jjja, aztán meg hívd ezt a számot:
drága a német - magyar fuvar :rofl:
RAUH-Welt
B E G R I F F
középbe bukni para, bármilyeknek legyenek a körülmények....ha meg a tanár "nagyon nagy fiyelemt szentel" valakire annak is biztos jó oka van...
És 300ezret bringára? Persze tudom, nem kötelezõ ilyen bringa. De ez a szenvedélyem. Lehet hogy káros, lehet hogy nem, de jelenleg ez teszi ki az életem nagy részét. Most így 5km futka után tisztább fejjel aztmondom hogy akkor most inkább matektanárba fogom fektetni a pénzem, hátha megint nekem lesz igazam, nem én vagyok a hülye hanem a tanár. Angolból már bebizonyosodott, iskolaváltás után megszerettem az angolt és színötös vagyok, épp most rakta ide az orrom alá anyum a nyelvvizsgapapírt. Meg aztán idén érettségizek belõle. Közben meg kéne tanulni spanyolul is...
Cikibb bukni matekból, mint kérni 3000 ft-ot valamire, aztán lehet én vagyok a hülye.
Na ne mondjátok h le lettem lányozva:D...
Nekem több ismerõsöm egybehangzó állítása,hogy a katonaságnál kezdett ritkulni a hajuk.
A haj hullás 80%-ban örökletes én úgy olvastam,de tényleg létezik olyan,hogy megfázik a fejbõröd,meglazulnak emiatt a hajhagymák és drasztikus hajhullás következik.
Eddig is borotváltam,(csak most számomra eddig nem tapasztalt dolog ütötte fel a fejét)jobb mint a géppel bohóckodni,az körülményesebb,mert röbid hajnál nem lehet látni csak nehezen,hogy hol hagyja ki,vagy fut át a szálakon.Borotválásnál ott biztos hogy észrevehetõ,ha valahol kimarad:)
Nem okoskodnék, de szerintem ebben az életkorban nem a seftelésnek kellene lennie az elsõszámú tevékenységednek. Sok idõt, energiát spórolhatnál.