Túl sok a gyerek? Régen csak szalonnát, kolbászt meg virslit sütöttünk...

Mindjár küldök egy körmailt, hátha jön még valaki.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
könnyen lehet, esténként járok tekerni - fél 5 - 5 órai indulással és a köröm úgy van, hogy 1 óra után érek füredre...szerintem füreden láttalak 1 hete kedden este 6 körül a fõúton, almádi felé mentél... kocsiból láttalak, ha Te voltál..
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
a kislányomat is kiviszem magammal - ennélfogva akinek ilyesmire alkalmasnak tartott gyereke van, az szintén hozza magával bátran
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
szerintem füreden láttalak 1 hete kedden este 6 körül a fõúton, almádi felé mentél... kocsiból láttalak, ha Te voltál....
Az Oli e Gino -ban voltunk. Jó kis útfelújítás volt, élvezetessé tette a kaját.találtatok kajálót tegnap?
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Skacok, lehet nem pont idevaló, de segítsetek. Kellene egy értékbecslés a következõ összeállításra.
Kelly's Mobster váz, Duke SL 100 (MCD) teló, Deore HT1 hajtómû, sram lánc+sor, X9 hátsó, Xgen elsõ váltó, X9 karok. SLX fékek/tárcsák (180+160), LX CL 32 agyak, Sun Mach4 felnik, sherpa 2,0-1,7-2,0 küllõvel, Speci Fasttrak LK külsõk, Maxxis Ultralight belsõk, Schwalbe szalagok, Speci Indie XC 143 nyereg, BBB nyerecsõ 27,2/400. Trinity Light kormány, Kelly's Pro Rae szár.
Nagyjából ennyi.
Köszi elõre is
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
és amikor nincs borhét a bringaúton, akkor is ott bóklászik minden paraszt... aztán ha közel megyek hozzá, még meg van sértõdve, mert nem képes arrébb menni 4 métert a járdára...Másik aranyosság: Füreden a kikötõnél Almádi felõl jön a bringaút, szépen kikövezve, felfestve, majd beletorkollik egy büfésorba. Konkrétan a bringaúton vannak a padok. És már tavaly is így volt ez. Pedig a sétány amúgy nagyon szép.
találtatok kajálót tegnap?...
hát figy, itt élek 22 éve, ezt tudjátok is itt a fórumon... nem rajtam múltNa, affene. Most töltöttünk arrafelé - Révfülöpön - két hetet, bringa is volt nálam, esetleg összefuthattunk volna.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
iljics:
~ 800m-el rövidebb a pálya!
az a nyögvenyelõs lapos etap az elején, a weekend házakkal, kimarad, a piros jobboson lesz egy placc kipucolva, elvileg
a többi persze marad :-)
most jöttem a hegyrõ' jó száraz
ha parkolsz, érdemes lenn hagyni az autót, ahol eddig, nem sok hely lesz, szvsz, a rajt meg pár perc séta
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Ez elég kellemetlen.
Hogyan mész haza?
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
kintalvás hogy?
van már hálózsákom
Végre valaki! Már azt hittem idén elmarad!Na figyu arcok!
Pénteken volna-e kedvetek kimenni Sikáros irányába este szalonnát égetni, majd ott is aludni? Amint az a kérdésbõl is kiviláglik, nekem volna, sõt, még az se kizárt, hogy a kislányomat is kiviszem magammal - ennélfogva akinek ilyesmire alkalmasnak tartott gyereke van, az szintén hozza magával bátran
Nakileszazaki?
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
TrélerenEz elég kellemetlen.
Hogyan mész haza?
Igen, enyhén meghökkentem, gondolhatod...
A sebesség mindent megold.