek volna velem. Annak ellenére, hogy balkán arc.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ja en haza se szoktam fontot vinni keszpenzben hogy majd otthon atvaltom, csak az itteni bankos kartyamat. otp automata ad rola forintot, sparban, tescoban coraban fizettem mar vele gond nelkul.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

3 csirke 2 liter tejre meg egy kiló sajtra elég rossz biznic

bankkártyát mindenkinek
nem kell vaskos pénztárcával járkálnom, a boltban centeket keresgélnem, csak lehúzom az összeget, és már megyek is
fõleg most, h a forint erõsödik... hát nagyon örülök, h van :D

s majdan eljõ a szép idõ mikor a szeméterõmûnél a jányok elõveszik a retikülbõl a mobil kártyaleolvasót :) (persze a kivonaton majd szerepelhet fogászati kezelés, wellnes félóra, vagy csak szimpla egészségügyi szolgáltatás a szégyenlõsebb kuncsaftok kedvéért ) :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
3 csirke 2 liter tejre meg egy kiló sajtra elég rossz biznic

bankkártyát mindenkinek
nem kell vaskos pénztárcával járkálnom, a boltban centeket keresgélnem, csak lehúzom az összeget, és már megyek is
fõleg most, h a forint erõsödik... hát nagyon örülök, h van :D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Tiszta jó lenne neten utalni, mert azért veszek egy-két dolgot neten, meg vannak már elég szép számmal olyanok, akik csak elõreutalásos fizetést fogadnak el. Persze Anya: "neem... szó sem lehet róla... majd leszívják a pénzt"
Mondjatok észérveket, amivel meg tudom gyõzni légyszi! :)

ez aranyos... leszivjak a penzt. mert az meg ugy megy.

ennyi erovel a boltban se fizessen kartyaval, mert ki tudja hogy a kartyaolvaso nem-e megjegyzi maganak a szamlaszamot meg a pinkodot. aztan jol leszivja a nagyanyam brutto 37ezer forintjat. meg az alairasat is beszkenneli gyorsan ha mar ott tart.

de keszpenzzel se fizessen, mert ugye azt meg hamisitjak ejjelnappal. szal ajanlanam szamara a barter megoldast, lemegy a kozertbe es elcserel 3 levagott megkopasztott csirket 2 liter tejre meg egy kilo sajtra. vagy nemtom hogy valtjak mostanaban a tejtermeket.

es udvozletunket kuldjuk neki a 21ik szazadbol.

[nem szamolom, de az elmult 4 evben cirka 1000 tranzakciot folytattam le neten. kartyaval. biztonsagosan]

amugy verified by visa vagy mastercard secure, vagy google checkout, vagy paypal.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Tiszta jó lenne neten utalni, mert azért veszek egy-két dolgot neten, meg vannak már elég szép számmal olyanok, akik csak elõreutalásos fizetést fogadnak el. Persze Anya: "neem... szó sem lehet róla... majd leszívják a pénzt"

Egyébként neten utalás esetén percek alatt ott van a pénz? (ugye ez a hátránya a sima utalásnak...)

mondd meg Neki, hogy a konás anyukája is így csinálja, pedig Õ sem egy mai bútordarab.

netes utalásnál, ha bankon belül küldöd, akkor egybõl, amúgy bankfüggõ. otp szarakodik vele egy darabig még.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Nem, a "pénz" elötte is ott volt. De mivel a bankok nem igazán rendelkeznek valódi kézzel fogható bankókkal, csak egy "fecnivel", amin rajta van, hogy 39867412 millió pénze van, ezért a Te bankod fecnijére kevesebb lesz írva, a másik bankjának a cédulájára, meg több. Valódi pénzmozgás nincs.
S a bankok állítják elõ a pénz nagyrészét, még véletlenül sem a pénzverõ.
Aztán vannak olyanok is, akik összeségében több pénzt hiteleznek, mint ami a papírjukon van, bízva abba, hogy kamatostúl visszakapják.... Azt lesz válság :)

Gates:
Onnan nekem egy 20-as hátsó fogaskerék kéne, a 22-es kicsit pörgõs
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás
bankon belúl még aznap megkapja ha (asszen du 3 ig utalsz).
másik bank másnap (ez alól otp szokik kivétel lenni, õk szeretnek rajta csücsülni 1-2 napot) (persze ez belföldre értendõ)

na ja , bb internatbankom nekem is van mind a 4 számlámat tudom rajta kezelni csak mivel egyiken sincs egy kanyi se, néha be is kell fizetnem :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
jaja ott is pár nap átfutási idõ van.
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Negatív. Bankközi Klíring Rendszeren keresztül mennek szentem a netes utalások is, aminek itt a folyamata: http://www.giro.hu/f...gyedi_tranz.pdf

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás

ezért kell neten utalni :-)
ott nem kérnek papírt és éjjel nappal el lehet intézni:)

Egyébként neten utalás esetén percek alatt ott van a pénz? (ugye ez a hátránya a sima utalásnak...)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
no jah, amugy en is onlajn bankolok, mert ez nem csukik be :D csak neha kess-t kell befizetni [sajna nem tul gyakran :D] es akkor be kell menni a fizikai bankba. brrr.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás

Mindenhol kell személyi (Úgy nem kértek tõled az OTP-ben, ahogy tõlem a CBA-ban amikor sört vettem), 2008-as törvény, asszem arra hivatkoznak, hogy a terrorizmus pénzellátását megfékezzék...Feltételezem a Hezbollah-nak akartál utalni :D

ezért kell neten utalni :-)
ott nem kérnek papírt és éjjel nappal el lehet intézni:)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Hopsz, tényleg! Múltkor kicsit késve fizettem be a mobilszámlát, és akkor ien Voda boltba kell menni csengetni. Ott is kértek személyit. Nem értem, miért szeretné valami sötétben bujkáló gazember illegalitásba vonulva befizetni a számlám, de a szabály az szabály. :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
.... ejh megint meg kell tennem

s mennyire életszerû az m6-os vonalára alagutat falazni, s viaduktot ásni?