Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenőfal
Írta 2011. szeptember 26. - 08:27

Írta 2011. szeptember 25. - 23:30

kulfoldon elokre mi a szabaly?
magyar állampolgár vagy? akkor mi a kérdés?
-azt is meg kell adnod hol dolgoztál és mennyi idõt legutoljára, mennyi idõt éltél külföldön stb- csak azt nem tudom, mindre kötelezõ válaszolni?
lehet már fórumra se lenne szabad kiírni a lakhelyet, mi van ha figyelik... ezesetben: CSAK KAMU ÁM!
Írta 2011. szeptember 25. - 22:28

HOL VAN LAKCÍMEM?
A LAKCÍMKÁRTYÁMON VAZZE'.
És mivel a leveleimet is ide kapom, ezért van az Erstés leveleken, a sulim által küldött leveleken, a közüzemi számláimon, valamint rajta van a forgalmimon, és a nekem kiállított számláimon is.
Ezt is fogom írni.
El kéne küldeni általános iskolába ezeket a mihasznákat.
http://maria.blog.hu..._campaign=index
A születéskori lakcímemre pedig sajnos nem emlékszem. Lehet azért, mert fél évesen költöztem el onnan?
Írta 2011. szeptember 25. - 22:21

Írta 2011. szeptember 25. - 22:19

Írta 2011. szeptember 25. - 21:57

Írta 2011. szeptember 25. - 21:43

Ja, és én is Jedi vagyok, szuahéli nyelvterületrõl.
Írta 2011. szeptember 25. - 21:21

RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2011. szeptember 25. - 21:12

lehet neten tölteni, segítséggel (jönnek manusok) vagy egyedül, de papír alapon.
És beírhatom, hogy a vallásom jedi?
A sebesség mindent megold.
Írta 2011. szeptember 25. - 21:06

Írta 2011. szeptember 25. - 20:41

Jorus, én azt hallottam, hogy aki nem nyilatkozik a nagy adatgyûjtésnél, akkor az büntetendõ lesz... én nem akarok ezért börtönbe kerülni, de nem is tetszik, hogy felkerülök egy listára
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2011. szeptember 25. - 20:32

"Te örök gyerek vagy?"
Nem volt szándékos, máshogy nem tudtam volna megállni. Elszoktam az országútitól, rámarkoltam a fékkarra és már csúszott isViszont ennek köszönhetõen rögtön be is nevezett a csapatom a fékcsíkhúzó versenyre. Még jó, hogy olcsó külsõ van a bicajon.
Szokj rá az elsõ fékre.
Írta 2011. szeptember 25. - 20:23

Nem volt szándékos, máshogy nem tudtam volna megállni. Elszoktam az országútitól, rámarkoltam a fékkarra és már csúszott is

Írta 2011. szeptember 25. - 20:13

A linkelt helyszínek közül csak Mostarban jártunk. Ezen kívül még Jajce, Jablanica, Visoko, Szarajevó, Kravica-vízesés, Pocitelj, Blagaj valamint Banja Luka volt mûsoron. Utóbbi városban nem éreztem túl jól magam, az éjszakában elég sokan néztek ránk csúnyán, mikor beszélni hallottak minket.
Az ország, a természeti kincsei hihetetlen szépek! Viszont ahogyan (nem)kezelik, óvják ezeket, az botrányos. Ahol lehet, szemét hegyek.
Szomorú látni, hogy ennyire nem figyelnek a környezetükre, pedig nagyon kis dolgokon múlna.. Te melyik részén jártál?
mi egy napot voltunk ott, néhol nekem is nagyon kellemetlen volt, látszott, hogy nem szívesen látnak minket, úgyhogy mi tovább is álltunk. a nagyobb látogatottságú helyeken nincs gond, csak mi elkövettük a hibát, hogy bementünk kis falvakba. ja és rengeteg a "színes"...
szerk: ami érdekes, hogy sok helyen a szétlõtt házak egy részét meghagyták emlékként, a másik részét felújították és lakják.
Jorus, én azt hallottam, hogy aki nem nyilatkozik a nagy adatgyûjtésnél, akkor az büntetendõ lesz... én nem akarok ezért börtönbe kerülni, de nem is tetszik, hogy felkerülök egy listára

Írta 2011. szeptember 25. - 18:48

Én nem jártam ott, csak azt hittem, hogy Szarajevónak valami szétlõtt részén vagy, hogy két nap után el akarsz jönni.
Szarajevó nem kapott annyit mint pl Mostar, ahol a belvárosban is nagyon sok romot még most sem takarítottak el. Mementónak-e, vagy csak hanyagságból? Nehéz eldönteni. De hogy ne csak köpködjek a hétvége után, a muszlim építészet teljesen lenyûgözött. Pocitelj is nagyon szép, élõ múzeumhoz hasonlítják, az erõdjét pedig Mátyás királyunk is építette.
Írta 2011. szeptember 25. - 18:27

A linkelt helyszínek közül csak Mostarban jártunk. Ezen kívül még Jajce, Jablanica, Visoko, Szarajevó, Kravica-vízesés, Pocitelj, Blagaj valamint Banja Luka volt mûsoron. Utóbbi városban nem éreztem túl jól magam, az éjszakában elég sokan néztek ránk csúnyán, mikor beszélni hallottak minket.
Az ország, a természeti kincsei hihetetlen szépek! Viszont ahogyan (nem)kezelik, óvják ezeket, az botrányos. Ahol lehet, szemét hegyek.
Szomorú látni, hogy ennyire nem figyelnek a környezetükre, pedig nagyon kis dolgokon múlna.. Te melyik részén jártál?
Én nem jártam ott, csak azt hittem, hogy Szarajevónak valami szétlõtt részén vagy, hogy két nap után el akarsz jönni.
Írta 2011. szeptember 25. - 18:02

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2011. szeptember 25. - 16:39

Akkor feltételezem, hogy nem ilyen helyeken jársz.
Írta 2011. szeptember 25. - 15:06

Te örök gyerek vagy?A visszafordítón országútival 40-rõl húztam egy jó 30 métere fékcsíkot

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2011. szeptember 25. - 11:46