Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

minden nap, mom park, kajálda rész, kajákat :)
8 után zárásig

mekire nem érvényes .p

Ezt viszont jó tudni.
Sala: Fentvagyok, de otthonhagytam a pízedet...Lehet maradok estére is. Valami?
szerk: lehet még pénz is lesz

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
minden nap, mom park, kajálda rész, kajákat :)
8 után zárásig

mekire nem érvényes .p

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Ez érdekel, mikorhol adják féláron a mit?

Ride everywhere.

.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
sztem 8kor átmegyünk a momba, féláron vannak a kaják olyankor.
hánytól melózol?

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
este nézz fel, rendelünk pizzát

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
csesszétek meg! rohadt éhes lettem!

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
kela: ja vágom. az önkormányzat nagyon sok pénzt fektet az oktatásba, de a sportpályák szinte kivétel nélkül mind EU-s pályázatok alapján épültek. (ha jól tudom, van is az önkormányzatban külön erre ember/emberek, akik az EU-s pályázatokat nézik, amik jók lehetnek az iskoláknak..)...talán csak az Illyésben az 500 méteres futópálya a domboldalon (nincs benne sík szakasz) az, ami az iskola saját pénzébõl készült 100%-ban - igaz, elég keskeny sáv, de futni jó.

másik iskolákban is van f*sza mûfû meg jófajta tornaterem - az egyikben viszont elszabták, és úgy csinálták meg, hogy vmi puha, rekortánszerû cuccból nagy réteg és rá a mûpadló vagy miaz. nagyon jó puha lett, azon is élmény volt futni meg bármit csinálni - ellenben az iskolai ünnepségeken/ballagáson (ha sz*r idõ volt kint)/szülõk bálján mindig oda kellett írni óriási nagy vörös betûkkel a meghívó aljára, hogy "a tornacsarnok padlójának megóvása érdekében hölgyvendégeinket kérjük, ne magassarkú cipõben érkezzenek!"...elég ciki volt, de kipróbálták egyszer a terem sarkában, ahol nem annyira feltûnõ - egy 50 kg-s csaj átlagos magassarúban tényleg át tudta lyukasztani.:D

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás

Akkor jól sikerült a szerviz :) Remélem nem csaptál fel utána gázszerelõnek ;)

Az gyárilag úgy mûködött! Én max csak a palackot szereltem fel. Kérdeztem is, hogy ezt biztos hogy így kell? De mivel õk ketten kevesebbet tudtak magyarul mint én "cseszlovákul" ;) no meg elõtte és utána is ugyanúgy csinálták gond nélkül, ezért nem mentem el gázszerelõnek :D (Bár sok évvel elõtte dolgoztam csõszerelõ mellett.)

Ride everywhere.

.

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás

...
Voltam egy ideig kínai bûfé futárja, néha behívtak a konyhába, hogy javítsam meg a gázt. ... úgy 80 cm-re csaptak ki a gázból a szúrólángok :D

Akkor jól sikerült a szerviz :) Remélem nem csaptál fel utána gázszerelõnek ;)
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

egyszálbelû! :P
nekem nem nagyon volt még, hogy annyit tettek elém, amivel ne bírtam volna.
igaz kevesebbet kell költenem ruhára, mint kajára :)

Na az nem vagyok, csak egyszerre nem tudok sokat megenni. :)
Veszprémbõl is el kellett vinnem a pizzát haza, mert nem tudtam megenni. :D

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Nekem mindig az adagokkal van a baj, adjanak kevesebbet olcsóbban. Sokszor nem bírom megenni, mert annyit tolnak a tányérra.

egyszálbelû! :P
nekem nem nagyon volt még, hogy annyit tettek elém, amivel ne bírtam volna.
igaz kevesebbet kell költenem ruhára, mint kajára :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Taverna-Knossos Görög Étterem

nagy adag, jo izek, normalis arak

Nekem mindig az adagokkal van a baj, adjanak kevesebbet olcsóbban. Sokszor nem bírom megenni, mert annyit tolnak a tányérra.

-=B.B.B.=-

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Kálvin tér körül jó kajálda?

