Volt egy jó éjszakád?
Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenőfal
Írta 2011. augusztus 22. - 19:46

Írta 2011. augusztus 22. - 19:41

a 69 meg egy szép szám.
Volt egy jó éjszakád?

Írta 2011. augusztus 22. - 19:28

Ma meglepõ dologgal találkoztam az egyik hipermarketben. A pénztárnál az elõttem álló, bort vevõ sráctól elkérte a pénztáros (kb 20éves lány) a személyijét és mivel még nem töltötte be a 18at ezért nem vehette meg. A végén még fejlõdünk ezen a téren.
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2011. augusztus 22. - 19:26

köszi!
több tíz éve allergiás vagyok, Zyrtecet szedtem, arra már immunis vagyok sajnos. Most próbálok valami vénynélkülit, de hosszútávon valami biztos kéne.
Zyrtec, atyaég de rég hallottam a nevét

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2011. augusztus 22. - 19:21

Azt hiszem, hogy a legtöbbet itt tudsz meg róla: DIPROPHOS injekció / Systemás hormonkészítmények, a nemi hormonok és insulin kivételével / Gyógyszerek / Keresõk Alapvetõen egy hormonkészítmény, de megijedni azért nem kell tõle, nem egy Sustanon, vagy Deca-durabolil
Én tavasszal, nyár elején és nyár végén kapok 1-1 szurit és így gyógyszer nélkül át tudom vészelni az év nagy részét. Viszont tablettában kapható vény nélkül Claritine, meg az Allegra is. Ezek viszonylag jó allergia elleni készítmények (régebben a Claritine csak receptre volt kapható). De a legjobb az lenne, ha egy allergológus szakorvos vizsgálna meg (ha még nem tette meg), õ egy teszt után többet tud mondani, hogy mire vagy allergiás és mit kellene szedned.
köszi!
több tíz éve allergiás vagyok, Zyrtecet szedtem, arra már immunis vagyok sajnos. Jártam minden évben vizsgálatra, kb az volt az eredmény, hogy mindenre allergiás vagyok

Írta 2011. augusztus 22. - 19:18

mi ez a szuri? segít az allergián? nagyon sürgõsen kellene nekem valami megoldás, mert mióta Mo-on vagyok majd meghalok, de tényleg.
a 69 meg egy szép szám.
Azt hiszem, hogy a legtöbbet itt tudsz meg róla: DIPROPHOS injekció / Systemás hormonkészítmények, a nemi hormonok és insulin kivételével / Gyógyszerek / Keresõk Alapvetõen egy hormonkészítmény, de megijedni azért nem kell tõle, nem egy Sustanon, vagy Deca-durabolil

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2011. augusztus 22. - 19:09

Bennem biztos, mivel asztmás vagyok , de mind határérték alatt van (bele is halnék, ha annyit kéne szívnom ezekbõl a cuccokból). Aki tényleg elöl van (nem úgy mint én) az mind figyel ezekre az általad említett dolgokra.Lehet, hogy még benned is van vagy 6-8 féle tiltott anyag, csak te nem tudsz róla.
![]()
A sebesség mindent megold.
Írta 2011. augusztus 22. - 19:09

Én teljesen legálisan "kokszolok"
Nyáron kapok 2-3 Diprophos injekciót az allergiám/asztmám miatt. Természetesen orvos írja ki és orvos adja be kontrollált mennyiségben. A dolog pikantériája, hogy ennek ellenére én vagyok a leglassabb a baráti körbõl
mi ez a szuri? segít az allergián? nagyon sürgõsen kellene nekem valami megoldás, mert mióta Mo-on vagyok majd meghalok, de tényleg.
a 69 meg egy szép szám.
Írta 2011. augusztus 22. - 18:57

Írta 2011. augusztus 22. - 14:15

Sajnálom, hogy így gondolod.
Lehet, hogy még benned is van vagy 6-8 féle tiltott anyag, csak te nem tudsz róla.

Ennivalóval, innivalóval, egyszerû gyógyszerekkel, allergia elleni szerekkel, táplálék kiegészítõkkel, bármivel be lehet vinni tiltott anyagot annak, aki nem bújja mániákusan a tiltott anyagok és az azokat tartalmazó listát.
De hogy tudatosan, kimondottan a jobb eredmény elérése miatt, az én sem hiszem. Nemigen éri meg anyagilag.
Ha pedig mégis, egészségére, engem, a hobbistát nem zavar.
Írta 2011. augusztus 22. - 11:24

Jani, én még azt se hiszem el, hogy Te elhiszed azt amit leírtál!
Sajnálom, hogy így gondolod.
Írta 2011. augusztus 22. - 10:44

Írta 2011. augusztus 22. - 09:08

ha van esze valakinek, akkor nem doppingol, mert tudja, hogy sz*rt sem ér el vele itthonDe az élvonalban doppingolnak szinte minden sportágban. És ez alól az MTB sem kivétel, még itthon sem. Lehet van olyan aki az elveit az eredmények elérése elé tudja helyezni, de szerintem sokan elcsábulnak. És azt szerintem Te sem hiszed, hogy az élmezõnybõl mindenki tisztán megy.

kint meg elkapják

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2011. augusztus 22. - 08:57

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Írta 2011. augusztus 22. - 00:48

Elhiheted, jelenleg tisztán megy mindenki az élmezõnybõl itthon. Ezt nem lehet más sporthoz hasonlítani, a hazai "profik" a legjobb esetben is minimálbért keresnek, ez nem olyan, hogy elcsábul, ha akarná sem lenne rá kerete. Tudok arról, hogy volt aki(k) doppingolt, de most õ is tiszta.Buki: Kerkprzlet * Merida, Kona, Giant kerkpr akci * Trekking kerkprok * Shimano, Rock Shox
Nem mai riport, de említi is Grósz Úr.
Jani: Lehet pont õ a kivétel, nem tudhatom. De az élvonalban doppingolnak szinte minden sportágban. És ez alól az MTB sem kivétel, még itthon sem. Lehet van olyan aki az elveit az eredmények elérése elé tudja helyezni, de szerintem sokan elcsábulnak. És azt szerintem Te sem hiszed, hogy az élmezõnybõl mindenki tisztán megy.
Írta 2011. augusztus 22. - 00:06

Nem mai riport, de említi is Grósz Úr.
Jani: Lehet pont õ a kivétel, nem tudhatom. De az élvonalban doppingolnak szinte minden sportágban. És ez alól az MTB sem kivétel, még itthon sem. Lehet van olyan aki az elveit az eredmények elérése elé tudja helyezni, de szerintem sokan elcsábulnak. És azt szerintem Te sem hiszed, hogy az élmezõnybõl mindenki tisztán megy.
Írta 2011. augusztus 21. - 22:48

Írta 2011. augusztus 21. - 22:35

Én is olvastam, sajnálatos. Meg mellé érdemes Melts sztoriját is elolvasni. De azt kétlem, hogy õk sem teljesítményfokoztak soha. De a többirõl nekem is hasonló véleményem van.
Ezt honnan veszed?
Írta 2011. augusztus 21. - 22:32

Írta 2011. augusztus 21. - 22:10

Bringa - Mountain bike: Grósz Béla: Levettem a rajtszámot (2011. augusztus 21.)
Nagyon érdekes cikk szerintem.
Szerintem is. Érdemes elolvasni.