Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37912 hozzászólás a témában

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

köszi!

több tíz éve allergiás vagyok, Zyrtecet szedtem, arra már immunis vagyok sajnos. Most próbálok valami vénynélkülit, de hosszútávon valami biztos kéne.

Zyrtec, atyaég de rég hallottam a nevét :) Az se mai gyógyszer. Régebben én is szedtem, meg még elõtte Tinset-et is. Sajnos nagyon tudtak álmosítani. Ahogy látom eléggé sorstársak lehetünk, mert nekem is mindenre piros volt a teszt. Nekem a legutóbb a Claritine-t szokta meg a szervezetem, így javasolta az orvos az Allegrát. Elvileg más a hatóanyag. Most nem voltak olyan húzós allergiás tüneteim, így kihagytam a nyári injekciót és Allegrát szedek most. Tényleg elég jó, de lehet másnál másképp reagál a szervezete. Egy próbát megérhet ;)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás

Azt hiszem, hogy a legtöbbet itt tudsz meg róla: DIPROPHOS injekció / Systemás hormonkészítmények, a nemi hormonok és insulin kivételével / Gyógyszerek / Keresõk Alapvetõen egy hormonkészítmény, de megijedni azért nem kell tõle, nem egy Sustanon, vagy Deca-durabolil ;) Én tavasszal, nyár elején és nyár végén kapok 1-1 szurit és így gyógyszer nélkül át tudom vészelni az év nagy részét. Viszont tablettában kapható vény nélkül Claritine, meg az Allegra is. Ezek viszonylag jó allergia elleni készítmények (régebben a Claritine csak receptre volt kapható). De a legjobb az lenne, ha egy allergológus szakorvos vizsgálna meg (ha még nem tette meg), õ egy teszt után többet tud mondani, hogy mire vagy allergiás és mit kellene szedned.

köszi!

több tíz éve allergiás vagyok, Zyrtecet szedtem, arra már immunis vagyok sajnos. Jártam minden évben vizsgálatra, kb az volt az eredmény, hogy mindenre allergiás vagyok :) Most próbálok valami vénynélkülit, de hosszútávon valami biztos kéne. Angliában nem zavarja az embert, de itthon sétálni is nehéz, mert egyfolytában tüsszögök, fáj a homlokom stb.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

mi ez a szuri? segít az allergián? nagyon sürgõsen kellene nekem valami megoldás, mert mióta Mo-on vagyok majd meghalok, de tényleg.

a 69 meg egy szép szám.

Azt hiszem, hogy a legtöbbet itt tudsz meg róla: DIPROPHOS injekció / Systemás hormonkészítmények, a nemi hormonok és insulin kivételével / Gyógyszerek / Keresõk Alapvetõen egy hormonkészítmény, de megijedni azért nem kell tõle, nem egy Sustanon, vagy Deca-durabolil ;) Én tavasszal, nyár elején és nyár végén kapok 1-1 szurit és így gyógyszer nélkül át tudom vészelni az év nagy részét. Viszont tablettában kapható vény nélkül Claritine, meg az Allegra is. Ezek viszonylag jó allergia elleni készítmények (régebben a Claritine csak receptre volt kapható). De a legjobb az lenne, ha egy allergológus szakorvos vizsgálna meg (ha még nem tette meg), õ egy teszt után többet tud mondani, hogy mire vagy allergiás és mit kellene szedned.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Ma meglepõ dologgal találkoztam az egyik hipermarketben. A pénztárnál az elõttem álló, bort vevõ sráctól elkérte a pénztáros (kb 20éves lány) a személyijét és mivel még nem töltötte be a 18at ezért nem vehette meg. A végén még fejlõdünk ezen a téren.

Lehet, hogy még benned is van vagy 6-8 féle tiltott anyag, csak te nem tudsz róla.:P

Bennem biztos, mivel asztmás vagyok , de mind határérték alatt van (bele is halnék, ha annyit kéne szívnom ezekbõl a cuccokból). Aki tényleg elöl van (nem úgy mint én) az mind figyel ezekre az általad említett dolgokra.

A sebesség mindent megold.

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás

Én teljesen legálisan "kokszolok" :) Nyáron kapok 2-3 Diprophos injekciót az allergiám/asztmám miatt. Természetesen orvos írja ki és orvos adja be kontrollált mennyiségben. A dolog pikantériája, hogy ennek ellenére én vagyok a leglassabb a baráti körbõl :D

mi ez a szuri? segít az allergián? nagyon sürgõsen kellene nekem valami megoldás, mert mióta Mo-on vagyok majd meghalok, de tényleg.

a 69 meg egy szép szám.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Én teljesen legálisan "kokszolok" :) Nyáron kapok 2-3 Diprophos injekciót az allergiám/asztmám miatt. Természetesen orvos írja ki és orvos adja be kontrollált mennyiségben. A dolog pikantériája, hogy ennek ellenére én vagyok a leglassabb a baráti körbõl :D

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Sajnálom, hogy így gondolod.

