Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

Na ez az ami totálisan más technológia mint az ofszet! Hosszú lenne leírnom de nagy vonalakban annyi,hogy itt egy központi ellennyomón pörög a 8 werk,itt is a négy színt bontják colorra,plusz a direktszínek pl.fehér,arany stb... Ja és itt a festék un.rákelkamrákban folyik,sokkal hígabb mint az ofszetes társánál. Amin jelenleg dolgozom az spec. UV festékes,de még értek a vizesbázisú kétkomponenses géphez,és az alkoholos bázisúhoz is. Szakmám autófényezõ,de már 10 éve nyomdászkodom.

köszi a leírást, már kissé megkopott ez a tudás.. ezzel a központi ellennyomós rendszerrel nem találkoztam még. Bcsabán a régi Knerben, meg a Kner2ben ismerkedtünk a technológiával, de ott csak hagyományos elrendezésû gépek voltak.
abszolút nem is készültél nyomdásznak? gondolom így az elején nem volt egyszerû gépmesterkedni.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
bazz
mondom én h ALFAHÍM

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
"Niki meghívott, hogy csatlakozz a(z) „Rúúgjunk be és kavarjunk ;)” Facebook csoporthoz."

Ha minden ilyen egyszerû lenne...

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
Sala ment mail az SRT-s címedre! :)

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 hozzászólás

köszi, a lengyel vagy czeh tudásomon van mit csiszolni még :) de majd keresek valami angol-t csak elõtte reggelizés-kávé-magamhoz térés mad max nézés alatt:)

SOMA Engineering, Lanskroun

:) jó nézelõdést!
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
köszi, a lengyel vagy czeh tudásomon van mit csiszolni még :) de majd keresek valami angol-t csak elõtte reggelizés-kávé-magamhoz térés mad max nézés alatt:)

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 hozzászólás
[quote name='Iceshark']ne viccel, guglizni fogok egy sort hogy okosodjak a témában;) minden érdekel ami csörög-zörög akármilyen motor, pneumatika stb. van benne :)[/QUOTE

Flexotiskov
Jelenleg ilyen tipusú gépen dolgozom :)
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
rendor elveheti az utlevelet?

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
Na visszaértem balkániából.
Már kedden elindutam a Beográdi reptére, mert online jegyet vásároltam stb. Hát éppen összetörtük a kocsit a reptér felé (vater kocsija és ö is vezetett). Dugóban leáltunk és hátulról a kocsikba szaladt egy nö és összesodort 5 kocsit. Mi a közepén álltunk. A szerb rendörök elvették az úzlevelem, mivel "fontos tanu vagyok" (nem azért mert külföldi kocsi, meg Laszlo...) és késön adták vissza.
Gyors telefon a cégbe, hogy nemjövök melóra, a fönököm ugye hiszi a storyt, de le van...

Na ma reggel bepakoltam a családot és indulás haza. A magyar határon egy lósz@ar, talán 20 éves fickó az iskolában tanult szüréseket végezte el rajtunk.
Böröndök ki a padra, de olyan pocsoja az átkelön, hogy még a cipöm is beázott. Kb. 30 perc után visszakaptuk is az utleveleket. Azonnal elküldtem az anyáéba.
14 óra kocsiban, 1350km + 2 gyerek...elég a balkán kirándulásból.

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás

Iceshark:Ha jól beállítom,és persze olyan a meló is,akkor 150-200 méter jön le rajta percenként. Flexonyomdagépeknél ez a normális de vannak ennél jóval gyorsabb gépek is. Ja és automata váltórendszerrel van szerelve,de gondolom ez már nem mond sokat.

ne viccel, guglizni fogok egy sort hogy okosodjak a témában;) minden érdekel ami csörög-zörög akármilyen motor, pneumatika stb. van benne :)

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Tigga, dobtam privit. Sry, hogy csak most, de jah, elment az idõ:D

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 hozzászólás

Ne viccelj, épp ez az érdekes része. Sram/Shimano?

No comment :D
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

Iceshark:Ha jól beállítom,és persze olyan a meló is,akkor 150-200 méter jön le rajta percenként. Flexonyomdagépeknél ez a normális de vannak ennél jóval gyorsabb gépek is. Ja és automata váltórendszerrel van szerelve,de gondolom ez már nem mond sokat.

Ne viccelj, épp ez az érdekes része. Sram/Shimano?

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 hozzászólás
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 hozzászólás

képetképet!:)
Békéscsabán nyomdásznak készültem, cska nem maradtam ott érettségi után, így szakmám végül nem lett.. Heidi gto-kon tanultunk, otthon mûfater meg üzemeltet egy kis nyomdát. két romayor, egy dominant(egy verkes mindegyik), meg mégy egy cseh magasnyomó.

Na ez az ami totálisan más technológia mint az ofszet! Hosszú lenne leírnom de nagy vonalakban annyi,hogy itt egy központi ellennyomón pörög a 8 werk,itt is a négy színt bontják colorra,plusz a direktszínek pl.fehér,arany stb... Ja és itt a festék un.rákelkamrákban folyik,sokkal hígabb mint az ofszetes társánál. Amin jelenleg dolgozom az spec. UV festékes,de még értek a vizesbázisú kétkomponenses géphez,és az alkoholos bázisúhoz is. Szakmám autófényezõ,de már 10 éve nyomdászkodom.
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Az a szép, hogy az utolsó métereken belül, pont rá egy kiálló beton/vasbarabra. Nem is tudom min csúszhatott el. Bárott a végén már nehéz megfogni.

Ride everywhere.

.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Jakesznéval most beszéltem, több bordája tört, + csigolya is, most dõl el hogy mütik-e, egy hajszálon múlt a bénulás lehetõsége...

fuck me, i'm famous!

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Jakesz valami irgalmatlan nagyot szállt a mostani lépcsõ déhán.. Szegénynek állítólag a lába tört, meg a fél oldala is kicsit megroppant..
Szorítok neki, ne legyen baja.. így is harmadik lett.

Sala: 685+ a pesti jegy. Azt nem tudom mennyi, nem használok olyat.

Ride everywhere.

.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
eztet valaki dekodólná nekem?

http://www.bkv.hu/je...Vtarifak_og.pdf

most akkor egy Örs-Gödöllõ végállomás mennyi ft?

fuck me, i'm famous!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
meg kuld el nekem a perselyt te buzi arab geci

regen magurat is lehetett venni meterre
de en lehet csinalnek vmi kis adapter bigyot amivel toldom

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...