szép hely ez a Bosznia, de két nap elég belõle..
Akkor feltételezem, hogy nem ilyen helyeken jársz.

szép hely ez a Bosznia, de két nap elég belõle..
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Lejárt a jogsim kategória érvényessége. Jól sejtem, hogy ez egy háziorvosi látogatást (lesz pár ezer forint) aki ad egy igazolást, hogy alles ok és egy okmányirodát (lesz pár ezer forint) foglal magában?
Nem megy az olyan gyorsan. Épp a CERN-ben dolgoztam (komolyan), amikor híre jött egy fantasztikus új fölfedezésnek. Az öregebbek emlékezhetnek rá, ez volt a hidegfúzió. Komoly, neves fizikusok izgatottan rohangásztak, az errõl szóló elõadásra és vitára zsúfolásig telt a központi elõadóterem. Az egyik magyar (származású német) fizikus mondta nekem, hogy egy debreceni kutatócsoport (fátylat a nevükre...) sikerrel ismételte meg a délfranciák eredményeit. Máshonnan is ilyen húrok pengtek. Aztán lecsengett. Tévedés volt, egyesek még csalást is emlegetnek.BBC News - Speed-of-light experiments give baffling result at Cern
Innentõl újra lehet értelmezni a fizikát.
Kicsit bütykölik még, aztán kezdõdhet a sorozatgyártás...In the course of doing the experiments, the researchers noticed that the particles showed up a few billionths of a second sooner than light would over the same distance.
hogyan? mi a sztori?
RAUH-Welt
B E G R I F F
nincs itt egy moderátor se?