Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenőfal
Írta 2010. november 15. - 12:13

de akkor mi a menõ most pesten?
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
Írta 2010. november 15. - 11:37

Tegnap este 4 kört menetem a Janin vak sötétben, nagyon jó volt. Alattam a város esti fényei, kellemes 15 fok, az erdõben egy teremtett lélek nem volt, legalábbis humanoid tutira nem.
Az EZER luxos fejlámpa nagy hátránya, hogy ha este megfordulsz egy miniszoknyás, eszkimókurvacsizmás gádzsi után, akkor tutira úgy érzi magát, mintha fénykorbáccsal vernék pofán/seggen.
Mostanában látok jópár fiút (?) a városban olyan nadrágban, ami olyan, mint nyáron a csajok török selyembugyogója, aminek az ülepe a térdek magasságában található, ám ezek a ruhanemûk a fiúkon (?) szürke szöszmöszmackó anyagból készültek, és viccesen feszülnek a kis csirkevádlijukon, miközben a fölötte levõ rész lágy, ondolált hullámokban redõzik a kis deszkaseggükön. Mindehhez fehér kapucnis fölsõ dukál (szigorúan aktív kapucnival), viccesen körbenyírt fiúzenekar hajjal, és Bekem-féle gyémánt-fülbevaló-utánzattal. Mindezt koronázza, mint habos tortát a cukrozott meggy, az apró Adidad/Puma/Converse retikül, szigorúan a hátukon hordva. Nincs magyarázat.
A városi bringások alapvetõ ismérve - a kiemelten magas kerékpáros öntudat mellett - a nagytányér-kónuszon való tekerés, 60-as pedálcsapásszámmal, recsegõ hajtómûvel, folyamatosan daráló elsõ átdobóval.
modorosblogra vele!!!
Írta 2010. november 15. - 11:36

Múltkor szimplában kb ketten voltunk magyarok. Valami idegenajkúak mondták hogy egy Budapest guideban benne van, ez lehet az ok az árra is.
És hogy miért kerül 5-6-700-ba egy sör Bp-en? Mert mi magyarok a mulatozást is erõn felül szeretjük csinálni, az "egy hét alatt meg kell hogy térüljön a trendi n+1 romkocsmám" típusú vállalkozók pedig ezt az igényt örömmel kiszolgálják
Azaz... De ha engem benavigálnának külföldön egy ilyen helyre, mint látványosságra, rögtön ülnék vissza a repülõre, autóba, és HELÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ.
Nem hogy örülnék, és iszogatnék. Ejjejjj.
A magyar szeret a semmiért sokat fizetni, mert akkor menõ lesz. Na de egy ilyen helyen?
Mondjuk én sem hallottam sok magyar szót.
Írta 2010. november 15. - 11:23

Az EZER luxos fejlámpa nagy hátránya, hogy ha este megfordulsz egy miniszoknyás, eszkimókurvacsizmás gádzsi után, akkor tutira úgy érzi magát, mintha fénykorbáccsal vernék pofán/seggen.
Mostanában látok jópár fiút (?) a városban olyan nadrágban, ami olyan, mint nyáron a csajok török selyembugyogója, aminek az ülepe a térdek magasságában található, ám ezek a ruhanemûk a fiúkon (?) szürke szöszmöszmackó anyagból készültek, és viccesen feszülnek a kis csirkevádlijukon, miközben a fölötte levõ rész lágy, ondolált hullámokban redõzik a kis deszkaseggükön. Mindehhez fehér kapucnis fölsõ dukál (szigorúan aktív kapucnival), viccesen körbenyírt fiúzenekar hajjal, és Bekem-féle gyémánt-fülbevaló-utánzattal. Mindezt koronázza, mint habos tortát a cukrozott meggy, az apró Adidad/Puma/Converse retikül, szigorúan a hátukon hordva. Nincs magyarázat.
A városi bringások alapvetõ ismérve - a kiemelten magas kerékpáros öntudat mellett - a nagytányér-kónuszon való tekerés, 60-as pedálcsapásszámmal, recsegõ hajtómûvel, folyamatosan daráló elsõ átdobóval.
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2010. november 15. - 10:05

Írta 2010. november 15. - 08:39

És hogy miért kerül 5-6-700-ba egy sör Bp-en? Mert mi magyarok a mulatozást is erõn felül szeretjük csinálni, az "egy hét alatt meg kell hogy térüljön a trendi n+1 romkocsmám" típusú vállalkozók pedig ezt az igényt örömmel kiszolgálják

