Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

Én is voltam seregben, bár nem ien elitkommandósként, mint Z apó, hanem mint sima matróz, ellenben pont ugyanolyan hajasbaba vagyok, szívdöglesztõ latin tincsekkel, mint elõtte. :) (Azért mondjuk zOrgról megnéznék egy hajráfos-copfos képet...

Egyrészt akkortájt hogy úgy mondjam "nem készültem megöregedni", ennek megfelelõen semmiféle fotón nem voltam hajlandó megjelenni.
Kivételt képezett az akkori I.O.S. névre keresztelt "zenei" triónk "promóciós fotói" - ám ezek máig a frigyláda melletti konténer rabjai...

Ha épp nem volt becsomózva a hajam, akkor kiköpött Andrew Eldritch voltam, még a hatalmas napszemüveg is stimmelt - pedig nem voltam Sisters Of Mercy rajongó, csak úgy alakult:

Feltöltött kép
"In idem flumen bis non descendimus"

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
http://forum.bikemag...ber.php?u=10984

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás
Srácok, van köztetek valaki, aki Romániából fórumozik? (Pl: ott lakik, ott dolgozik stb.)
Ha van, akkor kérem, hogy privizzen rám, szeretnék tõle kérdezni egy-két dolgot..
Köszönöm!

[highlight] The bike way of life [/highlight]

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Én is voltam seregben, bár nem ien elitkommandósként, mint Z apó, hanem mint sima matróz, ellenben pont ugyanolyan hajasbaba vagyok, szívdöglesztõ latin tincsekkel, mint elõtte. :) (Azért mondjuk zOrgról megnéznék egy hajráfos-copfos képet... :D)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Akkor elmondanám, hogy nekem konkrétan a katonaság elõtt copfban lógott a hajam hátul-fönt.
Aztán egy év katonaság után meg hirtelen triplamagas homlokom lett és konkrétan kirohadt bakancsmagasságig a szõr - amire máig sokan azt hiszik, hogy "szezonban" beretválom a lábam, mer' bicajosok szokták... (Én soha.)
Század írnok voltam, napi 2-3 alkalommal kellett a "pizsamás" fejesek között mozognom, makulátlan felszerelésben (gyatyabetûr + sapka).

Akkor elnézést.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

Én úgy tudom, hogy a kopaszodást a férfihormon okozza, nem a hideg, meg a katonaság.

Akkor elmondanám, hogy nekem konkrétan a katonaság elõtt copfban lógott a hajam hátul-fönt.
Aztán egy év katonaság után meg hirtelen triplamagas homlokom lett és konkrétan kirohadt bakancsmagasságig a szõr - amire máig sokan azt hiszik, hogy "szezonban" beretválom a lábam, mer' bicajosok szokták... (Én soha.)
Század írnok voltam, napi 2-3 alkalommal kellett a "pizsamás" fejesek között mozognom, makulátlan felszerelésben (gyatyabetûr + sapka).

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Aki idetéved, és TripleB rögvest elirányítja. :)

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Olvasd el az összes hozzászólását és megkapod a választ (lány).

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Minek tükörkopaszra borotválódni? A 2mm-es hajnyírós hossz nem jó? Úgyis borostás lesz pár nap alatt...

--Trifo

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Én is úgy szoktam,a legegyszerûbb:D,meg 2 tükör kérdése és hátulr ais lehet babapopsi minõségû bõrt kreálni,de kicsit összetettebb a problémám,és azzal nem akartam teleszórni a topikot,azért kérdeztem h van e tapasztalt ember itt.
De én nem voltam se katona,hogy a sapka kikoptassa a fejemrõl a szõrt,és még nem fáztak szét a hajhagymáim hogy kihulljanak maguktól:D
Korom elõrehaladtával,fordítottan arányos módon nõ a hajam,már nem is tudnám hosszú hajjal elképzelni az életem,szárítani,mosni,fésülni,igazgatni..stb.
Nekem nyûg.

Én úgy tudom, hogy a kopaszodást a férfihormon okozza, nem a hideg, meg a katonaság.

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás

http://forum.bikemag...read.php?t=2158

köszi!

Whist

Whist

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 hozzászólás

én már azt se értem, hogy minek kell borotválásról privátban tapasztalatot kérni. :D
beállsz a tükör elé és letolod magadnak, hátul meg érzésre. (tapasztalat)

Én is úgy szoktam,a legegyszerûbb:D,meg 2 tükör kérdése és hátulr ais lehet babapopsi minõségû bõrt kreálni,de kicsit összetettebb a problémám,és azzal nem akartam teleszórni a topikot,azért kérdeztem h van e tapasztalt ember itt.
De én nem voltam se katona,hogy a sapka kikoptassa a fejemrõl a szõrt,és még nem fáztak szét a hajhagymáim hogy kihulljanak maguktól:D
Korom elõrehaladtával,fordítottan arányos módon nõ a hajam,már nem is tudnám hosszú hajjal elképzelni az életem,szárítani,mosni,fésülni,igazgatni..stb.
Nekem nyûg.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

Teniszben ha megszakítanak egy mérkõzést, akkor onnan folytatják, vagy hogy van ez?
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

Folytatják.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Vannak itt lányok? :D

http://forum.bikemag...read.php?t=2158

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Nem nagyon, de most hogy itt a fönti kép, majd lesznek. :D

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás
Vannak itt lányok? :D

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Teniszben ha megszakítanak egy mérkõzést, akkor onnan folytatják, vagy hogy van ez?
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Biztos vagy ebben? :D

Feltöltött kép

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
én meg amióta kórházba kerültem, azóta nem borotválkoztam - egész macsós. már csak mellszõrzet kéne, mint a hásszülhófnak.:D

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

Lor ellen az ezüst pisztolygolyó hatásos ezek szerint. :)

vagy a gyanta....