Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Ha ma láttad, az övé lehetett :)

Megatron: ahhoz nem ittam eleget :) (sõt, semmit)

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
teganp éjjel nem láttatok "ufókat" az égen Bp felet?!?
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás
Én is kint voltam, hatalmas élmény volt! A sprinten. az alleycat-en, a main race-en, és a goldsprinten indultam. Mind rohadt jó volt, de számomra a legjobb mégis a Goldsprint volt a legjobb. Sikerült kvalifikálnom magam a legjobb 16-ba, Ábri mellett én voltam az egyetlen magyar. Utána bejutottam a legjobb 8-ba, egy nagyon necces futammal. Végig a nagy brintanniai srác vezetett, de nyomtam ahogy bírtam, majd a végén felnéztem a kijelzõre: "1. dagi -hu 0:23:59", 5 századdal nyertem :) Tiszta torokból üvöltöttem a boldogságtól, de nem csak én. Ezután egy afrikai sráccal kerültem össze, kiesett a klipszbõl a lába, én ezt nem láttam, mert nyomtam tiszta erõbõl, aztán tapogatták a hátam, hogy lassítsak. Így én nyertem, de a a tömeg is elkezdett õrjöngeni, hogy AGAIN, meg én sem éreztem volna jól magam, ha nem hagyom, hogy menjünk egy újat. (bár mondta egy srác, hogy neki rosszul esett, hogy még egyszer mentünk, meg kellett volna mondanom, hogy sajnálom, miért nem húzta rá klipszet jobban a lábára). Ezután elvert, de nm volt harag. Nem volt semmi érzés, ahogy kb. a 15 ott lévõ nemzetbõl egy csomóan kiabálják, hogy COME ON DAGI, a magyarokról nem is beszélve. Még nincs pontos eredménylista, vagy 7. vagy 8. lettem.
Hatalmas élmény volt, az biztos.
Sala: láttam egy Specialized fixit, pont olyat, mint amilyen neked volt, hirtelen azt hittem, hogy Tied.

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.011 hozzászólás
Én meg csodálkoztam a napokban hogy mi ez a sok fixis-futár .... angolul beszélõ bicajosok még útbaigazítást is kértek, mert repültek haza...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Voltam kint ma is a futár EB-n. Nem az én világom, de jó hangulat volt.

Jó volt ilyen arcát látni a gyártelepnek :)

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Végülis mindegy. Sokkal szivesebben rögzíteném az ülést a felsõcsõhöz, mint a kormányhoz, már csak a kormány kényelmesebb forgathatósága miatt is. Ha gépész egyetemista volnék, tuti szánnék rá egy pár órát, hogy lemodellezzem. Bár ha gépész egyetemista volnék, akkor valszeg nem lenne kit felszerelni a villanyakra.

--Trifo

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
teged megbir a stucni nem?
akkor egy kb 1/5-d tomegu kis skacot miert ne birna el?

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

Tigger: ellopták, vagymi?

Lor: éreztem én, hogy valami nem stimmel. Valóban a stucni tart ellent. De akkor is, tart az eléggé ehhez?

--Trifo

nem most nem volt neki vagy 3 éve
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Tigger: ellopták, vagymi?

Lor: éreztem én, hogy valami nem stimmel. Valóban a stucni tart ellent. De akkor is, tart az eléggé ehhez?

--Trifo

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

Viccesen fogsz kinézni rajta.:D

ja. vettem már rózsaszin nacit meg bukót hozzá.

nem. Asszony van bele szeretve. mikor ott dolgoztam anno, ott volt. meg tudtam volna venni nagyker áron, akkor nem kellett.

most meg megint bringát nézünk Neki, most meg csak ez kell......csak persze a világban nincs már.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Viccesen fogsz kinézni rajta.:D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás
Kedves Elvtársak !