Taverna-Knossos Görög Étterem

nagy adag, jo izek, normalis arak

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
én nagy gyros-os vagyok, pitában a legjobb jó csípõsen, nálunk van egy utca ahol egymás mellett van 3, és a leg lepukkantabb csinálja a legjobbat, és 2-300ft-ért adnak fél liter gyümölcsturmixot, amit a vevõ elõtt csinálnak meg.....mindig ott eszünk bringázás után

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Tudtommal a fõtt alga az, ami nélkül fel sem ismernénk a kínai kajákat, ez kocsonyásít (agar-agar).
Igaz, én pl. keményítõt használok, de az nagyon nem bírja a melegítést. (kínai leves az egyik nagys kedvencem)

Sokan tartanak a kínaitól és a gyrososoktól, de szerintem nagy átlagban még a legváltozatosabb és egészségesebb melegétel, amit a napi rohanásban le lehet küldeni.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

A budaörsi diákságot meg irigyelni lehet ezerrel. Olyan gelflor borítása van az egyik középsulinak, hogy a térdem és bokáim a mennyben érezték magukat.:):) A csoportunkat meg megnyertük:P Blog off

Kálvin tér körül jó kajálda?

Ha tudsz sokat enni, akkor Vörös Postakocsi a Ráday utcában, 1000 Ft-ért ami belédfér.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Fura, szeretem a "mûanyagkaját" de a mekit nem.
Voltam egy ideig kínai bûfé futárja, néha behívtak a konyhába, hogy javítsam meg a gázt. Fura de tisztaság volt, az alapanyagok is normálisnak tûntek, és ha szeretném ezt a fajta ételt még jónak is neveztem volna. Bár például a fõtt algától kicsapott a veríték.
Engem mondjuk ami nagyon meglepett az a sütési módszerük. Ok, hogy vok, de legalább egy méteres átmérõjû, abba dobálta bele a srác a dolgokat, és valami bot szerû cuccal mozgatta, mert úgy 80 cm-re csaptak ki a gázból a szúrólángok :D

Ride everywhere.

.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Az ûberpofátlan meg hogy Angliában volt olyan reklámjuk hogy "John Smith farmer vagyok Yorkshire-ból, és a kis családi farmomon nevelgetem a marháimat a mekinek" kb azt sugallák, hogy õstermelõktõl jön az alapanyag, holott ez nyilván csak akkor lenne kivitelezhetõ ha lenne még 2 föld méretû bolygó mekis farmokkal tele :)

meg mindig megy az a reklam.

amugy en eszek mcdonalds-t, mert olcso. itt legalabbis. nem gyakran, de neha ido hianyaban kenytelen vagyok. tudni kell a helyen kezelni a dolgokat, es nem racsodalkozni hogy huha ebben daralt fos is van. persze hogy van. volt mar errol szo, annyi a lenyeg, hogy ezt ugy hivjak hogy elelmiszeripar.

ki a francnak van ideje kijarni a piacra meg a farmokra PYO meg mittudomen hogy tenyleg az legyen a kajadban amit szeretnel? mennyivel egyszerubb bemenni a tescoba es megvenni a filezett csontozott csirkemellet? ma is azt kajaltam. es tisztaban vagyok vele hogy nem olyan az ize [kozel sem] mint annak amit nagyanyamek nevelnek 100% tap mentesen. mert ez a csirke 3het alatt nott vagosulyba. de ott van, olcso, es mindig elerheto. es en nem fogom a napirendemet az elelmiszervasarlashoz igazitani. nomost ha igy 5 evvel hamarabb halok meg mert a sok mocsok amit beviszek vegul rakot okoz, nos... udv a 21ik szazadban, a dolgok 90%-a ami korulvesz vagy rakkelto vagy mergezo.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

Köszi a felajánlást, de máséval nem szívesen, nem szeretnék tönkretenni semmit. Amúgy csütörtökönként(milyenhülyeszó) ráérek egész nap. Esetleg vasárnap is jó lehet olykor, de péntek/szombat asszony van mûsoron. Hívlak, ha van nálam bringa.

Kala: köszi, megkeresem.

ahogy gondolod
de sokat amortizálni nem tudsz rajta

s mit kapott volna , ha azt mondja :
-nem engedtek ki, b+, lakuporodik a sarokba és elintézi :)

http://sportgeza.hu/...a_tenisz-sztar/
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Fakanál, kifõzde, családias.

Még megvan a Fakanál? '96 ban már ott kajáltunk szinte mindennap. :) meg az Astorian egy irodai étkezdében.

-=B.B.B.=-