Írta 2010. november 15. - 08:13

olcsóság!
most, Eger, Turul sörözõ, beengednek sisakban ,retkes felcsapott kapucnis felsõben,Borsodi 280Ft/ palack
mondjuk, sztem a negyedét sem keressük, mint te, tehát elit helyen voltunk ;-)
Igazából nem is értem, mibõl engedhetik meg maguknak a srácok, hogy akár ilyen puttó helyen is piázgathassanak hétvégén..
oszt nem is jó sörér fizetel 280-at....ez a rossz E!
Mink doboz Sopronit vesszük itt a kocsmába, 200/doboz (mink ezt szeressük)....egész jó ár, néha olcsóbb mint a teszkóba, és most lehet nyerni vele még egy korsó sört....

Írta 2010. november 15. - 02:15

Savanyú, olyan szívesen neked adnám a féktüskét, ha nem ment volna már tönkre miatta vagy 4 villáskulcs. Belerohadt.
Ride everywhere.
.
Írta 2010. november 14. - 23:48

amúgy olyasmi "klipszet" hol lehet kapni, ami olyan, mint egy széles párnázott gurtni, keresztben a pedálon? (párhuzamos a pedál tengelyével) szóval elöl nem fog le, csak keresztben és hipphopp bele lehet bújni...több bringán is látom az egyetemen, jó lenne az SS-re tavaszra egy olyat felrakni - SPDt nem akarok, de elég dombos vidéken lakom, kellene hogy tudjak húzni is, de a rendes klipsz meg nem szimpatikus.
bagaboo
chrolab
norulez
skidoframe
ezeket mind lehet kapni itthon. keress rá ,)
Írta 2010. november 14. - 23:11

Írta 2010. november 14. - 22:57

Írta 2010. november 14. - 22:48

thez: A szimpla az már túristalátványosság....a magyar hard-rock cafe

Írta 2010. november 14. - 22:38

Mindkétszer vittek, kisértem.
Na az az a hely ami...
550 egy sör. Még szerencse, hogy utálom.
LOL.
Mi van pesttel?

Írta 2010. november 14. - 22:38

amibol nem keves van
igaz piara mindig van penz a melo utan a gombaban meg cigire.
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2010. november 14. - 22:34

Írta 2010. november 14. - 22:32

eh, értem a poent, de lassan ez a valóság :-)
Ha jól érzékelem, különbözõ ötvözetekbõl faragsz ezt-azt még tanulóként...gondolom vágod
Ha van meló ezerrel, akkor ugye lenne is mibõl fizetni a munkásokat, csak állambácsi és a többiek nem sietnek kifizetni a dolgokat...
Írta 2010. november 14. - 22:27

Ha jól érzékelem, különbözõ ötvözetekbõl faragsz ezt-azt még tanulóként...gondolom vágod
Írta 2010. november 14. - 22:12

-Te, te is keveset fizetsz az alkalmazottaidnak?Igazából nem is értem, mibõl engedhetik meg maguknak a srácok, hogy akár ilyen puttó helyen is piázgathassanak hétvégén..
-Persze, iszonyat keveset.
-És bejárnak dolgozni a tieid is?
-Persze, bejárnak...
-Nem kéne belépõt szednünk?
Írta 2010. november 14. - 21:37

mink Birminghamben voltunk tegnap este a Chameleon nevu presszoban. durva hogy 10kor mar buli van, otthon ejfel elott el se szoktunk indulni. igy legalabb ertelmes idoben haza lehet erni es nincs teljesen hazavagva a masnapod.
szigoruan 18+, es nem engednek be sportcipoben.
korso Peroni £4.20 [...] annyi hogy itt nem fel liter van benne hanem 0.564 vagy mennyi egy pint.
olcsóság!
most, Eger, Turul sörözõ, beengednek sisakban ,retkes felcsapott kapucnis felsõben,Borsodi 280Ft/ palack
mondjuk, sztem a negyedét sem keressük, mint te, tehát elit helyen voltunk ;-)
Igazából nem is értem, mibõl engedhetik meg maguknak a srácok, hogy akár ilyen puttó helyen is piázgathassanak hétvégén..
Írta 2010. november 14. - 20:11

ezt látom én is.Merida HCT.
de arra vagyok kíváncsi, hogy csak a CX szezonban vagy 'végleg' ott nyomul-e

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu