juteszembe megvan a telefonszámod;mikor randizunk?
Jelentkezz be Regisztrálj
Üzenőfal
Írta 2010. október 20. - 16:17
juteszembe megvan a telefonszámod;mikor randizunk?
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2010. október 20. - 16:15
Írta 2010. október 20. - 16:03
mi is jártunk már így, több hónapig szolgálta ki a család a kiskutya-királyságot, anyu a végére az idegösszeroppanás szélére jutott, aztán végül mindnek jó gazdit sikerült találni
Találkoztam Bike-al pár hete...hátõõ picit szerintem el van hanyagolva.
szóbanforgó:
Írta 2010. október 20. - 15:22
Tudom, de erre nem kerülhet sor. Akinek nem találok megfelelõ gazdát az marad.
mi is jártunk már így, több hónapig szolgálta ki a család a kiskutya-királyságot, anyu a végére az idegösszeroppanás szélére jutott, aztán végül mindnek jó gazdit sikerült találni
Írta 2010. október 20. - 15:10
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Írta 2010. október 20. - 15:08
Befogták a gazdátlan kutyákat Nyíregyházán - Nyíregyháza és Szabolcs-Szatmár-Bereg megye friss hírei - Szabolcs Online
Az állatorvos mind a 16 befogott kutyát elaltatta | Állatvilág net újság
Ezek nagyon szomorú dolgok sajnos.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2010. október 20. - 11:22
2004-ben, leginkább az akkori barátnõm miatt vettem egy kant. Õ volt az elsõ kutya nálunk, aki igazán családtagnak számított. Elõször vizslában gondolkodtunk, de egy ismerõs meggyõzött hogy Retriever kell nekünk.
Nem bántuk meg. 6 hetesen hoztuk el, óvtuk a széltõl is. Míg az elsõ 3 oltása meg nem lett, ki sem mehetett a házból. Nagyon féltünk a parvo-tól. Sokat kellett takarítani, gyakran már annak is örültünk, ha a kaki állaga lehetõvé tette hogy csak úgy felvegyük.
Törzskönyvesek a szülei, de neki nem tudtuk megcsináltatni az övét, mert az anyját nem vette meg hivatalosan a srác, akinél fialt, így nem tudott alomigazolást adni. Csalódottak voltunk, mert nem egészen errõl volt szó az elején. Aztán, mikor egyre többen mondták, hogy a Retriever-ek közt is gyönyörû még inkább sajnáltuk. Az anyjáról egyelõre annyit tudok, hogy Egerbõl származik. Az apja Ózd környéki vérvonal, vannak munkavizsgái is. Remus-t csak pár apróbb dologra tanítottuk (ül, hozzám, stb.), azt akartuk hogy természete szerint élhessen. Apportírozni sosem tanítottuk, az eldobott labda / frizbi is csak néha érdekelte. Ennek ellenére, tóból-folyóból TANÍTÁS NÉLKÜL is kihoz bármit amit bedobsz neki.
Ha már víz...na abból képes egy kiskanálnyit is megtalálni egy 3 hektáros területen. Egyszer, februárban sétáltattuk a Szalajka-völgyben, legalább -10 fok volt. Szokásához híven többet tartózkodott a gyors folyása miatt be nem fagyó patakban mint a szárazulaton.
Tüzelési idõszakban gyakran eltáv-ra ment; ez ellen a kerítés magasításával védekeztünk eleinte. Olyan 2 méteres betonfalon még ki tud menni.
Anka Budán lakott, egy közös udvaros házban. Szeretõ gazdinál, de intoleráns szomszédokkal körülvéve. Hamar beilleszkedett és a 2 kutya nagyon megszerette egymást. Órákon át játszadoztak együtt, de valahogy sokkal óvatosabban, finomabban mint a korábbi szukával. Anka egész más személyiség. Neki nagyon jó a gömbérzéke, nagyon szeret dolgokkal játszani. Gyakran feldob valamit magának, amit el is kap. Sokkal bújósabb mint a kan, sokszor, ha egy hét után hazajövök, annyira örül, hogy nyüszít.
Azt hiszem 4 tüzelés is elmúlt minden következmény nélkül, és kezdtem elhinni, hogy Rém-mel baj van. Mondjuk, az igazsághoz tartozik az is, hogy a tüzelések alkalmával kb. 2 héten át nem evett semmit, csak a szukát kísérgette, így mire az hagyta volna magát már feküdni sem nagyon volt ereje.ú
Most azonban valamiért másképp alakult: az élet utat tört magának.
Jaj...nem tudom miért írtam le mindezt. Ha nagyon gáz vágják ki a modik.
Kérdésedre válaszolva: utánanézek, ha akarod.
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Írta 2010. október 20. - 10:01
Vagy mi oka volt a pároztatásnak?
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2010. október 19. - 21:33
Ismerõs GR tulaj szerint 25-30k.
Kertesházba szánnám õket, ahol nincs lánc, és barkácsbolt sem a közelben, ha kísértésbe esnének.
X
Írta 2010. október 19. - 21:03
Írta 2010. október 19. - 19:17
Golden Retriever kölykök elvihetõk Dec3 után.
Írta 2010. október 19. - 17:29
Írta 2010. október 19. - 14:03
Írta 2010. október 19. - 13:59
Írta 2010. október 18. - 23:46
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2010. október 18. - 23:36
Írta 2010. október 18. - 23:07
Szentendrei HÉV-tõl milyen messze laksz?
uccsó elõtti megállótól (pannónia telep) 3 perc kényelmes séta
végállomástól 10-12 perc
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2010. október 18. - 23:04
Írta 2010. október 18. - 22:31
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2010. október 18. - 18:24
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére