Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

és így mennyi lett az ideje? :P :D

Neki 2:25 lett :) De mondjuk egy cooper elõnyösebb lenne nekem. Vagy egy félmaraton. Elnézést, ott meghalna.

AkPi

AkPi

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás
de még hozzá kell tenem anyit hogy szerintem semmi sem zavarob annál amikor egy képzet ember állit ilyet..
nem járok a legjobb suliba de gimnázium és már másodjára fordult elõ hogy biologia és ezelött földrajz szakos tanár állitota a "fehérrje porol hogy szteroid és koksz és a gyerekek meghallnak 18 éves korukra töle"...
"A fájdalom csak ideiglenes. Eltarthat egy percig, egy óráig, egy napig vagy egy évig, de végül elmúlik, és valami más lép a helyébe. De ha az ember feladja, akkor örökké fog tartani. "

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
és így mennyi lett az ideje? :P :D

AkPi

AkPi

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás
elleinte még az ilyen embereknek megprobáltam elmagyarázni vagy ha nagyon hülyeséget mondot akkor leoltani..de rájötem ohgy semmi értelme..inkább hagyni kell hogy hadd éreze magátt okosnak, bár attól függetlenül hogy nem szólok semmit a természetemnél fogva engem még zavar sajnos ha valaki ilyet mond..
"A fájdalom csak ideiglenes. Eltarthat egy percig, egy óráig, egy napig vagy egy évig, de végül elmúlik, és valami más lép a helyébe. De ha az ember feladja, akkor örökké fog tartani. "

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

ha meg valaki táplálék kiegészitöket szedd vagy vitaminokat +ban akor az meg fuj mü ember meg kokszos és még sorolhatnám mi...

Jajjdeimádom ezt a hozzáállást :D Van egy csaj az osztályban, nem mondanám KÖVÉR-nek, de eeeelég jó nagy termetes. És ilyet szól RÁM, hogy ÉN kövér vagyok. És azért híztam el mert sok csirkemellet eszek és abban rengeteg a kalória. Meg hogy legalább akkora seggem van mint neki. És hogy egy mazsolában annyi kalória van mint egy kakaóscsigában! És kokszos vagyok a fehérjeturmixok miatt, és össze fogok esni ha abbahagyom :D

400m-en 1 perccel maradt le.

AkPi

AkPi

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás

jah én is hallottam, hogy volt aki meghalt a tejtõl...

más
egy példa, hogy mennyi szart megetetnek velünk: múlt hét szombaton láttam, amint napraforgómezõt permetez egy helikopter. ma pedig kombájnozták. az akkor még szinte zöld napraforgó mára teljesen száraz volt. nem tudom elhinni, hogy egy hét alatt nyomtalanul eltûnik belõle az érés gyorsító szer...

de szerintem elég csak arra gondolni hogy pl egy Fantában 7 kockacukorniy cukorvan vagy egy Cappy-ben..és sok ittalal meg éttelel ugy suicnának mintha egéséges lenne én ezt utálom a legjobban.. mint pl vagyél a gyerekednek müanyag-ot és egye azt mert minimálisan teteke bele vitamint...és sokan adják a gyereknek hogy huh ez egéséges...
(inentöl kicsit más)
ha meg valaki táplálék kiegészitöket szedd vagy vitaminokat +ban akor az meg fuj mü ember meg kokszos és még sorolhatnám mi...
persze nem mintha én nem innék néha Fantát vagy ilyen lötyöt..bár azért én probálok odafigyelni ezekre is

tudom inkább a táplálkozások topikba tartozott de itt dobták fel a témát..

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

mavic van már hátul, majd sztem az lesz elõre is, dt-t sokan szidták h puha az anyaga, így nem mertem bevállalni

jah én is hallottam, hogy volt aki meghalt a tejtõl...

más
egy példa, hogy mennyi szart megetetnek velünk: múlt hét szombaton láttam, amint napraforgómezõt permetez egy helikopter. ma pedig kombájnozták. az akkor még szinte zöld napraforgó mára teljesen száraz volt. nem tudom elhinni, hogy egy hét alatt nyomtalanul eltûnik belõle az érés gyorsító szer...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

Mindenesetre ha valaki vágás nélkül ki tud nyitni egy számzáras lakatot az szóljon.

egyszerûen feszíted szét a zárat és közben próbálgatod a számokat. amikor jó helyen van a szám, akkor érzed hogy már lazább a kontakt, és mész a következõ számra.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

egy hét után végre van tv-m :)

Részvétem.

Más: Volt tegnap egy rémálmom amikor Hálózati Gyakorlatokon aludtam. Azt álmodtam hogy a kezembe vettem a Mavic kerekemet, és konkrétan középen elváltak a küllõk ahol keresztezik egymást. Egyszerûen széthulltak, elporladtak, és az agy koppant a földön, a felni meg a kezemben maradt. brrr, nem kívánom senkinek azt az érzést :D viszont álmodban berúgni a létezõ legnagyobb "fless".

Szerk.:

Feltöltött kép

EZ 14 ÉVES?! nnnatakarodj....

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
mavic van már hátul, majd sztem az lesz elõre is, dt-t sokan szidták h puha az anyaga, így nem mertem bevállalni

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
aham, az nem faja.
azt hittem, hogy esetleg dt-t akarsz venni, akkor talán tudtam volna valamit...

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
nem sokkal garin túl szépén körberepedt....:(

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
syncros

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Salika: felnirõl valami hír?

milyen márka Töki?

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
egy hét után végre van tv-m :)
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás

Amúgy nem teljesen világos nekem, hogy hogyan is kellene pontosan közlekedni ott. Amikor a hídfelújítás befejezõdött, két bringasáv félét festettek az úttestre a sávok külsõ felére.
--Trifo

az gerilla festés volt :D

amúgy jó ott simán az út, aki akar bõven tud kerülni a sín szélén. aki meg nem az csorog velem a sor végéig. sokat nem veszt.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás

Velem egyszer egy autó utasa ordibált, hogy miért nem a kerékpárúton közlekedek és mutogatott a híd járdáján biciklizõkre. :D

Nos, én ott pont a járdán szoktam biciklizni, de mivel tudom, hogy az nem bicikliút, békésen és illedelmesen viselkedek. Az említett két suhanc viszont üvöltve ugrasztota szét a gyalogokat, mivel õk azt hitték, hogy bringaúton vannak.

Amúgy nem teljesen világos nekem, hogy hogyan is kellene pontosan közlekedni ott. Amikor a hídfelújítás befejezõdött, két bringasáv félét festettek az úttestre a sávok külsõ felére. Nem sok értelme volt, mert így is épp hogy elfér a sávban egy autó. A festés meg le is kopott azóta teljesen és tábla se nagyon utal a helyzetre. Ellenben a pesti vég északi oldalán a bringaút szépen rátorkollik a híd járdájára.

--Trifo

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
nem tudom elintézni...

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Salika: felnirõl valami hír?

SokadikX

SokadikX

törzsvendég

• fórumtag
  • 695 hozzászólás

Sõt, múltkor a Szabadság hídon suttyó módon közlekedõ bringások haját üvöltöttem le, hogy vigyázzanak a gyalogosokra. Kicsit meglepõdtem rajta, hogy sikerrel.

Velem egyszer egy autó utasa ordibált, hogy miért nem a kerékpárúton közlekedek és mutogatott a híd járdáján biciklizõkre. :D