Lehet, hogy még benned is van vagy 6-8 féle tiltott anyag, csak te nem tudsz róla.:P
Ennivalóval, innivalóval, egyszerû gyógyszerekkel, allergia elleni szerekkel, táplálék kiegészítõkkel, bármivel be lehet vinni tiltott anyagot annak, aki nem bújja mániákusan a tiltott anyagok és az azokat tartalmazó listát.
De hogy tudatosan, kimondottan a jobb eredmény elérése miatt, az én sem hiszem. Nemigen éri meg anyagilag.
Ha pedig mégis, egészségére, engem, a hobbistát nem zavar.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Jani, én még azt se hiszem el, hogy Te elhiszed azt amit leírtál! ;)

Sajnálom, hogy így gondolod.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Szombat 85 km 2/3 Fertõ kör, cél Breiterbrunn camping. A havi jótéteményem is megvolt, összesen 8 embert szedtem össze, mivel mindenkit elindítottak Sopronból, de 1-2 ember kivételével csak annyit tudtak, hogy kövesd a B10-es kerékpárutat (ennyi infóval nem nehéz eltévedni). Kerültem már párszor Fertõt, így vittem õket, bár nem volt egyszerû szitu, 3 óra helyett 5 és fél óra lett a menet. Ott strand, éjjel buli, másfél óra alvás. Vasárnap 48 km vissza Sopronba, a Fertõ kör maradék 1/3-a. Mindezt 25-30 fokban tûzõ napon. Jó móka volt. Amúgy BikeLineFest néven futott a rendezvény :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

De az élvonalban doppingolnak szinte minden sportágban. És ez alól az MTB sem kivétel, még itthon sem. Lehet van olyan aki az elveit az eredmények elérése elé tudja helyezni, de szerintem sokan elcsábulnak. És azt szerintem Te sem hiszed, hogy az élmezõnybõl mindenki tisztán megy.

ha van esze valakinek, akkor nem doppingol, mert tudja, hogy sz*rt sem ér el vele itthon ;)
kint meg elkapják :D

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
Jani, én még azt se hiszem el, hogy Te elhiszed azt amit leírtál! ;)

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Buki: Kerkprzlet * Merida, Kona, Giant kerkpr akci * Trekking kerkprok * Shimano, Rock Shox

Nem mai riport, de említi is Grósz Úr.

Jani: Lehet pont õ a kivétel, nem tudhatom. De az élvonalban doppingolnak szinte minden sportágban. És ez alól az MTB sem kivétel, még itthon sem. Lehet van olyan aki az elveit az eredmények elérése elé tudja helyezni, de szerintem sokan elcsábulnak. És azt szerintem Te sem hiszed, hogy az élmezõnybõl mindenki tisztán megy.

Elhiheted, jelenleg tisztán megy mindenki az élmezõnybõl itthon. Ezt nem lehet más sporthoz hasonlítani, a hazai "profik" a legjobb esetben is minimálbért keresnek, ez nem olyan, hogy elcsábul, ha akarná sem lenne rá kerete. Tudok arról, hogy volt aki(k) doppingolt, de most õ is tiszta.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Buki: Kerkprzlet * Merida, Kona, Giant kerkpr akci * Trekking kerkprok * Shimano, Rock Shox

Nem mai riport, de említi is Grósz Úr.

Jani: Lehet pont õ a kivétel, nem tudhatom. De az élvonalban doppingolnak szinte minden sportágban. És ez alól az MTB sem kivétel, még itthon sem. Lehet van olyan aki az elveit az eredmények elérése elé tudja helyezni, de szerintem sokan elcsábulnak. És azt szerintem Te sem hiszed, hogy az élmezõnybõl mindenki tisztán megy.

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás
Maggi: Melts Andris sztorija alatt mit ertesz? Hol talalom meg? Szivesen elolvasnam azt is.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Én is olvastam, sajnálatos. Meg mellé érdemes Melts sztoriját is elolvasni. De azt kétlem, hogy õk sem teljesítményfokoztak soha. De a többirõl nekem is hasonló véleményem van.

Ezt honnan veszed?

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Én is olvastam, sajnálatos. Meg mellé érdemes Melts sztoriját is elolvasni. De azt kétlem, hogy õk sem teljesítményfokoztak soha. De a többirõl nekem is hasonló véleményem van.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Bringa - Mountain bike: Grósz Béla: Levettem a rajtszámot (2011. augusztus 21.)
Nagyon érdekes cikk szerintem.

Szerintem is. Érdemes elolvasni.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Bringa - Mountain bike: Grósz Béla: Levettem a rajtszámot (2011. augusztus 21.)
Nagyon érdekes cikk szerintem.

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
csak én lehetek annyira idióta, h bevállalok intézetis gyerekekrõl szóló fusi melót és a nyár legmelegebb vasárnapján kell vágnom bennt a szobában...

gazdag egyedülálló sznob öreg nõkrõl szeretnék filmezni, és esõben rohadni a monitor elõtt...gyász...
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Maga meg merre is járt egész napra? Kár, hogy pont nem tudtam menni.
--Trifo

Sz.póágon vagyok idén, de nagyon... Nem jutottam el itthonról (ismét). Lassan feladom a hirdetést, hogy eladó az nrs... meg a tandem...