Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenőfal
Írta 2010. szeptember 23. - 21:00

Utána a Baross utcánál voltam egy órát, a meki elõtt, és néztem a sok szerencsétlent. Még a lámpákkal sincsenek tisztában, páran kifeküdtek, akit telibevert egy másik vesztes hátulról, stb stb.
Nekem volt gáz, mellékutcákon távoztam.
Újra rendes CM-et kéne tartani, ahova mennének családosok is, ahol védve vannak, ami demonstráció lenne.
EZ önmagunk, és a forgalom szopatása volt.
Írta 2010. szeptember 23. - 20:52

Thez: Most fogom befizetni a múltkor 6k-s büntit. Szó nélkül, abszolút jogos volt.
Írta 2010. szeptember 23. - 20:51

Most kicsit rászálltak a bicajosokra. Jogosan.
Ezzel semmi baj nincs.
Zeee: én is így álltam hozzá.
Írta 2010. szeptember 23. - 20:50

Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2010. szeptember 23. - 20:46

az egy nevetséges napközis matiné volt
ja, úgy értettem, hogy addig bezárólag.
meg tetszett az elsõ õszi nem lezárt (talán 2008?)
2005 tavaszin voltam elõször.
Mindazonáltal a rendõrség fellépése ugye alapjáraton jogszerû (elvégre igen, le van írva a kreszben hogy KELL, pont.).
hát nem tudom, én is kurva ideges lennék ha ilyen hülyeségek miatt kötekednének velemi mint prizma, csengõ stb.
arról nem is beszélve, hogy pár kõbuta rendõr még a kukásmellénnyel és kar/lábpántokkal dobálózva is fenyegetõzött, hogy büntethetne azért is.
amúgy meg a köhémben van leírva. és az alapján szerintem nincs is szabályos bicikli budapesten. arról nem is beszélve, hogy én nem akarok minden szarral teleaggatott karácsonyfát tekerni.
aki elsõ/hátsó lámpával nem vesz észre az nem is akar.
tükörlerúgásról meg csak annyit, hogy szándékos veszélyeztetésért csöppet sem túlzó...
Írta 2010. szeptember 23. - 20:36

Írta 2010. szeptember 23. - 20:35

Írta 2010. szeptember 23. - 20:29

Mindazonáltal a rendõrség fellépése ugye alapjáraton jogszerû (elvégre igen, le van írva a kreszben hogy KELL, pont.), viszont az eddigi évek során nem ezt lehetett tapasztalni a Criticalmass-en. Segítõkész rendõrök voltak, persze ha járdázol rádszólnak, ha átlógsz a másik sávba, rádszólnak...stb, de nem az hogy üzletszerûen büntetnek.
A tükörletörés meg egy érdekes jelenség.
Írta 2010. szeptember 23. - 20:29

a 2006os 80.000ezres tavaszi óta nem az igazi a cm. elõtte voltak a régi szép idõk.
az egy nevetséges napközis matiné volt
a 2004-es fél illegál volt az uccsó igazi CM kb 5k résztvevõvel
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2010. szeptember 23. - 20:25

Ez kicsit hajaz a tükör letörésre.
El is kerültem a CM-et

Írta 2010. szeptember 23. - 20:18

És azzal tudsz nagyobb bajokat okozni mint egy tábla eltüntetésével.
akkor ez nem visszavágás, meg nem megmagyarázás, hanem csak kiegészítés. Értem én...
Túl sok volt mára a fórum.
Írta 2010. szeptember 23. - 20:10

ne kezdjünk visszamenni az óvodába. Nehéz lenne azt mondani, hogy tényleg törvénytelen,amit tett? Nem ilyennek kellene lennie egy 18 éves felnõtt mentalitásának.
Nem gyerekesen visszavágni próbáltam, hanem azt érzékeltetni hogy saját felelõsségére tette a dolgot. Lehet hogy Thez a táblalopókra allergiás, ugyanakkor a srác meg mondjuk a gyorshajtókra. Például. És egy szóval sem mondtam hogy nem törvénytelen.
Thez: Te csak maradj csöndben azzal a sok hézagolóval, jó?! (

Írta 2010. szeptember 23. - 20:07

Õtudja. Te sem 50-el motorozol/motoroztál
Nem hát. Sõt, autóval és bringával sem tartom be a kreszt sokszor. De akkor ez mentesíti õt a tette alól? 12 évesen még tényleg vicces húzás lehet ez, bár a szülei helyében kéz eltör, 1 hónap szobafogság. Bár nem is értem, hogy jut egyántalán eszébe? Ha ilyen kemény fiúcska akkor kapja el a tulajt, és mondja el neki. Miután feltette a két féket, a lámpákat, a macskaszemet a bringájára. Addig kuss a neve.
Majd ittas bringázás közben széttöröm a személyi igazolványát. Na?

Szal ennyire ne legyünk trendibendik, bár ugye ez kell a bringások között, hogy ki lehessen tûnni.
(nem rád gondolok továbbra sem! Elég megszólalnod, és már ledumáltad a többit

Írta 2010. szeptember 23. - 20:00

ne kezdjünk visszamenni az óvodába. Nehéz lenne azt mondani, hogy tényleg törvénytelen,amit tett? Nem ilyennek kellene lennie egy 18 éves felnõtt mentalitásának.
Írta 2010. szeptember 23. - 19:58

Írta 2010. szeptember 23. - 19:45

amugy tetszet a CM-em bár ahogy másoktol hallotam nem ovlt olyan jó mint a tavaszi..
Írta 2010. szeptember 23. - 19:33

Kívánom annak az észkombájnnak, hogy kapja el egy rendõr.
Hatósági jelzés rongálása és hamisítása.
jófej ügyész esetén 150, rosszabb esetén 750 is akár.
Én a rosszabbra szavazok neki! Kapná el a 7-es busz.
Az ilyen senkiháziak miatt gyûlölik a bringásokat.

Írta 2010. szeptember 23. - 19:33

kiskubai: gecc

tegnapi szívató akció jó nagy köcsögség volt. szerencse, hogy már nem járok cm-re.
Írta 2010. szeptember 23. - 19:18

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2010. szeptember 23. - 18:26

Nekem hiába magyarázzátok. A véleményem nem fog megváltozni. Sokkal jobban fog egy elsõ fék.
nem állítottam soha az ellenkezõjét. csak azt mondtam hogy nem szükséges. kontraféknél is jobban fog egy tárcsafék.