Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Trifo: remélem nem rám gondoltál :D Srác megtalált kerékügyben?

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Tudjátok, van az a mondás, hogy "kétszer f@sz, ki gyorsan f@sz". Aki ideggyenge és beteg lelkû, az ennek megfelelõen fog viselkedni bringázás közben, autózás közben, gyaloglás közben és még inkább fórumozás közben, mert azt nem kell szemtõl szembe csinálni.

Sarkítva legalábbis.

Van itt a fórumban olyan ember is, akitõl hideglelõs lábrázást kapok azért, ahogy totális hozzánemértéssel nyilatkozik totális magabiztossággal. Sokáig azt hittem, hogy egy ordas nagy seggfej, aztán úgy alakult, hogy találkoztunk, rá kellett jönnöm, hogy nem gonosz, csak együgyû :)

--Trifo

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
mint a herripotterben a "tudjuk ki"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
en nem emlitettem nevet, mert ugye az szemelyeskedes volna. olyat meg nem csinalunk. en csak hangosan gondolkodtam
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
és azóta vissza se merek menni borsodba.csak lor-hoz spd cipõért.azt is vasárnap reggel 7kor:D

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
mi is az a carbon?
muanyag?
ez olyan, mint amikor szegeny repasibalint elkoltozott zala megyebe.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 hozzászólás

Hát, attól függ melyik. Kotomi007 feltehetõleg rám gondolt, a többiek pedig a lap tetején látható nevû felhasználóról beszélnek.

Félreértettél! Egyáltalán nem rád gondoltam,fõleg,hogy az én "esetem" már régen volt. :)
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

most már komolyan érdekel, ki az arrogáns pöcs :)

Hát, attól függ melyik. Kotomi007 feltehetõleg rám gondolt, a többiek pedig a lap tetején látható nevû felhasználóról beszélnek.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
most már komolyan érdekel, ki az arrogáns pöcs :)

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 hozzászólás

hallottatok hogy o mar 20 eve bringazik? ezert van mindig igaza. es ezert lehet buntetlenul egy arrogans pocs.

Azt,hogy érted,hogy büntetlenül? :)
Ha valakinek van véleménye,és azt ha kissé sarkosan is fogalmazza meg,akkor is el kell fogadni (még valamikor ti írtátok nekem)
Szó sincs arról,hogy védeném fõleg,hogy Salát,és a tudását (el)ismerem,vele pedig még nem találkoztam,de azért akkor is...nem egyszer elõfordult már velem is,hogy egy ártatlan kérdésre arrogáns választ kaptam (név nélkül).
PEACE! elvégre sporik vagyunk. :)
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 hozzászólás

köszi a leírást, már kissé megkopott ez a tudás.. ezzel a központi ellennyomós rendszerrel nem találkoztam még. Bcsabán a régi Knerben, meg a Kner2ben ismerkedtünk a technológiával, de ott csak hagyományos elrendezésû gépek voltak.
abszolút nem is készültél nyomdásznak? gondolom így az elején nem volt egyszerû gépmesterkedni.

Hááát nem készültem nyomdásznak...Szakmám szerint autófényezõ volnék,de dolgoztam targoncásként (ofszet nyomdában),ja és személy,és vagyonõrként is tevékenykedtem.
A történet annyi,hogy egy haveromnak segítettem aki villanyszerelõ,és egy nyomda tulajdonosnál dolgozott. Pont nem volt állandó munkám így rákérdeztem a hapsinál,másnap már be is hívott a céghez,azóta itt vagyok.
Nem volt könnyû elsajátítani egy olyan szakmát amit az ember még csak hírbõl sem ismer,de szép lassan mindent megtanultam,és egyre komolyabb gépekre kerültem.
Túlzás lenne azt mondanom,hogy beleszerettem de jól megfizetik és ráadásul nem egy kollégám van akivel közös bringázásokra járunk. Most is 4-en tervezzük a melóhelyrõl,hogy körbetekerjük a Balcsit,szóval elég jó csapat.
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás

hallottatok hogy o mar 20 eve bringazik? ezert van mindig igaza. es ezert lehet buntetlenul egy arrogans pocs.

már megint alakul valami?
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
ti nem találkoztatok vele élõben...az is nagy dolog :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Mármint Freeride69x?

sem megerositeni, sem cafolni nem kivanom
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás
hát bszki, nekem meg 4 éves koromban leszerelték a kitámasztó kerekeket a kis zöld szovjet biciglimrõl. akkor én meg 36 éve bringázom. na.
:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Mármint Freeride69x?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

RAUH-Welt
B E G R I F F

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Jaja, jó kis este volt....bár csínján bántam az itallal, ami az egyik hölgyeményrõl nem volt elmondható, õt én vakartam fel a betonról....szegény pára szétesett kicsit.... Caution barátunk is jelent volt nõjével, Durex-es pólóban (biztos az szponzorálja õket vagy ilyesmi) :D valamint Rajmi elvtárs is tiszteletét tette....elvetemült banda volt az én mondom

én vigyáztam, nekem az elõzõ szombat sikerült rejtélyesre :P

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás

Középsõé? Inkább a jobb szélsõé http://img109.images.../1831/kicsi.jpg

rooolika /jobb szel/ jo arc
ez volt ts csajanal?
ejha kerem

aga: ha nem mondod akkor is kiszurtunk volna egybol

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Eredetileg én is nyomdász valék ;) Pár éve beestem egy digitális gyorsnyomdába. Mikor mondtam a srácnak, hogy én nem erre emlékszem a nyomdából azt mondta elavult nyomdász vagyok :D
Végül is igaza volt, de van amit azóta is hasznosítok, pl. képszerkesztésben :)

Ride everywhere.

.