Ha vki vhol -ebay, ecseri, etc- találkozna 2008-as eladó kék fekete Merida Juliet 100 V bringával/vázzal 16-os méretben az szójjón mán azonnal lécci.

köszi

ilyen e :

Feltöltött kép

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
a stucnin van ket csavar azokat meg kell huzni
azok rogzitik a stucnit a villan.

ugyanezt kell a kis kope alatt is megismerelni.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

No, án meg azt találtam ki, hogy AVAB bilinccsel felrakok egy gyereknyerget a felsõcsõ elejére, a lábát meg ráteheti a teló vállára. Kapaszkodás a kormányba.
Régesrégen volt ilyesmi cucc, páréves koromban még apu bringáján is volt egy kis vasvázas ülésféle a kormány mögött, rugókkal az alján. Azon vitt oviba. Akkoriban azt hívták gyerekülésnek.

A villanyakon lógó 15-20 kilós gyereket mennyire fogja szeretni a fejcsapágyaz összefogó körmösanya/hatosimbusz kombó? Vagy headlockkal gondoltad?

Tam: köszi azért, de ezeket ismerem. A fõ gond tényleg az, hogy jobbára max 12 kilóig használhatók, azon meg messze túl vagyunk.

--Trifo

Én olyat láttam, hogy a felsõcsövön egy mûanyag ülõke, alsócsövön pedig a lábtartó. A tulaj azt mondta, hogy a Decathlonból van.

A körmösanya csak a beállítéshoz van, (jó esetben) nem az tartja össze a csapágyat.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
No, án meg azt találtam ki, hogy AVAB bilinccsel felrakok egy gyereknyerget a felsõcsõ elejére, a lábát meg ráteheti a teló vállára. Kapaszkodás a kormányba.
Régesrégen volt ilyesmi cucc, páréves koromban még apu bringáján is volt egy kis vasvázas ülésféle a kormány mögött, rugókkal az alján. Azon vitt oviba. Akkoriban azt hívták gyerekülésnek.

A villanyakon lógó 15-20 kilós gyereket mennyire fogja szeretni a fejcsapágyaz összefogó körmösanya/hatosimbusz kombó? Vagy headlockkal gondoltad?

Tam: köszi azért, de ezeket ismerem. A fõ gond tényleg az, hogy jobbára max 12 kilóig használhatók, azon meg messze túl vagyunk.

--Trifo

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Palmi: 14:00 ZULU CSepel gyártelep, Velotrade mögött

hivj fel

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
ezekkel az a baj, hogy tul sok helyet foglal , nem fér el a térded rendesen, oldalra ki kell emelni, ugy meg hosszabb távot nem tudsz tekerni.
nagyobb gyerekeknek (2+) háttámla már amugy sem kell.

szóval amit én kitaláltam:
stucni alá villanyakra rögziteni egy alu darabot hátrafelé, arra rá egy kis babapopsi méretü ülést elõrenyúló lábtartóval meg kis övvel , lehetõleg stucniig elõretolva, igy térd tökéletesn elfér, tud kapaszkodni a kormányba , és lát midnent, akár sportosabb ride-ra is alkalmas

gyártás alatt....

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
eled mehet gyerkoc pl

bobike mini+

Feltöltött kép

vagy ha olyan a vaz hogy az also es felsocso nem er ossze akkor

hamax discovery 101

Feltöltött kép
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás

szasz!
mikor járjak arra?
péntek-vasárnapig dolgozom csak, elõtte rátokérek

Ez "erre járást" valójában a fórumra értettem, de nemsokára szivesen látunk IRL is. Most még a pár napos babára nem szerveznék vendégjárást. Csak azon agyalok, hogy hogyan pakoljak fel három kerékre öt embert: Tandem, utána kötött félbringán Hanka lányom, a pici baba anya hátán kendõben, és valahogy elõttem ülhetne Ignác. Elõször arra gondoltam, hogy felberhelek egy ülést a felsõcsõre, aztán eszembe jutott, hogy te mintha terveztél volna valami ilyesmit. Na, az érdekelne nagyon.

--Trifo

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Oksi :)
A városba mikor jösz be? Mert ha jösz, akkor nem biztos, hogy kimennék Battára :)
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu