Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás

útközben érdemes benézni:
- veszprémi vár - szép kilátás, szép környék. utána felmenni a csatár-hegyre ahonnan szép kilátás nyílik a városra :) tök szép mindkettõ. utóbbinál kb 500 méter séta, addig autóval mûködik a dolog.
- kab-hegy (veszprém és nagyvázsony közt kell elkanyarodni Ajka irányába, majd Zsófiapusztánál balra fel. kilátás van az erdõre, nem nagy dörrenet szerintem, inkább ott fenn a torony
- nagyvázsonyi kinizsi vár
- vigántpetenden megkóstolni a langallót (kenyérlángos) 500-600 ft per fõ, ha csajod nem nagy étvágyú, akkor elég a két darab kettõtöknek. ez kötvetlenül az út mellett van, jobb oldalon.
- esetleg csobánci vár vagy szent györgy-hegy. ezek tapolca mellett vannak. talán ez az egyetlen, amit nem lehet 500-1000 méternél közelebb megközelíteni autóval. fel kell sétálni.
- és ha mentek a csobáncra, akkor gyulakeszi szélén (tapolca felõli szélén a kanyarban, szemben a temetõvel) a velõs piritóst kell megkóstolni! :)

ennyi, majd mondd el, hogy miket láttál és tetszettek-e :)
esetleg kérdezz rá még a bakony topicban, az idõsebbeknek talán más az értékrendjük, lehet nekik jobban lehet hinni :)

Andris, köszi a tippeket :)

Na, affene. Most töltöttünk arrafelé - Révfülöpön - két hetet, bringa is volt nálam, esetleg összefuthattunk volna. Tettem pár Geocaching motiválta karikát a környéken: Ábrahámhegyen szép új kilátó, Bagoly szikla - nagyon fasza hely, Salföld felé Pálos kolostorrom - kettõ között fasza erdei bringázás. Fülöphegyi kilátó, Fekete hegy - szintén kilátóval, elötte Köveskálon KerékBár. Fasza pecsenyezsíros kenyeret és fröccsöt adnak. Mindszentkállánál kötenger ingókõvel.
Csobánc is megvolt, bár az gyalog, családdal. Kicsi fiam is faszályosan felsétált a mind a három évével. Szintén családdal Szigligeti vár, az is szépen épül. Sok fagyi, kevés strand, miegymás...

--Trifo

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
az elõítéletek sosem alaptalanok....mindnek megvan az oka

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

Egyébként ezek milyen típusok voltak? Komolyan rommá törtek.

Lnglovagok - Kpek - BMW s Suzuki frontlis karambolja az M2-esen #1 - rok bmw halleset kiszabadts

Érdemes megnézni a hordágyon a BMW sofõrjét és utána az elõítéletekre gondolni...

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Andris, köszi a tippeket :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.011 hozzászólás

Mèg nemszoktam meg a germàn ipart a szabim utàn. 11-12 òràs èjeli müszakok. Mennèk a dunapartra haza, halbòl ès rossz pàleszbòl èlni egy lakòkocsiban.

ott az sír akinek van, itt meg az akinek nincs...

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
Mèg nemszoktam meg a germàn ipart a szabim utàn. 11-12 òràs èjeli müszakok. Mennèk a dunapartra haza, halbòl ès rossz pàleszbòl èlni egy lakòkocsiban.

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Úgy hallottam, hogy a Zrínyi gólyatáborban 24 M nyeles gránáttal "izgatják" a Rookie-kat, nem tejszínhabbal...
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
akkor az összes csaj a borotvált combodról fog tejszínhabot nyalogatni? mázlista...

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás

az elmúlt pár évben költöztem már annyit, hogy most már elég :D

Höri: mit fogsz itt fent csinálni?

Zrinyi Miklos Nemzetvedelmi Egyetem: Kozlekedesmernok :)

Most eppen siofokon varok a pesti vonatra, holnaptol egeszen pentekig golyatabor :P
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Én meg Téged irigyellek.

Holnap akár bringázhatok is, ahelyett, hogy a reptéren ülnék, és várnék egy sokkal szebb helyre menõ gépet...
;) :)

Amelyik spanyol lany szep, az gyonyoru, de atlagban sokkalinkabb a magyar lanyok. Az meg milyen mar hogy a setaloutcaban sorbanallnak a kurvak? :D enni lehet olcson jokat csak ki kell fogni a helyeket. Osszessegeben nemrossz idaig, de nekem boven eleg lett volna belfoldon valami (ahova vihetek bringat ) Bar ez nem nyaralas, harem apalatogatas, es igy azert kicsit mas.

Egyebkent vegul 16:50 helyett 07:30kor szalltunk fel...

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
az elmúlt pár évben költöztem már annyit, hogy most már elég :D

Höri: mit fogsz itt fent csinálni?

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Egy hete a harmadikra rohangáltunk az ágyakkal, szekrényekkel. Én is megfogadtam:)

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
én is megfogadtam amikor végre túl voltam a költözésen, hogy soha többet sehova :)
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás

Nem hiszem. Diplomaleadas hetfon. Ket napja nem mozdultam ki a lakasbol... :D

5 napja csomagolok, költözök BP :)
Rohadtul utálom a pakolászást...
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

AkPi

AkPi

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás
uhh hát ez elég kemény..:S
amúgy tényleg a régi swift..
"A fájdalom csak ideiglenes. Eltarthat egy percig, egy óráig, egy napig vagy egy évig, de végül elmúlik, és valami más lép a helyébe. De ha az ember feladja, akkor örökké fog tartani. "

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

a BMW-t látom de a másikat nem tudom kivenni a képbõl...

eredeti post 2. link 2. kép (már ha a kép nincs meg)

segge alapján régi swift

azt mondjuk mikor a rádióban hallottam du, sem értettem hogy lehajtónál, ahol gyak van még egy sáv hogy tudtak összmenni
aztán itt látszik hogy odébb van még a lahajtó, bár azért itt is van még egy jó fél sáv+

de ezért szoktam inkább a régi 2esen döcögni ha nem muszáj rohadtul sietni.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

AkPi

AkPi

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás
a BMW-t látom de a másikat nem tudom kivenni a képbõl...
"A fájdalom csak ideiglenes. Eltarthat egy percig, egy óráig, egy napig vagy egy évig, de végül elmúlik, és valami más lép a helyébe. De ha az ember feladja, akkor örökké fog tartani. "

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 hozzászólás
Az ezüst 5 ös BMW (E39)

"just chillin killin"

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.011 hozzászólás
Szörnyû...

A piros egy suzuki swiftnek tûnik...
A másik passz...

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Feltöltött kép

akár mi is lehettünk volna
pont erre jártunk ... ha hamarabb tudunk elindulni, lehet, hogy minket kap telibe...

Hirado.hu - Halálos baleset miatt van teljes útzár Szõdligetnél

médiatár

Egyébként ezek milyen típusok voltak? Komolyan rommá törtek.